Saturday 4 February 2012

Jeftini izmjene ulja

Jedan od najvažnijih i najčešće tražene usluge koje su potrebne vašem automobilu mijenja svoje nafte. Ako ulje nisu mijenjale u određenim intervalima postoje šanse da gorivo gospodarstvo vaš automobil će ići dolje i bi vaš automobil stari, iako u stvarnosti to je samo par godina. Osim toga, redovito mijenja ulje će povećati život motora. Ali što o troškovima u svezi s uljem promijeniti? Da li ste zanemarujući promjenu ulja vjerojatno zbog nedostatka vremena i troškova povezanih s njom? Ne biste trebali učiniti kao što postoje nekoliko jeftine nafte promijeniti opcije imate. Morate ozbiljno uzeti u obzir koji je skuplji, promjena ulja ili mijenjanja motora. Ovdje ćemo vam dati nekoliko uputa o tome kako možete promijeniti motorno ulje bez rupa u vaš džep. Možda želite znati više o motoru ulje promijeniti.
Upute za dobivanje Jeftini ulje i filter promijeniti
Gledati okolo za Posebne ponude; Kada ste razmišljate jeftinog ulje promijeniti, morate osigurati da ste dobili to učinio iz najbolji okolo. Postoji nekoliko dućana koji nude kupone izmjene ulja na diskontirana stopa koje možete kupiti i uštedjeti mnogo novca. Vi svibanj imati ljubimac dućan gdje želite da se promjeni učinjeno, pa ih nazvati i i pitajte ih što oni imaju u ponudi. Pročitajte više na ulje promijeniti frekvenciju.
Kupi u rinfuzi, dok kupujete ulja u motoru, te bi trebao kupiti u rasutom stanju kao što će vam pomoći uštedjeti mnogo novca. Postoji nekoliko mehaničar trgovinama ili car dealerships koji nude ulje na popust što ga čini pristupačnim i jeftinim. Cijene nafte su obično u rasponu od US $ 15-50, ovisno o ulju koje se koristi, ali možete smanjiti iznos koji ćete potrošiti kupnjom više istovremeno. Osim toga, nema zla u kupnji u rasutom stanju kao što neće dobiti oštećena i možete ga koristiti za sljedeći servis. Više o ulju promjenu cijene.
Učinite to Yourself; Mjenjanje ulja svibanj biti skupo poslovni posebno ako vas odvesti vaš automobil na mehaničar shop ili car dealer. Umjesto toga, to je uvijek bolje platiti poznanik tvoje za promjenu ulja. Vi ne svibanj morati platiti ih puno u odnosu na profesionalni. Osim toga, pobrinite se da ne samo ulje, a filter se mijenja, kao dobro. Na licencirani zastupnik, vi svibanj morati platiti oko US $ 30 za promjenu obavlja profesionalno, ali vam svibanj pravedan morati potrošiti oko US $ 20 za izmjene ulja na svoj poznanika, ili još bolje ne morate platiti ništa anyone ako možete to učiniti sami
Gledanje van, dok je izlazak za svoju dnevnu rutinu, bilo njegov rad, kupovinu ili pohađaju događaja, paziti na auto servisima, koji nude posebne popuste. Postoje šanse da vam svibanj pronaći neke trgovine koje se proteže zamjene ulja posebne svakih nekoliko mjeseci. Iako vam svibanj ne treba mijenjati u tom trenutku, to je uvijek bolje da plan naprijed.
Slijedite svoj vlastiti poslovnik, kao i po Konvencije, proizvođači automobila i motornog ulja tvrtke preporučuju da treba mijenjati ulje nakon svakih 7500 milja. Međutim, to je uvijek bolje provjeriti vlasnički priručnik koji dolazi uz vaše vozilo. To je najbolji vodič, a preporuča kada bi trebali dobiti zamjene ulja u različitim uvjetima vožnje. Obično, mehanika reći da trebate promijeniti ulje nakon svakih 5000 milja, jer ako čekate 7500 milja i nekako zaboraviti da se promjeni učinjeno, to može oštetiti vaše vozilo. Tako je u slučaju da se nešto zauzet i ne mogu dobiti promijeniti učinjeno nakon 5000 milja, i to reći doseže oko 6.000 milja, automobil neće biti zapostavljena. Štoviše, to će vam pomoći uštedjeti novac, kao da morate slučajno napraviti promjene na motoru, morate potrošiti puno.
Pročitajte više na:; Sintetički interval zamjene ulja, ulja u mjenjaču Promijeni; pa stavite vaše razmišljanje čepovi na i traže razne opcije za dobivanje jeftine nafte promijeniti. Nakon što ste saznali način za dobivanje to učinio po nižoj stopi, možete uštedjeti dovoljno novca za nekoliko mjeseci koji dolaze.

No comments:

Post a Comment