Friday 17 February 2012

Čišćenje tepiha Vuna

Polaganje tepiha je postao trend ovih dana. Dojam da je jednostavno previše simpatični da ih izbjegne. Tepisi od vune je kao u stvar zbog svojih ekstremnih meke tkanine i tople teksture. Vuneni tepisi imaju prednost da su manje toksični i više eko friendly od normalne nečije koji su proizvedeni pomoću n-broj kemikalija. Dakle, ako imate vuneni tepih kod kuće, onda ste dovoljno pametni i sretni, kao i! No, za čišćenje vune tepih je jednako važna kao i ima jedan. Kako čišćenje vunenih tepiha je učinio? Ako je ovo pitanje je churning u glavi, onda imate pravo odgovoriti ovdje. Samo se pomaknite prema dolje.
To je gotovo svaki put da se vaš tepih postaje damping tlo za prljavštine i čestica tla koji ulaze u vaš dom. Od vunenog vlakna su tako atraktivno, bilo i sve što dobiva isprepletene unutar. Također, možda samo kraj gore uzimajući prljave mrlju na sebi. Tada što? Vi ne trebate brinuti, jer postoji niz načina pomoću kojih možete očistiti svoje omiljene tepih. Najbolji način preporučio je usisavanje koji je naširoko koristi. Uz usisavanja, tepih mrlja uklanjanje učiniti potrebno.
Kako očistiti vune Tepisi
To se obično radi suhi ili mokri postupak usisavanja.
Kemijsko čišćenje Vuna tepiha: To uključuje korištenje tepih mrlja uklanjanje praha ili granula koje vam je potrebno za širenje na tepih i držati neko vrijeme. Usisavanje kasnije uklanja sve nečistoće, kao i mrlje. Iako, ova metoda nije siguran. Ja bih vam predlažemo sve ići u za mokro usisavanje.
Mokro čišćenje Vuna tepiha: para se koristi u ovu vrstu usisavanja. Tu je ovo vruće vode ekstrakcija jedinicu koja prisiljava tople vode u tepih pod visokim tlakom. Kasnije, usisavanje je sranje sve čestice prljavštine kao i drugih mikro organizama koji žive u vlakna. Prednost korištenja ove metode leži u velike snage vakuum se koristi u tom procesu. Ova metoda zahtijeva stručnost, tako da je uvijek bolje iznajmiti jedinici ili najam trenirao profesionalni za čišćenje tepiha.
Čišćenje tepiha Mrlje Vuna
Mi često mrlja našoj tepiha, pogrešno. Mrlja može biti sve, od hrane općenito mrlja čokolade mrlje, umak mrlje ili mrlje tinte ili krv ili urin mrlje, povraćanje mrlje, mrlje od maslaca masnu ili masne mrlje, mrlje boje, itd. I to je naša tendencija da se to ignorirati, jer čiste lijenosti. No, izbjegavajte to. Uklanjanje mrlja u pravom trenutku je vrlo važno za tepih mrlja. Vi ćete uvijek imati tvrdo vrijeme uklanjanje suhe mrlje. Čišćenje tepiha od vune imaju mrlje, nije težak zadatak ako slijediti dati postupak. Nemojte zaboraviti da vakuum tepiha na kraju sredstvom za uklanjanje mrlja. ; Za vlažne mrlje, osušiti mrlje pomoću pamučne tkanine s dobrim tepih uklanjanje mrlja. Nanesite na mrlju krpa. Koristite ručnici papir da ga potopiti. Nemojte trljati. Zapamtite da vi ne želite mrlja širiti. Nakon što mrlju je natopljenom gore, nanesite vode. Izbrisat vode kao dobro. Morate ponoviti postupak dok mrlja u potpunosti je uklonjena. Jedna stvar koju trebate imati na umu da je, potez od rubova prema središtu mrlje. To je commonsense se da će to spriječiti širenje mrlje. , Za kosu jedan je, što trebate učiniti zajedno s gore opisani postupak je struže suha mrlja prvi kako bi ga lako za uklanjanje. , Većina mrlje uklanjaju pomoću vune tepih mrlja uklanjanje dobre kvalitete dostupan u obližnjim trgovinama ili može biti upija prah ili prašine. No, za mrlje od hrđe ili noktiju cakline, koristeći maknuti hrđu i aceton, odnosno, preporučuje se ili možete kontaktirati tvrtka za proizvodnju, kao dobro. ; Najbolja domaća vuna čišćenje tepiha proces uključuje čišćenje s octom ili vune deterdžentom i vodom. To je vrlo djelotvoran tako da možete ići za ovaj jedan, u slučaju svjetlije mrlje. Pomaknite se kroz domaće tepih čistača za neke in-house receptima. , Nekoliko savjeta za pratiti dok za čišćenje tepiha od vune, provjerite da li koristite vune tepih mrlja čišćenje dobrih brandova i testirati ih prije upotrebe. , Nemojte biti vrlo oštre sa tepihom. Možda ćete završiti piling (zapletena od vunena vlakna jedni s drugima), tepih i to decolorizing. , Nemojte koristiti sapun normalan deterdžente za čišćenje tepiha od vune je vrlo osjetljivo rublje. , Provjerite da li ste čist tepih najmanje jednom tjedno, ako ne, dvaput ili triput mogu biti. , Provjerite da li učiniti profesionalno čišćenje tepiha jednom godišnje. ; Da zaključimo nakon znajući čišćenje tepiha savjete, rekao bih da ne izbjegavati čišćenje vune tepih u vašem domu. Vi ćete uvijek bi volio da bude fluffy, lijepe i što je najvažnije, čista. I nadam se, ove metode čišćenja će vam pomoći za isti.

No comments:

Post a Comment