Friday 17 February 2012

Neuredna frizura

Messy frizure su svi u bijesu, a neke hollywoodske zvijezde su vidjeli da ih sportske čak i na crvenom tepihu. Iako je stvaranje neredu frizuru izgleda prilično jednostavno u stvarnosti, to zahtijeva puno strpljenja i prakse. To je jedan od najlakših načina da pogledate casual i ležeran te je savršeno hairstyle za opuštanje sa svojim prijateljima. Za dobivanje neuredan izgled pravo, morate imati pravo styling proizvodi, kao volumizing šampon i omekšivač. Messy frizura najbolje odgovara ženama svih dobi i to odmah čini vas izgled mekana i glamurozno. Postoje mnoge slatka messy hairstyles da možete odabrati iz i ovdje ćemo vas vodič kako stil vaše kose.
Messy Updo frizuru
Vrlo stilski neuredan updo frizura je messy punđa. Messy punđa je manje teškim od tradicionalnih punđa i to izgleda šik i sofisticiran. Za stvaranje messy punđa, prvo morate šampon i opere lice s volumizing šampon slijedi dobar omekšivač. Sada primijeniti novčić veličine iznos styling mousse u kosi i kaput it ravnomjerno sve zajedno nitima svoje mokre kose. Dopustite kosu da se osuši prirodno ili puhati osušite sušilom za kosu. Dio kosu bilo u sredini ili na strani. Četka kosu s leđa veslo četkom, daleko od vaše lice i sigurno u niskim konjski rep, samo iznad potiljak. Uviti konjski rep pažljivo u kolač i ostavite neki slučajan niti dlake na pero iz kolač. Osigurajte kolač s Bobby igle i sprej some lak za kosu neka neredu frizuru ostati u formi. Pročitajte više na kosu kolač stilova.
Messy kolač je klasični stil koji možete koristiti od uprave za ured stranke. For styling kosu u kolač, prvo morate primijeniti anti-šištanje serum za kosu i četkati kosu s lopaticama četkom ukloniti sve kinks i tangles. Sada povući kosu s lica i okupljaju se u visoku kika. Izjednačiti kika sa gumenom trakom i lagano zafrkavati i natrag češlja kosu u kruni prostoru dati više volumena. Zamotajte kosu oko baze od kika i zavojnica ga u obliku kolač na vrhu glave. Pin rubove oko kolač ga osigurati. Izvucite neke vlasi kose od oko vrata sa svojim prstima i koristiti malo laka za kosu da zadrži oblik kolač. Pročitajte sve o tome kako napraviti kolač neredu.
Messy Kovrčava frizura
Messy kudrav frizura su vrlo popularna i oni izgledaju vrlo lijepa previše. Da biste dobili savršen messy kovrčavu frizuru, prvo morate da se opere i stanje vaše kose blagim šamponom. Neka vaša kosa prirodno suha ili koristite fenom na hladno postavke. Stil kosu dok je još uvijek malo vlažna ili je pola suha. Nanesite malo pjenu kroz kosu i početi scrunching kosu. Sada primijeniti rotor povećanje serumskih kroz svoje pramenove i zamotati pojedine dijelove vaše kose oko curling željeza. Ako želite meke kovrče, upotrijebite široke kolute curling željezo, a ako želite više definira kovrče tight, koristite male kolute curling željeza. Nakon što su učinili curling sve svoje kosu, osigurali Vašu kosu u visoki konjski rep desno u sredini glave. Pin sve uvijen dijelove u neposrednoj blizini vaše vlasište i dopustiti neki vitica do pada preko lica. Nanesite malo lak postaviti kovrče na mjestu.
Pročitajte više na:; neredu updos, updos za kovrčavu kosu, Casual updos, a to je sve o tome kako da biste dobili neredu frizuru. Izigrati da biste dobili neredu frizuru je da bi se izbjeglo prekomjerno oblikujete kosu. Messy frizura bi trebao izgledati bez napora i vaš cilj je stvoriti izgled koji je pažljivo bezbrižan.

No comments:

Post a Comment