Thursday 2 February 2012

Aluminijska Besplatno antiperspiranti

Mnogi od nas nisu svjesni sastojaka kozmetike. Iako su gotovo svi kozmetički proizvodi izrađeni od odobrenih sastojaka, postoje neke negativne učinke koji se ostvaruju u dugoročno. Isti je slučaj dezodoransa ili antiperspiranti. Osnovna funkcija ove kozmetike je spriječiti tijelo miris koji nastaje kao posljedica znojenja. Miris u osnovi nastaje zbog bakterija raspadanja vlage i minerala.
Antiperspiranti obično smatra podtip dezodoransa. Na nekim slučajevi, kombinacija dva je pronađena. Sjedinjene Države Food and Drug Administration je svrstana dezodoransa as kozmetike. Antiperspiranti ili kombinacija oba je klasificiran kao droga. Vjerovali, ili nije, antiperspirant i dezodorans, oba su povezana na razne bolesti koje uključuju rak dojke, a Alzheimerova bolest. Such poimanja, kao i fenomen aluminija alergija, doveli su do razvoja aluminijske free antiperspirants.
Potreba za aluminij Besplatno antiperspiranti, a nakon svakih nekoliko godina, neki medicinski tijelu, ili istraživački institut dogoditi se gore sa tezom, koji ili neke druge osobe rješava i pretvara u teoriju. Čitamo o tome u novinama i magazinima, zaboraviti o tome i onda ići leđa to radiš istu stvar koju smo učinili prije. Međutim, to nije istinito kada pčela kozmetičke i farmaceutske tvrtke proizvođači počeli mijenjanja svojih proizvoda, kada je shvatio da su ti proizvodi su potencijalno štetne tvari, aluminija.
Činjenice, ističući potencijalnu opasnost od aluminija vjerojatno došao na vidjelo kada programere antiperspiranti, shvatio da su dvije spojevi, aluminij klorid i aluminij oksid, koji ispunjavaju najvažniji vođenja kože slatka mirisna, su zapravo štetni za ljudsku kožu. Aluminij klorid i aluminij oksid osnovi iz tanak sloj na znojne pore i blokirati potencijalnog strujanja znoja. To rezultira u unatrag tok i stagnacije vlage, toksina i minerala u tijelu. Sweat releases toksina koji tijelu i također donosi niz njezinu temperaturu. Ovog protoka znoja ispunjava funkciju koja je vrlo slična onoj iz mokraćnog sustava - iskorjenjivanje toksina. Ukoliko nastavite blokiranje žlijezde i pore, tijelo je dužan reagirati na način koji baš i nije dobrodošao.
Aluminijska Besplatno antiperspiranti, pa je to zaista moguće doći s proizvodima, kao što su aluminij besplatno antiperspirant za muškarce i žene? Pa, dovraga, ya! Farmaceutskim tvrtkama, su više zabrinuti za svoje zdravlje, onda njihova dobit. Dobro, nisam prodavač kozmetike, ali spor kao 'Alzheimerove bolesti ili raka dojke zbog XYZ antiperspiranti je posljednja stvar koju proizvođač želi.
Kako bi takve proizvode koji odbijaju tjelesne smrad, proizvodi su se s 2 opcije, prvi ili modificirati postojeći antiperspiranti ili drugi, u potpunosti promijeniti proizvodnju parametara antiperspirants. Kozmetički proizvodi, srećom su se do obje inicijative. Modifikacija je dosta velik izbor i novi antiperspiranti, u osnovi spriječiti bakterije iz raspadajuće sweat umjesto blokiranja znoja. Djelovanje bi moglo biti nešto slično kao sredstva za dezinfekciju funkcije. Takva funkcija je prilično povoljan s obzirom na činjenicu da sweat protok je konstantna i zdrava, i toksičnih tvari u tijelu uspješno je pušten.
Druga velika je mogućnost korištenje prirodnih antiperspiranti. Takvi proizvodi su u osnovi izrađeni obliku, naravno, bere tvari, kao što su Aloe ili hidro-gelovima. Neke od ovih antiperspiranti su također dostupne kao gelovi ili kozmetički praha, pa čak ni u konvencionalnim sprej dozatora.
Da bi dobili još bolje suštinu tih pojmova, vi svibanj također pročitati na:; deodorant Bez aluminija; tjelesni miris lijekova, uz pomoć opsežnih istraživanja i objašnjenja, kozmetičke tvrtke su se s stvarno super kombinacija, koja može učinkovito zaustaviti vašu kožu from mirisa. Bez obzira na sadržaj aluminija ili alkohola ili prirodnog bilja, ili čak i dezinficijensi, uvijek je poželjno da se pogledati u uputama korištenja 'koji dolaze s proizvodom, kao što su propisati broj puta sprej se koristi. Zašto je to rizik kada možete biti sigurni?
Ostane sigurna! Ostani sretan!

No comments:

Post a Comment