Sunday 26 February 2012

Tekući Zaklada šminka

Zaklada je vrsta estetske koja tvori temelj dobre šminke. Postoje uglavnom tri vrste temelja. One su krema, praha i tekućine. Svrha korištenja bilo koje vrste temelj je da se besprijekorno završiti i čine kožu pojaviti savršen. Međutim, s obzirom rezultat je promatrati samo na primjenu prava šminka pravi način. To je, pak, moguće, samo kada imate ispravne znanje o vašem tipu kože i ton, i vrsti temelja koji mogu to odijelo. Jednom, imate potrebno znanje, morate dobiti tekuću podlogu koja vam najbolje odgovara. Ovoga članka fokusira svoje rasprave o tekuću podlogu. To vam govori kako odabrati ispravnu nijansu tekućeg temelj za vašu kožu i kako ga koristiti dobro. Dakle, držati čitanje skupiti korisne informacije na tekuću podlogu šminku.
Kako odabrati savršenu boju za tekuću podlogu šminka?; Tekuću podlogu šminka je lako primijeniti u odnosu na druge vrste temelja. To ne ostavlja lako vidljiv učinak. Zbog tih razloga, tekućina temelj šminka je uglavnom koriste žene za dnevne potrebe. Budući da su idući u ga koristiti redovito, morate biti oprezni dok odabirom. Zadatak odabira najboljih tekuću podlogu šminka za sebe može postati lakše ako imate osnovno znanje o tome s obzirom na tip kože.
Tekući temelj šminka su formulirani različito za različite tipove kože. Ona dolazi u ulju-based formula za suhu do normalnu kožu, dok se u vode-based formula za masnu kožu. Specifičnost tekuće formule obično se spominje na svoje poslovne paket. Sada-a-dana, čak i organskih tekućina temelj šminka je dostupna. Da li provjeriti prije nego kupujete jedan za sebe. Morate biti svjesni činjenice da je vrlo važno za tekuću podlogu kako bi se uklapale s vaše kože ton, a zatim priopćavanje svjetliju izgled. Ako se to ne dogodi, vi svibanj kraj gore sa caked izgled i omogući drugima da znate o svom šminka tajne. Stoga, budite oprezni prilikom odabira pravo nijansu tekućeg temelj za vašu kožu ton. Većina zaklada dolaze u roza-, žuto-narančasto-a na temelju formule. Većina žena naći žute-based formula za biti pogodna za njihove kože ton. Ali vi provjerite thriftily za sebe.
Prilikom odabira boje tekuću podlogu šminka, testirati ga na jawline, i nikad ne na ruke ili ručnog zgloba što je vaše lice i vrat obično razlikuju malo u koži ton od ostatka dijela tijela. Tekući temelj šminka je pogodan za vašu kožu ton ako mješavine dobro s kožom boje jawline. Na primjer, ako vaš ten je nešto bjelokosti ili bež, početi primjenjivati ​​tekuću podlogu na vratu s četkom i glatko pomicanje gore na lice. To će vam pomoći da dobijete najbolje odgovara. Isto tako, ako imate ton kože bronca, početi stavljanjem temelja na obrazima, kreće na jawline i onda dolje na vratu. Sada, pogledajte se na ogledalo. Ako je temelj dao glađe, svjetlije, besprijekoran izgled, to je pravo jedan za vas. Tekući temelj šminka, koja odgovara vašem tipu kože i ton dobro, sprečava vas od uzimajući sjenoviti slikano izgled. Evo više o tome kako odabrati savršen temelj.
Kako se prijaviti tekućine Foundation šminka?; Primjena tekuću podlogu šminka je umjetnost. Da bi stručnost, morate praksa prakse i ispravan način. Ovdje su osnovne upute o tome kako primijeniti tekuću podlogu šminka. Pripremite svoju kožu, tako da možete napraviti cijeli zadatak udobno i dobiti očekivani rezultat bez nanošenja bilo kakve štete za vašu kožu. Nanesite tanki sloj kvalitetan ovlaživač koji odgovara vašoj koži. Ako morate ići van u suncu, koristite jednu s krema za sunčanje kako bi vašoj koži zaštitu od sunčevih zraka. Stavite malu količinu tekućeg temelj na srednji ili prsten prst. Nemojte koristiti svoj kažiprst jer vam neće dati spretan dodir. Vi svibanj koristiti spužvom ili četkom šminka staviti temelj na. Koristite čistu spužvu svaki put ćete morati koristiti tekuću podlogu. Međutim, primjenjujući temelj prstima će pružiti maksimalnu pokrivenost uz smanjuje rasipanje tu ljepotu proizvoda. Ali, koristeći prste može zaraziti cijelu bocu od osnutka. Vi trebate napraviti izbor između tekućine četkom temelj šminka i prstima.
Nanesite tekuću podlogu, sa ili prst ili spužvom, u malom kružnim pokretima. Početak iz čela i potez prema dolje. Pazite da boja rasipa na prirodan način što vam pristup vrat. Ne primjenjuju se na unutarnjoj ugla oči i područje odmah ispod očiju.Tekuću podlogu može biti vlažnom za par minuta. Dopusti joj da zrak suh. Opustite se u međuvremenu. Strpljenje ce dobro biti isplaćene, a primjenom ostatak kozmetike.
Čitajte na:; Easy Šminka Potražite; najbolji temelj šminka, ako se ide van, morate ostati tamo dugo, i žele ostati za dugo svježe, možete iskoristiti veliki šminka tip s tekućim temelj šminka. Nanesite tanak redak tekuću podlogu ispod šminke obrve. Neka suho, a zatim ga pokriti sa sličnim hladu sjenilo. Tekuću podlogu će plijeniti sjenilo. Ova kombinacija će djelovati kao branič protiv znojenje, osim što vam daju oštriju liniju za vaše kreon. Uz sve dane savjete i tehnike na primjeni tekuću podlogu šminka, vi ste sigurni da stijena svakodnevice. Praksa dobro iskoristiti sastav s vičnost i stručnost.

No comments:

Post a Comment