Saturday 11 February 2012

Novorođenčad beba treba provjeru

Novorođenčad su puni radosti i donijeti sreću za sve članove vašeg doma. Međutim, oni moraju biti uzeti briga za ispravno kako bi se osiguralo da oni ostaju u najboljem zdravlja. Novorođenče treba popis je prilično dugo i to je bitno da roditelji novorođenčeta ima potpuno poznavanje svih stvari novorođenče potrebe. Narednih nekoliko paragrafa će vam dati popis novorođene bebe potrebama.
Bitne stvari za novorođenče
Postoji mnogo bitnih stvari koje novorođenče potrebe. S obzirom na to, trebali započeti planiranje za kupnju ove stvari prije dolaska djeteta. Nesumnjivo, odjeća će biti najvažniji svih stavki u novorođenče potrebama checklist. Dok kupujete odjeću za svoju bebu, trebali biste bili sigurni da je dijete odjeću mogu lako mijenjati i oni su ugodno za bebu. Spavaćice i jakne su mora za novorođenče. Te bi trebao kupiti najmanje tri spavaćice i jakne za bebu. Nekoliko par ogrebotina mittens također će dokazati da se vrlo zgodan za vas. Najmanje tri para hlače i šeširi namijenjeni novorođenčad su također bitne stavke za bebu. Para zatvarača, Booties i čarape su također korisne za vaše dijete.
Pelene, koje su kupili za bebe treba biti od jednokratnu upotrebu tipa. Trebali bi imati najmanje dva pakiranja za jednokratnu dječje pelene. Kupnja pelena od dvije različitih veličina bi također biti dobra ideja kao bebe obično prerastu veličinu pelena prilično brzo. Vodootporna jastučići za vrijeme mijenjanja pelena također može biti korisna.
Novorođenče treba popis mora sadržavati boce s kojima možete hraniti bebe. Kontejneri, u kojima ćete biti pohranu mlijeka za bebu su također nužna. Obilje podrignuti krpe, boce i bradavice četka, termalni bocu prijevoznika i dovoljan broj bibs su stvari koje bi svakako je potrebno za vaš novorođene bebe. Također ćete morati kupiti one bitne stvari koje su neophodne za za kupanje beba. Pranje beba tijelo šampon je apsolutni bitno za vas u tom pogledu. Za kupanje beba pravilno, te će zahtijevati kadi odgovarajuće veličine sastoji od plastičnog materijala. Deterdženti za pranje rublja, dječji grickalica, pamuka brisevi, dobar bristled češlja za kosu bi se pokazati korisnim. Sapun beba treba biti takva da neće uzrokovati nikakve fizičke problema. Baby monitori, malo dude, ormaru vješalice, nekoliko lijek žlice također bi trebali biti uključeni u Vaše novorođenče beba treba popis. Više o njegu beba.
Novorođenčeta dijete je vrlo osjetljivo, a vi ćete morati uzeti puno briga da biste dobili osloboditi od stvari koje ih mogu povrijediti. Trebali biste pokušati dati bebi sobe koja je mirna i tiha. Soba ne smije biti previše sunca dolaze i treba imati dobre kvalitete zavjese. Držite sve lijekove i bitne stvari u baby soba na njihovom mjestu, tako da ih možete koristiti kad god je to potrebno. Za snimanje sjećanja na vaš slatki bebe, kupite digitalni fotoaparat i uzeti puno slika. Možete kupiti foto album i držati sve fotografije sigurno za vaše pamćenje. Možete pročitati više na:; Stvari koje treba imati za novorođenče; Novorođenče Potrepštine Checklist; Novorođenče Baby Checklist; novorođenče potrebe provjere spominju u ovom članku zasigurno će obrisati sve vaše sumnje. Sve najbolje i uzeti dobru njegu vaše dijete!

No comments:

Post a Comment