Tuesday 21 February 2012

Krastavac maskom

Krastavac je poznato da se izvrstan izvor silicij, koji je mineral koji drži do vezivnog tkiva u koži i doprinosi ga ojačati. Silica ima niz prednosti za naše kože, kao i zdravlje i na taj način se koristi u velikom broju proizvoda za njegu kože. Umjesto da kupujete te proizvode za njegu kože lica iz trgovine, jednostavno možete tužiti izvor, krastavac, kako bi maske kod kuće. To je vrlo zgodan za napraviti svoj vlastiti krastavac maske za lice kad god želite i na način na koji to želite. Tako se pogled na neke recepte kako napraviti domaću masku za lice krastavac u pitanje nekoliko minuta. Pročitajte o domaća lica.
Kako napraviti masku lica krastavac
Postoje mnoge druge pogodnosti krastavca se koristi u masku za lice, jer je većina biljnih i lako dostupne maskom sastojak. Prije početka s metodama izrade maske krastavaca lice kod kuće, neka je pogledati neke prednosti koje prikazuje ova maska. Više o krastavac za kožu.
Krastavac maskom prednosti, krastavac ima učinak hlađenja na lice i kad ga je zadržao na koži lica za više od pet minuta, ona počinje upija svu naftu koja se pohranjuje u pore na koži. , Ako imate blackheads na nekim dijelovima lica, ova maska ​​može pomoći popustiti glave i nakon što pročišćavati područja, te će se osloboditi od blackheads. ; Budući da krastavac, naravno, sastoji od silicij, to je odličan izvor zdrave kože i hranjivih tvari za to. To nadopunjuje kožu i čini ju izgledati mlađe. ; Silica također ima sposobnost da se držite vezivnog tkiva kože čvrsto na mjestu, a time i krastavac maske za lice su vrlo korisne u borbi protiv bora proizvoda za njegu kože i protiv starenja proizvodi za njegu. ; Vaš tamne mrlje, tamni krugovi ispod očiju dimova su smanjene i ukupne tekstura kože je poboljšana čineći ga nategnuti i održavati. : "Ovo su neke vrlo bitne krastavac maskom prednosti i možete dobiti sve ove iz jednostavno domaće krastavac maskom. ; Recept # 1; sastojaka, ½ šalice zobi, 2 žlice meda, 1 krastavac, narezan, 5 žlica jogurta / mlijeka; uputa, u mikser, dodajte kriške krastavca, te ih pomiješati dok su oni napravili u gustu pastu. Zatim dodajte med i jogurt do miješalica i miješati tijesto dobro. Nakon tih sastojaka su uredno pomiješan, dodajte zob u miješalica i pomiješati ih previše. Prelijte ovu cijelu smjesu van u veliku zdjelu i stavite u hladnjak na neko vrijeme. Prije primjene na licu, operite lice i nježno, a zatim primijeniti maska ​​na svakom dijelu lica. Ako imate suhu kožu, dodajte mlijeko umjesto jogurta.
Recept # 2, Sastojci: 1 krastavac, ½ žličice soka od limuna, 1 bjelanjak; uputa, oguliti krastavac i izrezati ga na tanke kriške. Potom ga pokrenite u posudu da tijesto meke ili celuloze. Ulijte tijesto kroz cjedilo i zasebne ostatka i tekućine. Sakupiti tekućinu krastavac u zdjelu i dodati malo limunovog soka na to. Promiješati ga i dodati snijeg od bjelanjak u zdjelu. Izmiješati dobro ovo previše i primijeniti ga na lice nježno i ostavite oko 15 do 25 minuta. Nakon toga, isperite i operite lice sa čistom vodom. Više o hidratantnu masku.
Recept # 3; Sastojci: 1 krastavac, 1 tukli bjelanjak, 3 lista metvice, ½ šalice jogurt, uputa, u miješalica, pire krastavac dok ne dobijete gustu masu i izvaditi u zdjelu. Zatim pomiješati metvice dobro u istom miješalica. Možete ga pomiješati zajedno sa krastavcima ili odvojeno. Zatim dodajte jaje bijelo na ovu smjesu i dodati jogurt u masku. Nanesite ovu masku ravnomjerno na lice i držati ga za oko 20 minuta. Nakon toga operite lice i dobro osušite. Više o tome kako napraviti masku za lice.
S ove recepte i koristi maske krastavac lice, možete jednostavno dobiti lijep čisti i hrani kožu u 20 minuta. Učinite to svaki dan i vaša koža je siguran da sjaj lijepo, tako da i dalje ostane zdrava i svježa!

No comments:

Post a Comment