Monday 27 February 2012

Party Igre za dječake

Bilo kakva stranka je nepotpun bez društvene igre. I to ne samo djeca koja uživaju društvene igre, odrasli uživati ​​u njima previše. Sve o party igara je tako uzbudljivo i ugodno. Vrištanje, natjecanja, pobjede, i nagrade. Međutim, to je ponekad vrlo teško naći dobre i kreativne ideje party kao dječaka uvijek čini se da žele nešto novo i uzbudljivo. Ali jednom kada dobijete neke velike ideje stranka će jednostavno rock i svi će uživati ​​u njoj. U ovom članku ćemo pogledati neke od najboljih party igara za dječake.
Birthday Party Igre za dječake
Popis u nastavku sadrži otvorenom, kao i zatvoreni party igara za dječake. Možete odabrati bilo koji od ovih igara rođendana za dječake, na temelju party temu i dobi dječaci dolaze na party.
Treasure Hunt, Ovo je klasičan rođendanski party igre. Također je uživao puno za djecu svih uzrasta. Jedina stvar je da to treba neki prije pripreme. No, nakon što su spremni s pripremama, igra može trajati za većinu stranke. Također, to može biti lako igrati u kući, kao i izvan nje. Pripreme obuhvaćaju izradu tragove koji će dovesti dječaka prema blago. To mora biti učinjeno pažljivo, jer ako saznaju blago prerano to neće biti zabavno. Tragove moraju biti izazovan, ali rješivi s nekim misli. Sljedeća stvar je stavljanje naznake pravilno na mjestima gdje ih nitko ne nalazi pred stranke. Uz neke brainstorming možete dobiti neke velike ideje za smetlar lovi. Samo ne bude previše teško.
Glazbene stolice, a to je još jedna igra koja je vrlo čest u strankama ipak vrlo popularan. Igra je jednostavna. Morate držati neke stolice u skladu s alternativne stolice prema suprotnim smjerovima. Ako ima više djece nego stolice onda ih podijele u dva ili tri grupe. Ako imate pet stolica postrojio samo šest djeca mogu igrati u isto vrijeme. Djeca su trebali da hodaju okolo stolice bez prekida red, dok neke glazbe se igrao. Kada glazba prestane svatko treba pokušati sjediti na stolici najbliže njima. Kao što postoji pet stolica i šestero djece, jedan od njih neće dobiti stolicu. Držite uklanjanje stolice tako da je jedan manje stolica od broja dječaka ostaje u igri. Igra se nastavlja dok se samo jedan tip je ostavio koji je pobijedio.
Piñata, To je najjednostavniji društvenih igara. Sve što trebate učiniti je popuniti Piñata i suspendirati sa stropa. Sada svaki klinac može uzeti u ispostavi pogoditi Piñata s povez za oči na njegove oči. No, tu može biti nekih propusta u ovoj igri, ako niste pažljivi. Prije svega šišmiša ili stick koji ćete koristiti treba biti lagan i po mogućnosti izrađen od plastike. Također, provjerite da su svi ostali djeca su na sigurnoj udaljenosti od klinac koji je idući u pogodak. Postoje mnoge druge Piñata ideje koje možete isprobati.
Pool Party Igre za dječake
Ako je idući u biti pool party imate puno više mogućnosti za igre. Pročitajte sljedeći popis pool party igre da biste dobili neke ideje.
Shark Attack, Njegova jednostavna igra koja se može igrao u bazenu. Evo jedno dijete može biti morski pas i ostatak njih morati probati i pobjeći od morskog psa kupanje udaljeni. Da bi ga više zabave možete napraviti oblika peraje morskog psa od plastike ili kartona i dijete svira morski pas može nositi ga prije jurnjava druge djece.
Bat Balon, ovdje jednostavan balon ispunjen zrakom je bacio među djecom, dok su u bazenu. Sada oni imaju samo šišmiš balon sa svojim rukama i ne dopustiti da padne na vodi. To može biti zabavno, ali ako ima više djece nego bazen može držati onda bih predlažemo da se ne igraju igre, kao i sa toliko djece u bazenu, ne može biti ozljeda. Još jedan balon igre koje možete igrati je voda balon rata.
Nađi novac, ovo je jednostavna igra u kojoj vas baciti novčić ili bilo koji mali objekt u bazen i djeca mogu ići u skupine kako bi pronašli taj objekt iz vode. Ali ako su djeca mala ne koristite kovanicu ili bilo koji mali objekt. Umjesto toga koristite teniska loptica ili nešto te veličine. Također, pobrinite se da je igra pod nadzorom odrasle osobe svih vremena i da slijedite pravila plivanje bazen sigurnosti.
Nadam se da ste pronašli nešto korisno od navedenog popisa društvene igre za dječake. Ako ste u potrazi za društvene igre za veći dječaci možete provjeriti ove igre ured stranke i ideje. Bez obzira na igre koje ste izabrali, pobrinite se da je pod nadzorom odrasle osobe u svakom trenutku, da li se bori ili ozljeda na propast svoje stranke.

No comments:

Post a Comment