Saturday 25 February 2012

Plava kosa sa Red Izdvajamo

Plava kosa je upravo idealan za težak različitih boja kose. Ali RED - je najviše wooed boju kose po plavuše. Crveni pramenovi na plavu kosu su zaljubljen uglavnom mladima, koji vole palubi se s najnovijim modnim trendovima. Svijetli crvene trake treperi na plavu kosu, pogledajte strastveni i prekrasna. Crveni pramenovi u tamno smeđu kosu, i izgledaju zanosan. Dakle dobili savjete i trikove iz ovog članka, 'plava kosa s crvenim naglašava', da znam o različitim nijansama crvene, koji će vam odgovarati savršeno. Pročitajte više na plavu kosu boje.
Red Izdvajamo - Shades
Crvena je vrlo lukav u boji, koji treba ogromnu stručnost kako bi točno nijansu. Uvijek je poželjno da se crvena boja naglašava učinjeno na plavu kosu od iskusnih hair kolorista. Odaberite nijanse crvene, ovisno o vašoj koži ton. To je vrlo važno, za isticanje pramenova. Ovdje predlažem vam nekoliko ideja crvene boje kose, koje možete odabrati kao po Vašim prizvuk. Pročitajte više na boju kose ideje za plavuše.
Bold Red: To je savršenu boju za izuzetno fer complexioned žene s plavom kosom.
Orange crvena: Ova boja je također odgovara plavuše sa fer i maslina ten. Mladi mogu isprobati narančaste crvene vijesti.
Plum Red: šljiva crvena je za fer i srednje tonirana plavuše.
Jagoda Red: Ovo je idealna boja za plavuše s puti. Jagoda crvena je također dobar kontrastne boje kose za tamna tonirana plavuše. Kliknite da pročitate jagode plavu kosu.
Crvena Ljubičasta: Ljubičasta crvena je boja mlade i mladih. Odlučite se za ljubičasto crvene boje za sljedeću noć bash.
Mahagony Red: Ova boja je vrlo tamna boja od crvene, koja odgovara plavuše i tamno smeđu kosu također. To je savršen vrhunac za srednje i tamne tonove.
Bakar Red: bakar crvena je donekle slična mahagony crveno. To je iznimno atraktivan i vjerojatno najbolja crvena istaknuti tamne smeđe kose. To također izgleda dobro na plavušama.
Red Gold: Crvena zlato ima zlatni metalni sjaj u ističe, da vam daje shinning gledati preko. To je za plavuše i tamne kose i odgovara svim tipovima ten. Pročitajte više na zlatno plavu kosu.
Fire Red: To je savršen plavuša boja za tamne, iako bijele plavuše se također mogu dobiti ovu istaknuti.
Berry Red: crvena bobica je za plavuše s puti. To je tipična crvena boja spaja s bobica.
Kadmij Red: Kadmij crveni pramenovi izgleda dobro na tamno smeđe i plave kose. Ona odgovara svim tonovima kože.
Red Brown: Crvena smeđa mješavina je dvije nijanse koje daje fine teksture za kosu. To odgovara i plava i tamno smeđa kosa.
Irski Crveno: Ova boja nadopunjuje maslina complexioned plavuše.
Med Crveno: To je sličnost s zlatnim crveno. To je idealna boja za fer complexioned plavuše. Također bi željeli čitati o med plavuša naglašava.
Red Izdvajamo - Savjeti
Nakon što ste dobili crvene kose ističe, vrlo važna za održavanje boje kao crvena blijedi brže nego druge boje. Ona dobiva oprani lako sa vodom, kao i crvena boja molekula je najveći drugih boja kose. Za to možete samo odlučiti za crveni pramenovi pomiješana s malo smeđa boja za duže zadržavanje. Post kose naglašava se uvijek odlučiti za boju za poboljšanje i boja-zadržavanje šampona. Nemojte prati kosu svaki dan. Minimiziraj šamponiranje za sporo blijedi. Odgovarajući režimi njege kose će zadržati svoju kvalitetu kose nakon naglašava. Dobiti neke dodatne savjete o kosi pramenovi - nijanse.
Nakon što prolazi kroz bezbroj nijansi crvene u ovom članku, 'plava kosa s crvenim naglašava', siguran sam da ste već odabrali boju kose istaknuti za sebe. Odlučite se za cool boje ili nijanse toplo, samo RED!

No comments:

Post a Comment