Friday 23 September 2011

Uklanjanje Skunk

Pitate se kako da biste dobili osloboditi od skunks? Skunks su sisavci koji imaju sposobnost da se skrivati ​​pod zgradama. Nakon što su pronašli način na bilo kojem prostoru, oni mogu uzrokovati veliku štetu. Skunks pripadaju Mephitidae obitelji i reda Carnivora. Oni riti pod baca, kuće, porches, palube i woodpiles stvoriti brlog ili dom za sebe. Budući da su osjetljive na svjetlo, to nisu aktivne tijekom dana i ostati unutar tijekom dana. Oni imaju duge prednje pandže koja ih pomaže da kopaju ili skrivati ​​se lako. Ako vam gomile prljavštine na travnjacima, morate bdjeti vanjska strana za ova stvorenja. Oni mogu biti zauzet u potrazi za insekte grubs pod travnjak. Ako se pronaći način u vaš dom, morat ćete pokušati učinkovite tvor metode uklanjanja uskoro.
Skunks uputiti prekršaj i opor miris kojem možete ostaviti svoje kuće mirisa loše. Ako se osjećate these sisavaca prijeti vi ili vaš ljubimac, možda ćete dobiti sprayed uz iscjedak proizvode iz njihovih analnih žlijezda. Dakle, ako ne želite da se raspršuje ovaj prijeteći iscjedak koji ima opor miris i uzrokuje žeže senzacija, morate gear up da biste dobili osloboditi od tih sisavaca. Osim strašne mirisa koji može uzrokovati glavobolje i mučnine, to sisavaca su jedan od primarnih nositelja bjesnoće. To može uzrokovati veliku štetu na svoje kućne ljubimce. Bolesti poput pasa tempera može se proširila po skunks.
Skunk Uklanjanje Savjeti
Uklanjanje njihov izvor hrane, Sada kada ste svjesni ozbiljne štete uzrokovane skunks, koje je potrebno poduzeti sve moguće mjere opreza i naći tvor uklanjanje recept držati tih opasnih štetnika daleko od svog doma. Ako vidite mrlje od prljavštine na travnjak, trebate držati oči otvorene. Skunks možda su otkrili hrane na prostorijama. These sisavaca mogu jesti i biljnih i životinjskih namirnica. Ako vaš travnjak ima cvrčaka, skakavaca i kornjaši, ti si pružajući im njihova omiljena hrana. Oni mogu hrane smeća također. Dakle, prvi korak treba biti uzimajući osloboditi od njihov izvor hrane da ih otjerati. Pobrinite se da hrana za kućne ljubimce, kompost hrpe smeća i ne drži vani. Također se može koristiti insekticidi da biste dobili osloboditi od insekata i eliminirati njihov izvor hrane. Pročitajte više o tome što skunks jesti.
Skunk repelente, možete koristiti prirodne repelente for tvor kontrolu. Since skunks ne vole miris citrusa, možete koristiti citrusa sprejevi ili širenje kore agruma ih otjerati. Također se može koristiti predator urin da biste dobili osloboditi od skunks. Since predatora kao što su povrijeđeni psi mogu biti na što raspršuje svojim antipatičan sekreta, koristeći pas urina će biti sigurniji izbor. Možete također mogli staviti amonijaka natopljene lopte pamuk u području zaraženom by skunks. Since skunks su noćne životinje i izaći samo tijekom noći vrijeme zbog svoje osjetljivost na svjetlo, možete zadržati na području dobro osvijetljenim pomoću senzora pokreta poplava svjetla.
Zamke, možete koristiti zamke za uklanjanje tvor, ali prvo provjerite da nije protiv zakona. Možete koristiti hrana za kućne ljubimce koja ima jak miris kao mamac da privuku skunks i postaviti zamku. Jednom kada uspijete zamku tvor, odnesite ga na mjesto koje je daleko put od prostorija. Pazite da vam ne dopustiti da ti sisavci da unos ponovno. Use ograde u svom travnjaka ili vrta i pečat svim mjestima ili rupe koje su koristi od strane tvor unijeti Vašem prostoru. Siguran sam da su ti tvor uklanjanje savjeta će svakako biti od velike pomoći. Pročitajte više na načina da biste dobili osloboditi od skunks.
Skunk Miris Uklanjanje
Izlaska iz skunks ima strašan miris i ako je vaš pas nedavno dobio poprskan, možda ćete biti u potrazi za učinkovit tvor miris uklanjanje recept. If strašna miris je vozeći si lud, možete isprobati ovo rješenje za uklanjanje mirisa. Uzmite posudu i napraviti rješenje koristeći vodik peroksid, soda za pečenje i sapun za pranje posuđa. Držite miješanje dok se sve sastojke miješati ispravno. Primijeni ovo rješenje za vašeg ljubimca tijela i masaža dobro. Pobrinite se da ne unesete vaš ljubimac oči, nos ili usta. Ostavite na za 10-15 minuta i isprati.
Pročitajte više na:; Skunk Miris Odstranjivanje iz kuće; Skunk Miris Odstranjivanje, Kako da biste dobili osloboditi od Skunk miris psa, Sada kada ste svjesni štete skunks može uzrokovati, morate poduzeti sve moguće mjere opreza kako ih držati daleko. Ako ste ikada licu mjesta tvor u kući, koristite ove metode uklanjanja tvor i dobili osloboditi od ove opasne sisavaca. Recite bye to skunks!

No comments:

Post a Comment