Monday 20 February 2012

Beard Grooming

Čovjek bradu uvijek označilo inteligenciju i muškosti. Budite je Albert Einstein ili Russell Crowe, brada styling oduvijek fasciniran ljudima. Možemo izvući bolju sliku ako uzmemo u obzir mišljenje jedne žene. Debela zapušten bradu visi dugi definitivno nije odobren od strane žene, a dobro ošišanu bradu stilski je simbol muškosti, kako dići ženskog folk. Goatees i francuski cuts su postale popularne među mlade i odrasle, pod istim uvjetima. Vrijedi spomenuti, savjete o strništima ranjavanje blago dok ljubljenja se jednostavno voli žene. Žene kažu, 'oni izgledaju zavodljiv', dok muškarci kažu 'volim povrijediti'. God, vaš stil kvocijent, brada grooming je važan kriterij za održavanje njegovog oblika i rast.
Beard Grooming Stilovi
Muška narodna koliko je u iskušenju da usvoje različite stilove za svoje brade. A ti bi mogao biti jedan među njima! Stoga, trebali biste imati na umu da je stil mora nadopuniti vaše lice. Izbor prava brada stil ovisi vašeg lica značajke. Dakle, ne dobijete odvodeći sa modnim! Najnoviji niz bradu stilova za muškarce uključuju sljedeće. , Kozja bradica Beard, Verdi, Garibaldi, Soul Patch, Van Dyck, Chinstrap, Donigal, francuski rez; To je popis kruha trendova. Oni se razlikuju u obliku i veličini. Prije nego uzimajući savršen rez, neka svoje brade rastu prirodno. Zatim idite na znan muške salon i dobiti ga urediše. Morate održavati formu časopisa podrezivanje. Osim obrezivanje, podrezivanje i održavanje su također važno da i dalje ostane mekana i sjajna. Vodič za kruh grooming je prikazan u sljedećem stavku.
Beard Grooming Savjeti
Zašto trebate mladoženja svoje brade? To je jedan od pozitivnih atributa se metrosexual. Duge, otrcana, messy, pramen i gruba brada je odbojan. Dlake na licu u muškaraca je neugodno ako ne i njegovan vrijeme. Muškarci koji slijede bradu dotjerivanje savjete redovito, imati ugodan osobnost. To je primjenjivo na vas, kao i, ako želite poboljšati vaš izgled i prihvatljivosti. Dakle, ovdje mi ići s lako za napraviti savjete i trikove za njegu brade.
Savjet # 1, napraviti istraživanje tržišta brade dotjerivanje proizvoda. Možete dobiti Internet ispunjavanja bilo od profesionalnih ili to učiniti sami. Koristite škare koriste brijači za pravilno trimanje. Možete dobiti točan podrezivanje brade ideje iz Barber i potom nastaviti kod kuće. Tradicionalni proces koji usvaja brijači su još uvijek popularne. Spretnost dok podrezivanje je bitno da biste dobili ispravan oblik. Druga mogućnost je da se elektronički trimer. To nameće bolju kontrolu ruku i brzinu. Za održavanje kvalitete odlučiti za čišćenje šamponom i proizvoda za njegu kose za muškarce.
Savjet # 2, a osnove za njegu kose je potreban za zdravlje svoje brade. Počastite svoju kosu baš kao i vaše kose. Extra brigu treba posvetiti duge brade. Ulje bradu dok podmazivanje vaše kose. Očistite ga tri puta dnevno uz kvalitetan šampon. Dopustite da se osuši potpuno i onda češalj glatko. Nanesite gel i serum držati stila za dugo vremena. Provjerite jeste li očistiti kemikalije nakon što ste učinili s modnim. Redoviti bradu masaža jača korijen i poboljšava cirkulaciju krvi u lice.
Savjet # 3, najvažniji faktor je higijena. Beard stilovi ne koristi ako je nečisto. Češće muškarci pate od peruti u kosi, invaziju na bradi postupno. Ovo je jako ružan i odbojan prema ženama. Prije nego što lice u takvom stanju, napraviti i napor to držati ga čistim. Očistite svoje brade temeljito s anti-perut šampon. Masaža s limunovim sokom kako bi se uklonili peruti prirodno. Temeljito isperite, a zatim ga uvjet. Čistoća je važan čimbenik brade timarenje procesa.
Valjda bradu dotjerivanje savjeta su dokazane korisne za vas. Nabavite izrezati i trim ga pravodobno. Malo njege će zadržati svoje brade mekom, podatnom i sjajna. Osjećam se kao veliki koma, sa savršeno oblikovan bradu. Impresionirati žene s vašim glamura smislu.

No comments:

Post a Comment