Thursday 9 February 2012

Osobna pitanja pitajte svog djevojka

Dobro, dobro! Što imamo ovdje? Pitanja koja su osobna i želite to pitati svoju djevojku ili djevojka buduće. Uplasen? Ne brinite, stvari nisu tako loše kao i oni činiti se biti! Ali, da, strah, skepticizam i iščekivanja je evidentno i razumljivo. Razlog bi mogao biti razinu vaš odnos sa svojim djevojkom, jesam li u pravu? Ali ako imate postigao je razinu komfora s njom, ne mislim da će to biti kao zastrašivanje ili obeshrabljujući zadatak. U stvari možete uzeti vaš odnos jedan korak naprijed. Mislim da suptilna i diskretna će biti ključ ovdje dok kopaju dublje u svoju djevojku psihe (barem bi najbolje pokušaje da to učinite!). Tako da su spremna za neke duhovit, neke ozbiljne, a neke zabave osobnih pitanja pitati svoju djevojku?
Dobra osobna pitanja pitati svoju djevojku
Ok, dobra osobna pitanja pitati svoju djevojku ne znači da oni ne mogu biti ti zabavno pitanja pitati svoju djevojku, zar ne? Idete malen zalogaj naprijed, te može čak i napraviti one pitanje duhovit te! Tako ćemo zadržati nas moral i coyness daleko i pucati!
Koje su stvari koje želite učiniti sami?, Pa vidiš, započeli smo s diskretno Lovey Dovey i zabava pitanja pitati svoju djevojku, a zatim premjestiti na neke snazzy i jazzy pitanja.
Ako morate promijeniti jednu stvar o sebi, što bi to moglo biti?, Introspekcije, oni kažu da je ključ za poboljšanje self kroz realizaciju. Brownie bodova ovdje!
Reci mi o jednom od vašeg ljubimca peeves., Nice, držati se dobro djelo pajdaš!
Kad me sastao se po prvi put, što je bila prva stvar koju privlači me?; Oh yeah! Sada se govori poslovanja!
Vaše mišljenje o otvorenim međuljudskim odnosima?, A to će biti stvarno jedan lukav za nju!
Što je prisnost za vas?; Nije loše, Za početak, ha?
Nakon što sam imao pitao se po prvi put, nije bilo dio vas koji su htjeli reći ne?; Način da se ići čovjek!
Da li ste uzeti ičije pomoći shvatiti koliko da me pitate na jedan dan?, Ona će se smijati na ovo! Ali nije važno, smijeh je najbolji lijek!
Tko bi bio tvoj dečko, ako sam nikada ne bi vas upoznala?; Ah, sad, sad, to je pametna jednom tamo! Osobna pitanja pitajte svog djevojka može dobiti ništa bolje od ovoga!
Što, po vama je korijen većine problema u vezama?; Usred mnoštvo odnos pitanja pitati, ovo je perceptivno jednom, dobro ide!
Je li netko varao na vas?; Oh yes! Pakao bijaše no gnjev od žena prezreni! Čuvajte se!
Ako ja to ne izraziti vam, kako ćete znati da želim voditi ljubav?, Nemojte provocirati femme fatale čovjek! Nikad ne znaš! Romantični pitanja pitati svoju djevojku su bolje zar ne?
Što je prva stvar koju ćete primjetiti o dečki?, To je cool dovoljno!
Koji je vaš seksualne fantazije i da imaju u njemu?; Razgovor o dobrom pitanja pitati djevojka i stoj! To će biti stvarno zanimljivo!
Kako vam se sviđa umjetnost vođenja ljubavi? Svjetla ili svjetla off?, Oh da, ste sigurni su okretanje topline!
Pa, fuj! To je bilo sasvim nešto među osobna pitanja pitati svoju djevojku, što reći? Sada idemo za neke opće, ali vrsta slučajnih pitanja pitati svoju djevojku, spreman?
Random Osobni pitanja pitajte svog djevojka
Koja je tvoja omiljena psovka?, Vjerujte mi, ovo će biti zabavno! From glupa ili mnogo glasoviti other psovka, li sigurni da su idući u dobiti iznenađenja!
Koji je domaćinstvo posao on staviti na crnu listu?, Ovo je slatka jedan!
Ima jedna stvar koju žaljenje najviše?, To će joj pomoći da se otvori za vas i obveznica emocionalno.
Tko je vaš omiljeni i najviše volio član obitelji?; Sve tračeve i ranting je oko slijediti, tako da pazi dečki!
Koji je bio ili je tvoj stvarno neugodnih trenutaka?, U redu, to bi moglo da joj okrenuti crvene ili ružičaste (u stid!) to će biti zabavno, svi isti!
Postoji mnogo više takvih osobnih pitanja pitati svoju djevojku, čak i više osobni, s obzirom na odnos pitanja i dobro, 'seksi'! U dobrom pitanja pitati svoju djevojku, trik je u tome kako ih pitati. Biti suptilna i biti ljubazni i što je najvažnije slušati joj odgovore!
Ako se ona ne sviđa odgovorite neko pitanje, neka ga ide! Ona treba joj prostor, baš kao što vam je činiti i možda u nekom trenutku vremena! Konačno, ako se osjećate imate hit krivo akord, žao ne bi bilo zla! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment