Sunday 5 February 2012

Modest vjenčanica

Svatko ima različite afinitete o tome kako bi oni željeli svoje vjenčanje haljina biti. Osobno bih radije blistav punoj dužini Alexander McQueen vjenčanicu s perjem, ruffles, kristali i šljokice. Ali ja znam mnoge djevojke koje bi radije nešto više nenametljivom i elegantan. Modest vjenčanice koje nisu frumpy i matronski su vrlo teško pronaći. Ako idete u butik za vjenčanicu, naći ćete da je većina svadbeni haljine su bez naramenica, backless ili imaju gurajući dekoltea. Bez obzira na skromno vjenčanje haljina koje postoje u stražnjem dijelu trgovine, tako su datirani da čak i vaša baka neće ih nosi.
Mnoge religije kao što su grčki pravoslavci i Ruske pravoslavne neće dopustiti ceremonije vjenčanja u crkvi, osim ako mladenka je pokriven od glave do pete. Ovdje ćemo raspraviti neke skromne vjenčanice opcije, stilova i dizajna.
Jednostavna Modest vjenčanica
U tijeku je trend opremljen i seksi skupo vjenčanica, kao i korzet vjenčanice, ali ako ste u potrazi za skromnim vjenčanice, onda postoji mnogo stilova koje možete probati. Samo zato što se planira nositi skroman vjenčanicu, to ne znači da ne možete izgledati glamurozno i ​​lijepo. Veliki stil i skromnost doista mogu ići zajedno.
Ako pogledate Ivanka Trump vjenčanicu dizajnirao Vera Wang, vidjet ćete da je to zapravo skroman vjenčanicu koja je suvremena, kao dobro. To je čipka rukave da dodate samo pravo malo stila i također pokriva golim ramenima. I vi možete uzeti inspiraciju iz Ivanka je vjenčanicu i haljinu s rukavima čipke i pun haljina. Čipka čarolija starog svijeta šarm i glamur i da će izgledati velika na vas. Shop tijekom zime kako bi dobili veliku dizajna skromne vjenčanica. Butici i modne kuće obično imaju dizajnira vjenčanicu s punim rukavima, visokog ovratnika i skromne necklines koje su pogodne za zimu.
Vintage Modest vjenčanica
Ako imate problema s pronalaženjem skroman vjenčanice, zašto onda ne ide berba? Vintage skromni vjenčanica obrasci mogu se naći u mnogim štedljivost pohranjuje ili čak i online. Kada pronađete uzorak koji vam se sviđa, onda bi kupiti i dobiti sve potrebne tkanine, pozamanterije, vrpce i gumba. Pitajte dobra krojačica stvoriti skroman vjenčanicu, koristeći uzorak i materijal. Vintage vjenčanicu obrazaca kao ogrlicom ovratnik, snage ramena, pune dužine rukava, pa čak i grčkih zavjese sve izgleda super za moderno vjenčanje. Postoje mnoge berba svadbene haljine sa rukavima i visokim ovratnicima koji radi kao skroman vjenčanje gowns. Najbolja stvar u vezi s vintage haljine stil vjenčanja je da ga možete prenijeti na svoju kćer kao dobro.
Jeftini Modest vjenčanica
Najbolji način za pronaći prekrasne skroman vjenčanice je planirati mjeseci prije vjenčanja i gledati kroz onoliko katalozi vjenčanicu i svadbeni časopisima. Ovo će vam dati predodžbu o tome što dizajna skromnih vjenčanica u stilu. Za plus veličine mladenke, nošenje plus size skroman vjenčanica je jako dobra ideja, jer bez naramenica moderna vjenčanica ne izgleda dobro na njih. Plus veličine nevjeste također možete odabrati haljinu bez naramenica vjenčanje i postaviti krojačica napraviti bolero jakna ili kratki rukavima kapica koje se može pričvrstiti na vjenčanicu. To će vam pomoći da pretvoriti kaiša vjenčanicu u jednom skromni.
To su neke ideje o skromne vjenčanice dizajna i stilova. Ako planirate nositi skromnih weeding haljinu za svoj veliki dan, a zatim biste trebali pronaći vjenčanicu što je prije moguće. S pravom skroman vjenčanica, izgledat ćete kao princeza vila na vaš dan vjenčanja.

No comments:

Post a Comment