Monday 20 February 2012

Žumanjka kose tretman

Rezultati ljudi širom svijeta su preusmjeravanje pozornost na prirodne lijekove za njegu kose zbog štete koja kemikalija u šamponi i drugi proizvodi za njegu kose rade za kosu. Osim toga, ako mogu dobiti vaše kose tretman obaviti bez ljuske sve taj novac, što je bolje! Žumanjka, žuti dio jajeta, ne samo da čini hranjiv dijeta, ali se događa da se drevni lijek za njegu kose. Jaja su bogata vitaminima A, E i D, koje su bitne hranjive tvari za sprečavanje gubitka kose, poboljšanje zdravlja hair, teksturu i sjaj. Oni također štite kosu od djelovanja zagađenja, klor i UV zrake. Let's saznati više o liječenju jaje žumance kose. Pročitajte više o činjenicama jaje žumance prehrane.
Je li Žumanjak dobro za kosu
Postoji nekoliko prednosti primjene jaje na kosu. Nedostatak vitamina, nasljedstvo, nedostatak prehrane na kožu, i sl. mogu dovesti do gubitka kose. Kosa postaje tanka i padova, conducing do ćelavosti. Kao što smo vidjeli žumanjak je prekrasan izvor proteina i opremanjem kožu s hranom potreban, time što dovodi do rasta zdravije i shinier kose. On djeluje kao prirodni ovlaživač za suhu i oštećenu kosu. Štoviše, esencijalne masne kiseline i vitamine prisutne u žumanjku dati ga veliki utjecaj na uređaj suhe i oštećene kose. Masne kiseline također spriječiti prhut invazije i daje sjaj kose. Žumanjak primjene omekšava kosu, čini ga više rukovanje i smanjuje pojavu kovrča. Pročitajte više o tome kako dobiti zdravu kosu.
Odvajanje Žumanjak
Dok je s obzirom na žumanjak za kosu liječenje, moramo odvojiti žumanjak od jajeta. Za to morate uzeti čašu zdjela i dodirnite središte jaje prilično teško na rubu čašice. The jaje će ispucati u sredini. Sada, bez razbijanje jaja otvorene, lagano okrenite okomito jaje u ruci. The jaje žumance se teže će potonuti na dno. Sada postupno obiti gornji dio jajeta i dopustiti jaje bijele do curiti u posudu. Kada sve bjelanjak od gornje ljuske jaja kapa je bio ispražnjen, polako prijenos žumanjka od oplate dna do gornjeg ljuske. Učinite to nekoliko puta dok se sve bjelanjak dobiva odvojene od žumance. Vaša žumanjak je gotovs biti iskorišten za kosu tretman.
Žumanjka kose tretman
# Lijek 1: Žumanjak za gubitak kose, Uzmi odvojen žumanjak jajeta i stavite ga u zdjelu. Umutiti jaja dok se jaje žumance pretvara u rješenje. Primijenite whisked žumanjak na kožu i kosu, i ostavite pola sata. Operite ga s hladnom vodom. Za normalan gubitak kose, primjenjujući žumanjak jednom tjedno je prikladno. Nakon mjesec dana od žumanjka prijave naći ćete da je vaša kosa gubitak je značajno smanjena. Pročitajte više o prirodnim lijekovima gubitak kose.
# Lijek 3: Žumanjak kao uređaj, taknite jajašca koristi uređaj, uzeti žumanjak i zgnječiti u malo avokada u nju. Pripremite tijesto i primijenite ga na kosu temeljito. Nakon 15 minuta isperite hladnom vodom. Ova mješavina djeluje kao prekrasna hidratantna korice za nečije kose, ona štiti i daje joj sjaj. Ako nemate avokado, također možete jednostavno dodati 2 žličice maslinovog ulja u nju i umutiti. Postupno dodajte u jednu šalicu mlake vode i miješati da se formira rješenje. Operite kosu sa nježnim šamponom i iscijediti višak vode van. Primijeni ovo rješenje žutanjak na kosu i dobro masaža. Isperite hladnom vodom, nakon 5 minuta. Pročitajte više na maslinovo ulje za kosu.
# Lijek 2: Žumanjak za potmuo, oštetiti kosu, Uzmi žumance od jaja, jedno u zdjelu i dodati da je jedna žlica meda, pola žličice ulja badema i jednu žlicu jogurta. Izmiješati dobro u obliku paste i to temeljito primjenjivati ​​na kosu i vlasište. Nakon 90 minuta, isperite sa hladnom vodom. Vaša kosa će biti glatka, sjajna i hidratizirana.
Pročitajte više na:, sušilo maska ​​Recepti za neposlušnu kosu, sjajnu kosu Početna lijekovi, Home lijekovi za suhu oštećenu kosu, najbolji dio o jaje žumance tretmani kose je da ne postoji ništa što bi se zabrinuti. Žumanjak je siguran, odgovara sve vrste tipova kose i nema nuspojava bilo! Jedini nedostatak žumanjka za kosu tretman je jaje miris. Jaje nema miris ugodan i izaziva cijelu kuću miris jaje na zahtjev. Međutim, koristi od jaja žumance liječenje zasjeniti taj nedostatak!

No comments:

Post a Comment