Thursday 29 September 2011

Prirodni Face čišćenje

Većina lica pere i sapuni koji su dostupni u tržištu danas, sadrže kemikalije u njima. Iako ove kozmetike čistite naše tijelo i lice, ali kemijski sastav u njima može orobiti naša koža svojih prirodnih ulja, što dovodi do dugoročne negativne učinke na naše kože. Umjesto toga, ako UPORABA domaće prirodnog sredstva za čišćenje lice, naša koža ne samo da će biti ispravno očišćena kroz njih, ali njezinu prirodnu vlažnost sadržaj će također biti održavane. Dakle, ako ste previše čvrsto vjeruje u prirodnu njegu kože i želite izbjeći kemikalija koliko je to moguće, ovdje su neke prirodne lice čišćenje recepti koje ćete sigurno pronaći vrlo korisne.
Prirodni Face čišćenje Recepti
Krastavac Face čišćenje
Sastojci: krastavac i mlijeko
Metoda: Da bi se to prirodno sredstvo za čišćenje lica, uzmite krastavac i sa sokovnik, ekstrakt svoj sok. Sada se dvije čajne žličice krastavca soka i pomiješati ga s čajna žličica mlijeka. Uzmi loptu pamuka, iverak s ovim smjesu i primijeniti podjednako na lice. Ostavite smjesu na za pet minuta i zatim isprati mlakom vodom. Pročitajte više na suhu savjeta za njegu kože.
Maslinovo ulje i med čišćenje lica
Sastojci: Maslinovo ulje, meda i destilirana voda
Metod: Ovaj prirodni domaće lice cleanser je izuzetno koristan za suhu i zrele kože. Za pripremu ovaj lice cleanser, kombinirati jednu žličicu svaki maslinovog ulja i meda i pomiješati ga s dva teaspoons destilovane vode. Sada, s pamuk loptu, primjenjivati ​​ovu smjesu ravnomjerno na lice i ostaviti na za pet minuta. Kasnije, oprati lice mlakom vodom i mazite suha.
Sok od limuna Face čišćenje
Sastojci: sok od limuna, jaje bijelo i med.
Metod: prirodnim lica čišćenje pripremljeni s limunom se smatraju vrlo dobar za jedan masnu kože kao limuna je prirodni adstrigentno. Da bi to lice čišćenje, miješati jednu žličicu svake soka od limuna i med, a zatim ga dodati u bjelanjak. Prstima ili vatu, primjenjuju ovu smjesu na lice. Neka maskom osušiti ga ostavlja na licu oko deset minuta. Nakon toga isperite mlakom vodom. Pročitajte više na sredstva za čišćenje lica za masnu kožu.
Fuller's Earth Face cleanser
Sastojci: Fuller's zemlju, naranče sok i med
Metod: Ovo lice cleanser je san došao istiniti za osobe s masnu kožu. Redovita primjena ovog prirodnog lice cleanser pomaže u uklanjanju ulja i prljavštine iz kože i time sprječava izbijanja acne. Za pripremu tog lica čišćenje, u jednom žlica Valjarevo zemlje, dodati žličicu meda i sok od naranče dovoljno napraviti tijesto. Sada, koristeći svoje prste, primjenjuju ovu zalijepiti na lice, uključujući i vrat. Ostavite smjesu na dok se dobiva suhom. Nakon toga isperite mlakom vodom i osušite.
Slanutka Face cleanser
Sastojci: slanutak u prahu, med, jogurt i kurkuma.
Metoda: Kombinirajte pola žličice praha od slanutka, jednu žličicu svaki od jogurta i meda i prstohvat kurkume. Pomiješajte smjesu dobro, a zatim primijeniti ga na lice kružnim pokretima. Kasnije, oprati mlakom vodom. Ako imate suhu kožu, zamijenite jogurt s mlijekom. Ovaj prirodni lice cleanser ne samo čisti kožu ali također exfoliates njega.
Coconut Face cleanser
Sastojci: kokosovo ulje, maslinovo ulje, glicerin i destiliranom vodom
Metod: Ovaj prirodni lice cleanser je idealno za ljude sa suhom kožom. Izmiješati dva teaspoons svakog kokosovo ulje i destilirana voda s jednim žličica svaki maslinovog ulja i glicerin. Blend smjesu i zatim primijeniti na lice prstima. Nanesite smjesu u kružnim pokretima tako da potpuno dobiva apsorbirane od kože. Ostavite na za deset minuta i zatim isprati mlakom vodom.
Opširnije na:; Natural Skin Care Recepti; Domaći lica Pročistite; uklanjate svoj sapun s bilo koje od ovih prirodnih lice za čišćenje pomoći će vam spriječiti, kao i liječenje zajedničkih problema kože kao što su koža hrapavost, proširene pore, akne, natečen oči i fino linija. Dakle, bez odgode, uključuju ovih prirodnih lice čišćenje u svoj dnevni njegu kože rutinu i dobiti mekom, glatka i pomlađuje kožu.

No comments:

Post a Comment