Friday 3 February 2012

Brzorastućih Vines

Trag biljka ili penjač je obično poznat kao vinova loza. Riječ "vino 'obično je bio korišten za označavanje vinove loze. Međutim, riječ je dobio povezane s penjač biljke kasnije. Zajednička značajka vidio u današnjem vrtovima, različite vrste brzorastućih cvatnje loza se koriste za pokrivanje zidne plohe i uređenje okoliša. Oni su također uzgajaju za prekrasno cvijeće koje oni proizvode.
Brzorastućih Vines
Loze ili penjača obrazac važan dio u vrtu. Ove biljke se koriste da pokriju ograde, trellises, stupovi za ukrasne svrhe. Postoje različite vrste penjača koje rastu u različitim tla i klimatskim uvjetima. Fast growing vines su chosen for covering jedan given area in time quick. Mnogi takvi brzo raste vinova loza su dostupni u prirodi. Sljedeći paragrafi dati informacije o takvim biljnih vrsta.
Clematis Armandii, to je brzo uzgoja vinove loze koja se uspinje upto visine od 20 metara. The Clematis Armandii raste preko površinu od 5 metara. Bijela boja, zvijezdu u obliku cvijeća, je specijalitet Clematis Armandii. Tih brzih raste penjanje loze uzeti podršku zidova, stupova, itd. putem listova stabljika.
Truba Spora vožnja Vines, tih brzih raste vinova loza privući puno kukaca i hummingbirds. Rast od ovih vina se odvija prebrzo i zato je potrebno ih je držati pod kontrolom. To je jedan od brzorastućih cvatnje vinove loze koje proizvodi crveno-narančaste cvjeta that svijetlih boja, a njihova sezona cvatnje je duga.
Honeysuckle vina: "Ovo su brzo raste loza za privatnost koji mogu preživjeti u manje količine vode. The kozja krv loze su suša tolerantni u prirodi. Baš kao truba puzavac vinove loze je previše honeysuckles privući poželjno insekata i zuji ptica. Tih brzih uzgoj vinove loze for nijanse su također korišteni za saviju gnezdo ptice. Pročitajte više o brzo rastu hladu stabala.
Pet-lista Akebia; Pet-lista Akebia je također poznat kao čokolada vino i raste do visine od 10 metara. Ove biljke loze postići zdravog rasta u punom sunčevom svjetlu. These penjača karakterizira plavo-zelene boje lišća koje su ovalnog oblika. The akebia djeluje kao zimzelena biljka u toplim klimatskim zonama, au cool regijama, oni pokazuju listopadne prirode. Dakle, akebia može se nazvati kao jedan od brzorastućih zimzelen vina.
Wisteria vina, a to brzo uzgoja vinove loze je jednogodišnja prirode i izgleda lijepo u cvjetnice sezone. Američki Wisteria je pogodan za uzgoj u sjevernoj Americi. Kineski i japanski Wisteria obično uzgaja u južnoj Americi.
Silver Čipka Vine; Među različitim vrstama vinove loze nalaze u prirodi, Srebrna Čipka Vine (Polygonum aubertii) jedan je od važnih, brzo rastuća višegodišnji vina. These vina odrasti do visine od 15 metara i imaju svijetle zeleno lišće. Mirisno cvijeće u produkciji Silver čipke vinograde u cvatu boja u rasponu od zelene do bijele, brzi rast tih trsova odvija pomoću rizoma.
Brzo raste Vines for Rešetka
Vinograde se uzgajaju za sjenice su godišnje biljnih vrsta koje rastu brzo. U roku od nekoliko mjeseci, te vinove loze razasutih na zadanu plohu. Morning Glory, čempres loze, moonflower, kardinal penjač, ​​itd. su nekoliko brzorastućih vina for sjenice. Morning Glory se može vidjeti u različitim bojama poput plave, bijele i crvene boje. Morning Glory je poznato da širenje brzo i na različitim površinama. Stoga se može koristiti kao jedan od brzorastućih vina za ograde. Moonflower vinove loze, kao što ime sugerira je noćnih i medvjeda mirisno cvijeće. Procvat sezona počinje od ljeta i traje do jeseni. Vinograde može se koristiti za pokrivanje trellises, lanac link ograde i stubovi. Pročitajte više na:; brzo rastuća privatnosti Hedges; brzorastućih Hedges; Različite vrste brzorastućih vina upisani u članku gore. To daje ideju o tome koji brzo raste cvatnje vinove loze i penjača u cjelini su pogodni za uzgoj u dvorištu vrtovima.

No comments:

Post a Comment