Tuesday 14 February 2012

Najbolji Stan Iron

Jennifer je stajao u otoku ljepotu kože i proizvoda, bulji. Ispred nje su bile police opskrbljena sa različitim kosa ravnanje marki koje ona nikada nije vidio ili čuo prije. Jutros, kad se probudila, Jennifer je uvjeren joj mama o kupnji najbolje stan željeza za nju. Ali ona nije znala da su tako mnogi od njih koje možete izabrati. Naravno, njezini prijatelji su imali i da će doći u školu s prilično kose, i sad ona misli da je njezin red da showoff joj lijepe, duge, svilenkasta dlaka. Međutim, kako ona stoji ovdje, samo inča udaljen od kupnje najboljih profesionalnih flat iron, Jennifer ne može nadoknaditi njezin um. Ona pokušava gledati okolo i naći nekoga tko može joj pomoći, ali dolazi do praznih ruku.
Jeste li ikad bili zaglavi u sličnoj situaciji, gdje su vanjska strana to dućan za nešto i na kraju se gleda u čudu? To je prilično uobičajene kada je riječ o kupnji bilo kojeg proizvoda za njegu kose, ili možda čak i proizvodi za njegu kože. Znam da sam imao užasno tvrd vrijeme kad sam htio kupiti ravnanje željeza za sebe. Za razliku od drugih darovitih djevojaka, nisam blagoslovio s dugom, ravnom kosom. To je okrutna šala priroda je igranje na mnoge od nas, ali postoje odgovori na ovu dilemu. Postoje slučajevi kad želimo promijeniti naše frizura s vremena na vrijeme. A jedini način na koji to možete učiniti, u slučaju da imate kovrčavu frizuru, je uz dobru flat iron.
Uz sve rekao i učinio, mislim da razumijem gdje idem s ovim. Postoji širok raspon od najboljih profesionalnih stan željeza, nije ni čudo to je zbunjujuće zadatak da lik koji jedan za odabir. A za to pitanje, mi smo tu da razgovaraju o pronalaženju najbolje kose straightener 2010. Prođite kroz članak da saznate najbolje stan željeza za kosu.
5 najboljih Hair Flat Irons
U nastavku su neke od najboljih kosu straightener: top 5 najboljih flat iron kosa straighteners koji su dostupni na tržištu. Let's vidjeti što oni su ga ravno na naš popis.
Najbolji Stan Iron # 1 - BaByliss PRO Nano Titanium 1 1 / 4''Ravnanje Iron; Ovaj proizvod je podesiva topline značajka koja se može zagrijati na 450 ° F. Postavke temperature su u LED i to može ispraviti kosu najmanje 40% brži od ostalih proizvoda. Ploče su izrađene od titana i keramike i mogu ispraviti i nakovrčati kosu. To je glatka na kosu i daje mekom i svilenkastom rezultate. Željeza dolazi s 4-godišnje ograničeno jamstvo, što BaByliss PRO najboljih profesionalnih stan željeza na tržištu.
Najbolji Stan Iron # 2 - Farouk CHI Nano Digital flat iron 1'', Ovaj proizvod ima podesive topline značajka koja se kreće od 284 ° F do 356 ° C. Ploče su izrađene od keramike, koji je self-sterilizacije, te je prilično jednostavan za čitanje / start. Željeza dolazi sa 1-godišnje jamstvo i može se koristiti za kratke i srednje kose. Sve tipove kose su prihvatljivi sa CHI kose straightener flat iron.
Najbolji Stan Iron # 3 - HANA Stručni flat iron 1'', Ovaj proizvod ima podesive topline značajka koja se kreće od 140 ° F do 450 ° F. Ploče su izrađene od keramike turmalin, a može se koristiti na vlažnim kose. Ona također sadrži plutajuće ploče koje se može podesiti po vama za različite teksture kosa i dolazi s 2-godišnje jamstvo. Sve tipove kose su prihvatljivi sa HANA Stručni flat iron.
Najbolji Stan Iron # 4 - sedu Pro jonski Keramičke turmalin flat iron 1 1 / 2''; Ovaj proizvod je podesiva topline značajka koja se kreće od 240 ° F do 400 ° F. Ploče su izrađene od turmalin keramičke da ne tegljača ili povući na kosu, na kraju ih je spas od loma. Sedu flat iron je ion bogate pločice koje pomažu smanjiti statički i eliminirati neposlušnu kosu.
Najbolji Stan Iron # 5 - Solia turmalin keramičke ionske flat iron 1 1 / 4''; Ovaj proizvod je podesiva topline značajka koja se kreće od 140 ° F do 4o0 ° F. Ploče su izrađene od keramike turmalin, i ima kabel duljine 9 metara. To je savršena za dečke i djevojke, te dolazi s 2-godišnje jamstvo. Sve tipove kose su prihvatljivi sa Solia flat iron.
To su bili najbolji stan Okovi i vrijedan novac. Ne dopustite da vam neposlušnu, gruba dlaka stvoriti pitanja za vas. Kupi najučinkovitiji kosu straightener koji odgovara vašim kose, danas.

No comments:

Post a Comment