Sunday 5 February 2012

Traperice za krušku oblikovanog Žene

Šik traperice je potrebno za svaku djevojku garderobu. Ali prekomjernih okrugao i punije djevojke izbjegavati nošenje traperica. Ali tko je rekao kruška oblikovan žena ne može izgledati seksi traperice. U stvari, ako se odlučite pravo traperice, oni su sigurni će privući pozornost i dobiti glave okreću. Oni imaju prednost svoje tipove, kruška oblik je jedan od jedinstvenih oblika tijela. Dakle, ako vi imate kruške obliku tijela a zatim pročitajte ovaj članak daljnje znati o tome kako odabrati pravo traperice sebi i dobiti dom koji ormar mora haves danas. I dobra vijest je da postoje različite traperice dostupne na tržište. Sve što trebate učiniti je prepoznati najbolje traperice za kruške u obliku žene.
A Perfect traperice za Kruška oblikovanog Žene
Možete pogledati zadivljujući i držati korak s modnim trendovima odabirom pravo traperice. To miris svoje imovine morate ići na jeans s pravom dolikuje, brbljati, boje, teksture i dizajna. Mi ćemo raspraviti svaki aspekt u detalje tako da ona postaje lako odabrati pravu par traperica.
Boja: Boja može igrati važnu ulogu u stvaranje te izgleda zapanjujuće u trapericama. Tamne boje za krušku traperice oblika su žene savršen izbor. Tamne boje bi vam izgledati tanje i čine dio šire izgledaju uži. Tako da uvijek ići za crnu ili tamno plave traperice. Save sa svijetlim bojama za gornjoj polovici.
Tekstura i Uzorak: Bolje je izbjegavati pamuka ili samt kao što bi vam izgledati deblje. Držite se čiste traperice s rastezljiv materijal, kao što će vam omogućiti da se na putu. Uvijek idi za običan, jednostavan traperice koje nemaju ukrasima na njega. Odlučite se za teksturama koje su običnom i ići za duže traperice, jer vam izgledaju viši.
Montaža: To je najvažnija stvar kada je u pitanju traperice za žene s kruške obliku tijela. Pogrešnu stane možete izgledati kao modna katastrofu, tako da uvijek odlučiti za pravo stati. Hipsters i spaljene traperice su najbolji za vas. Mršav traperice za krušku oblika žene su veliki ne ne, jer oni samo čine ih gledati masti i iz mjesta.
Struka: Ako je moguće trebali ići na niske ustati traperice. To je odlična ideja ako imate stan ABS i veliko tijelo. Niske ustati traperice stvoriti privid manjih bokovima čineći vas izgled tanak. Visoki struk traperice, učinit će vaš hips izgledaju ogromne, tako da bi se izbjeglo. Mnogi od najboljih brand jeans oblika za krušku žene nude razne fitinzi, možete izabrati iz.
Osim toga, morate ići na traperice koje ima zip, a ne gumbe. Također birati traperice koje imaju manje džepovima jer one samo dodati neke mase za svoj lik. Teaming up your traperice s drugim kompatibilnim ženske odjeće je također važno da izgledaju viši i vitkiji. Izbjegavajte nositi košulje koje pokrivaju bokove, jer oni čine što izgleda deblje nego što zaista jesu. Umjesto trošenje vrhova koji su samo iznad struka. Izbjegavajte nositi tamne boje vrhovima, umjesto toga ići za svježe boje da će privući pozornost na gornji dio tijela. Također možete eksperimentirati s strapped košulje, ali ide za vertikalne linije kao i oni će vam izgledati viši. Ako imate napregnut tijelo, možete pokušati s ramena majice koje idu dobro s hipsters i boot cut traperice.
Traperice za kruška u obliku žene moraju biti ukrašena pravom pribor. Trebali bi ići na velike torbe koje bi vam izgledati malo manji ans razrjeđivač. Malu torbu samo da čini vas izgled ogroman. Također ide za visoku liječi kao i oni dodati nekoliko inča na svoj visinu. S ovim informacijama, lakše je kupiti jedan od najboljih dizajner traperice za krušku u obliku žene koje sigurno osvojiti puno priznanja za vas.

No comments:

Post a Comment