Saturday 11 February 2012

Potkrovlje Design Ideje

Kada ste boravak u potkrovlju, uređenje može biti zabavno. Lofts često nude slobodan prostor s nekoliko stupova koji može biti uređena na svoj stil. Da, dok se mnogi mogli naći uređenja lofts kao teška zadaća, dopustite mi da vam kažem da ti daju vam puno unutrašnjosti projektiranje slobode od bilo kojeg drugog mjesta koje može biti veliko uz vaš životni prostor. Da, lofts koje su često smatra da dosadno može se pretvoriti u korisne prostore i kreativno dizajniran da odgovara vašem ukusu. Dakle, željan znati o nekim velikim i malim potkrovlje dizajn ideje? Pa, ovdje su zanimljive ideje koje, ako se provodi s pravom se može pretvoriti u potkrovlju na prekrasan prostor za boravak u.
Smart Studio Potkrovlje Design Ideje
Plan Prvo, prije nego što počnete raditi na različite ideje potkrovlje dizajna, prva stvar koju trebate učiniti je "plan". Nabavite nekoliko crteža radova i olovku. Započnite skiciranje svoje ideje i planove uređenje ovog stana. Da, pokušajte nekoliko načina organiziranja ovog potkrovlju. Uz potpuno besplatan prostor ispred vas, možete ga dizajna u brojne načine. Kako možete okupirati svaki kutak, što može biti postavljeni u blizini zida koji? Projektiranje prostora ovisi o tome što će biti koristeći ga za. Ured potkrovlje ideje dizajn će se definitivno razlikuje od spavaća soba potkrovlje dizajn ideje. Dok ideje dekor može biti isti, ideje dizajn potkrovlje za stvaranje različite prostore u tom području će se razlikovati. Plan gdje želite kuhinja, blagovaona, dnevni i spavaću sobu u ovom potkrovlju. Ako imate ured ovdje, obilježiti odvojenim prostorima u skladu s tim prije nego što nastavite sa kuće namještaja.
Stvoriti particije; Prije razmak do apartmana, morate dodati odgovarajuće granice u skladu s idejama potkrovlje dizajn. Dok dodavanje zidova može biti težak zadatak, postoji mnogo drugih načina da se lako dodati particije i kreirati odvojene sobe ovdje. Visok ormar ili armoire je odličan način da se particiju u potkrovlju. Jedna od potkrovlje ukrašavanja ideja je da se lijepo visok i širok ormar s puno prostora za pohranu i vrata, tako dizajnirani da se ne može lako napraviti da je kabinet. Druga ideja potkrovlje dizajn je da se drvo particiju i jednostavno to mjesto. Dodavanje dugo, od poda do stropa, tamne boje zvučno zavjese i imaju privatni prostor stvoren lako.
Začinite svaki prostor, nakon što su odvojena prostora stvorili, to je vrijeme za začin gore te s pravom potkrovlje namještaj ideje i dom dekor. Nakon što je tanak i nježan kovanog željeza spavaće sobe namještaj je najbolji način da se organiziraju male spavaće sobe. Također možete dodati visok ugradbene ormare, na mjesto u vašem odjeće i pribora. U dnevnom boravku, ima 'L' oblika kauč smješten nasuprot vašeg zabavni centar. Još jedan urbani studio dizajna ideja je da su blagovaonica i dnevni boravak u istom prostoru, bez particiju. Lijepo središtu kao što je visok kip ili bilo koje takve ilustracije između ovih prostora je odlična ideja. Dodavanje savršeno svjetlo čvora je bitno da lijepo osvijetliti potkrovlje. Možete razmotriti opredjeljuju za jedan od udubljenjem rasvjete dizajna. Zidni dekor stavke su korisne u igri do zidova. Razmislite o raznim interijera ideje slikarstvo završiti zidova i uljepšati Vaš potkrovlju boji. Jedna od ideja potkrovlje dizajn je istaknuti njihove stupove koristeći trendy teksture.
Provedba navedenih potkrovlje dizajna ideja, svakako možete imati velik obličje prostor za boravak u. Nemojte se ustručavati eksperimentirati sa svojim prostorom i dodati elemente koje ćete ljubav imati u vašem domu. Uz potkrovlje apartmani, imate priliku da istražite svoju kreativnost i ideje način ne možete učiniti u redovnoj stan. Dakle, početak!

No comments:

Post a Comment