Monday 27 February 2012

Stained Film prozor

Vitraž je tehnika koja se prakticira od oko 1100 AD, do današnjih dana. Njegova sposobnost to hvatanje selektivne dijelova iz bijele svjetlosti spektra, zbog prisutnosti metalnih soli i okside, omogućuju nam da vidimo u mnogim bojama. Crkve i katedrale koriste vjerske vitraji prikazati prispodobama iz Biblije, kao i živote svetaca. Ovdje ćete vidjeti kako možete staviti gore vitraž poput mozaika imitacije u vašem domu, dajući joj da zrak elegancije, ali imajući to domaći.
Vitraž prozor Film premjestaju u svoj dom
Korištenje stained stakla prozora film je lijep način da se jednostavno gleda u sobu nešto malo više stilski. U mojoj kući, imamo stained stakla prozora film na našoj balkonska vrata uokvirena drveta, koje mijenja izgled sobe u potpunosti. To je relativno jeftinije od stvarne vitraž, ovdje su mjesta gdje ga možete staviti svoj dom.
Patio Windows: "Ovo prozor elementi su dobro mjesto za staviti u filmu obojeni stakleni prozor. One se otvaraju u dvorištu, dajući mu vrlo slikovito izgled. To su lijepo za domove s pogledom na vrt out front, ili čak i lijep travnjak.
Balkonska vrata: "Ovo donijeti mnogo sunčeve svjetlosti, zbog svog širokog razmaka. Možete imati ukrasne stained stakla film bacanje mrlje boje u sobu, kada je sunčeva svjetlost prolazi kroz staklo prozora. Vrata imate mogu biti klizna vrste, s minimalnim vitraž prozor film uzorke od vrha do dna, ili drvenu uokvirena jedan s gornje polovice ugrađenim vitraž učinak.
Spavaća soba Windows, ovo je odličan način da se tuš svjetlo u spavaćoj sobi kada je rano zrake sunca padaju kroz. Možete eksperimentirati s bojama, i to utakmica sa sobom u boji temu kako bi ga gledati više udoban i više jedan sa sobom, nego izvan mjesta.
Crtanje Soba / dvorana Windows, daje sobi lijepo osjeća prema njoj, kada se razlicite boje su odskakanje od zidova. To može biti lijep prizor kad si opuštanje nakon napornog radnog dana ili kada su gosti preko tijekom tjedna.
Gdje možete dobiti Stained Film prozorsko staklo
Postoje tvrtke koje vam pomoći s otkupom stained stakla prozora film za vaše domove. Oni nude široku zbirku uzoraka, dizajna i ideje koje možete izabrati iz.
WallpaperForWindows; Ova tvrtka nudi ljepilo bez uzoraka koji ne ostavljaju prostora za bilo nereda. To je statična prilijepiti film u prirodi i može se koristiti na bilo glatko, bez poroznih površina sa UV zaštitom zraka kao dobro. Ima puno drugih mogućnosti kao što se za višekratnu upotrebu i dolazi sa tri godine jamstva. Pick iz mnogih vrsta dizajna tako da odgovaraju Vašem ukusu i vaš dom.
GlassDecorAndMore; Ova tvrtka ima otiske svih vrsta, uključujući i promašaj vitraž prozor film. Možete pretraživati ​​za željenu vrstu obojenog filma stakla prozora, uključujući i dimenzije vaše ispisivati ​​na custom fit prozor / vrata.
WindowFilmWorld; Oni također razonoditi za statički prilijepiti tip stained stakla prozora film grafike. Možete koristiti ove za ogledala, staklo kabinet vrata, prozori vozila, tuš vrata, skrivajući neželjenih pogleda i više. To je dostupan u svim vrstama veličina, za vas to izabrati iz, uključujući i različite teksture poput plastike, vinil, ugraviran stakla, i tako dalje.
Vitraž prozor film je odličan način za dodavanje boje i kreativnost u sobi. Možete eksperimentirati s bilo koje prostorije u kući, dalje širiti određenu temu ili postavka koja sobi drži. To ide s bilo koje doba sezone, bilo da je kiša, snijeg ili svijetle suncu dana, a njegov svestran priroda ga čini idealnim za ukrasne svrhe. Zabavite projektiranje Vašeg doma!

No comments:

Post a Comment