Friday 24 February 2012

Načini organiziranja svoju sobu

To nije tvoja krivica da, ne morate ocd čistoće, da ne možete staviti svoju odjeću natrag na mjesto gdje je trebala biti, ne možete nositi coaster oko svaki put kada stavite šalicu za kavu na drveni stol, ako je nered u svojoj sobi počinje uzimanje više prostora od namještaja u sobi, da ne možete naći sve što vam treba u vrijeme hitnosti i da je stvar gotovo cijelom mjestu kada najmanje to žele, a to je nije tvoja krivica da ne znam načina kako organizirati svoju sobu. Sve što trebate je samo mali lekciju o tome kako organizirati svoju sobu obrisati sve vaše prošlosti domaćinstva grijehe i da se vješt u organizaciji vještina.
Od Nered na čistoću Saga
Prva stvar koju treba naučiti u ovom domaćinstva Pouka je da morate biti dovoljno hrabri da se otpusti od onih bezbroj predmeta koje ste kupili, ali nikada iskoristiti, odjeću koja se iz modne ili preuzak ili preširok za svoje tijelo, stvari koje podsjećaju na nekoga i nešto, stvari koje samo leže tamo, jer ste previše lijen da odlučite hoćete li ih zadržati ili ih baciti. Dame i gospodo, vrijeme je da se zaustavi se Stocker. Stocker u mom rječniku je netko tko samo pohranjuje do stvari samo za pakao od toga. Kada je najviše prostora u vašoj spavaćoj sobi je preuzet od strane beskorisna predmeta, onda je to krajnje vrijeme da bacite stvari.
Prvo stvari prvi, uzeti dan od zauzet raspored za isključivo u svrhu de-petljaju i učenje kako organizirati nereda. Napravite četiri dijela za četiri vrste stavki. , Stvari koje ne mogu živjeti bez, stvari možda ćete trebati u budućnosti ili dalekoj budućnosti (ali ipak je potrebno); stvari koje nisu korisne, ali je previše dobro da bacaju, stvari koje bi trebali imati baciti dugo vremena natrag, Odjeća: Sada kada ste napravili skupine, herkulovski zadatak sortiranje nered u svojoj sobi overstuffed postaje vaš sljedeći prioritet. Izvatkom vaš cijeli ormar na podu i sortirati ih strpljivo u gore navedene kategorije. Traperice koje ste opremljeni tako dobro, a vi imali previše dobro vrijeme u njima, ali više ne odgovara i nepopravljiv, mora ići. Ako ste previše sentimentalan neke haljine ili odjeće koji se još uvijek može staviti na korištenje (drugi ako ne vi) mogu biti bačen u trećoj kategoriji. Možete ih prodati ili dati daleko. Te će imaju tendenciju da se većina svoju odjeću u prve dvije skupine, ali onda bi bilo pobjede cijela svrha ove vježbe organizirati vaš ormar.
Cipele: Žao nam je, ali slomljena peta, rastrgan potplatima cipela morati ići u deponij. Nemojte dijete se da ste idući u dobiti ga popravljali te ih ponovo koristiti, ako ste bili zapravo željela o tome, ne bi čekali mene da kažem ovo. Rasporedi cipele prema načinu korištenja u cipelama stalak. Što, nema para cipela? Idi, dobiti sklopivi stalak za cipele. Ako imate hrpu obuće i teško da bi dobili pravo jedan na vrijeme, onda mi vjeruju, da ste u strašan potreba od cipela stalak.
Pribor, Knjige, DVD, itd.: Knjige kako leži na krevetu neizrađen izgledati slatko za jedan dan, ali nakon što je previše dana niz liniju, čini se bolje je da spavaju na policama. Čak i ako vam se dogoditi da se razmišlja san posjedovanje knjižnicu, još uvijek želite čistu, sastavljen krevet svakodnevice i knjige pripadaju na policama, a ne na krevet ili stol ili na vrhu računala. Jedan genijalni bookstocker čiji sobi sam imao nesreću u posjet, opskrbljena knjige u kupatilu, zamotan u plastičnu listova. Nadam se da ste bolje od toga. Osim knjiga, DVD-ovi koji su stari izgreben može biti bačena u četvrtom hrpu stvari. Broken satovi, ogrlice s medaljonima nedostaje, nekad moderan ali sada gizdav naušnice su overstayed svoje dobrodošli, a sada je na red da ide. Prodati ili donirati sve što je u dobrom stanju, a dobre stvari se mogu vratiti u vašem ormaru, ali nemojte se previše vrste na junk ste prikupljanje dugi niz godina, osim ako želite svojoj djeci da ih naslijediti.
Namještaj: Sada dolazi najteži dio - namještaj. Maksimalna prostora u sobi je encroached vaš krevet. Ne slegnuti ramenima i reći da ne možete učiniti ništa o tome, jer možete. Sve što je potrebno malo genijalnost u umjetnosti smanjiti. Zašto ne odlučiti za manje, ali udoban krevet ako ga možete upravljati? Ovo je jedan od najboljih načina za organiziranje vaše spavaće sobe. Kupite krevet ustaju ili blokova podići razinu u krevet, tako prazan prostor ispod kreveta bi se moglo iskoristiti u potpunosti. Imaju velike pretince gdje možete pohraniti drugu kategoriju stavki, na taj način ormaru bi besplatno samo za svakodnevnu uporabu odjeće i pribora. Stavite svoje kofere i ostale druge putne torbe pod krevet. Broken stolice, rastrgan bean bag stolica, škripav stolovi moraju biti popravljen, ako želite zadržati ih u svoju sobu za dugo.
Pazite na razne druge stvari na sličan način i svoj nered će postati manje messy.
Načini organiziranja svoju sobu; pospremiti sobu tjedno, posebno ispod kreveta, gdje hrpe vrećica leže. ; Organizirajte svoje ladice i oblači u skladu s formalnim, casual, stranke nositi. Koristite vješalice i police za odjeću, kupiti staviti na naljepnice za vješanje remenje, stoles, itd. Svaki put kada promijenite odjeću, deponij u plastičnu vrećicu rublja. Dakle, možete organizirati vaše prljavo rublje, soba za oprali odjeću u svoj ormar će biti na raspolaganju previše. ; Dodijeli mjesto za sve i stavi sve natrag na svoje mjesto nakon uporabe. , Posljednja, ali najvažnija stvar za zapamtiti je da koristite kantu za smeće. Baciti ili reciklirati omote, stare časopise i druge smeća na dnevnoj bazi. ; Također pročitajte na:; Kako biste ostali organizirani, ormar Organizatori su, uzimajući u organizaciji kod kuće; Nakon figuring out načine kako organizirati svoju sobu, vaš sljedeći cilj moraju biti zapravo provedbu gore rekao prijedloge. Procrastinating kuće čišćenje djelovati samo će dobiti veći nered i veći razlog za boks, to je razlog zašto prestati čitati ovaj i dobiti posao ispunjavanja.

No comments:

Post a Comment