Friday 24 February 2012

Uho mjerenje Savjeti

Uho mjerenje je popularan modni trend, gdje je piercing učinio je veći od uobičajenog piercinga. Piercing uho ušna školjka je razapet izvan redovite granične koristeći razne alate i pomoć nakita. Dok su redovite pirsing učinio, rupe su jedva vidljive nakon uklanjanja piercing nakit, ali nakon uho gauging, rupa se veći je lako vidljiv. Uho mjerenje je među trendovima koji je slijedio od stoljeća, posebno od strane Azije, Afrike i Južne Amerike plemena. Uzimajući bilo koji dio tijela probušeni je poznato da biti zgodnih modne danas. Planiranje se bilo koja druga body piercing nije teška odluka u odnosu na dobivanje uho procjenjivati. Da, znajući postupak i osnove uha mjerenje prije nego što odluče za to je mnogo bitno. Dok ste se odlučili za uho baždarenje, prvo morate biti ugodan za nošenje koja vrlo ugledni nategnut uho. Štoviše, to ne može biti prihvatljivo u nekim radnim mjestima koja je važna stvar za uzeti u obzir. Bilo da ste se odlučili da se umjerena uši, ili još uvijek zbunjeni, uho baždarenje savjete dane u nastavku se mora pročitati. Proći kroz ove znati više o uho mjerenje.
Savjeti za uho baždarenje
Osnove, Ako se pitate, kako netko može dobiti takvu veliku rupu u jednom pokretu, dopustite mi da vam kažem da uho mjerenje je postupan proces. Ovaj piercing uho polako je pružio kako bi se smjestiti veće i još veće komade nakita. Iako je konačna veličina ovisi o vašem izboru, vrijeme potrebno da se u rupu rastegnut do ove veličine, ovisit će o vašoj koži. Jedan od uha vodomjernoj savjeta je razumjeti kolosijek veličinama. Uglavnom je veći broj, manje veličine rupa to će stvoriti. Slično tome, manji broj gauge, veće veličine rupa da se može obliku. 20 je polazna veličina uha kolosijek, koji se koristi za redovno piercing uho ušna školjka. Dakle, promjer se povećava, broj uha kolosijek smanjuje (20, 18, 16, ... 14 ... itd.). Uho režanj tkiva su mnogo rastezljiv i piercings učinili pod palac može vratiti na normalnu veličinu tijekom vremena, kao što je uklonjena i nakit rupa se čuva prazna.
Postupka; Pitate se kako bi se ocijenilo vaše uši? Pa, odgovor je vrlo jednostavan, korak u body piercing salon iskusan profesionalni piercing da bi to učinio. Pa, postoje dvije opcije i odabrati jedan od tih ovisi o Vašim zahtjevima. Možete ići na uho baždarenje, počevši s većim veličine uha mjerila. Ovo će ukloniti veći dio vaše kože. To znači preskakanje prvih nekoliko veličina. U slučaju da želite da biste dobili veće veličine uha mjerač mnogo brže, to može biti alternativa. Imajte na umu da to može biti mnogo bolniji nego sljedeći izbor.
Slijedeća mogućnost je da ide od redoviti proces i postupno povećanje veličine rupa. To znači počevši s manjim dimenzijama i polako dobiti veće mjerilo. Jedan od uha vodomjernoj savjeta je započeti s 16 gauge u ovom slučaju, jer nema koristi od starta s kolosijek kao mali kao 20. Jedan od važnih savjeta za mjerenje uho nije preskočiti kolosijek veličine kao što ste do veličine 10.
Piercing nakit; Izabrati pravo procjenjivati ​​naušnice je vrlo bitan dio tog procesa. Obično vaš piercing profesionalni će vam preporučiti čašu i organskih. Organics izrađene od prirodnih materijala se zna da su ljekovita svojstva, stoga savršen izbor za baždariti uši. Kruzni prstenovi su također dobra alternativa za ići. Mali piercing može biti krasi zatočeništvu prstenje, mjerač uho utikači i konus prstenovi su savršen pijucima za srednje rupe. Kao što je rupa postaje veća, tuneli mogu biti idealan izbor. Možete konzultirati piercing struke za znajući o najboljem metala ili materijala nakit za uho mjerila.
Nakon uho vodomjernoj upute za nepromjenljiv kao što je spomenuto od strane profesionalnih piercing u suštini treba slijediti. Nakon uho vodomjernoj savjete o nepromjenljiv će pomoći da se izbjegne infekcija i ubrzati proces naginjanje. Tako ste uzimajući vaše uši procjenjivati?

No comments:

Post a Comment