Thursday 23 February 2012

Alternator Problem Dijagnoza

Struja igra važnu ulogu u radu većine strojeva danas, uključujući automobile. U stvari, većina modernih automobila imaju mini računala opremljena u, koji kontrolira najveći dio njegove osnovne funkcije. S AC sustavi opremljeni u, pa čak i TV, media player i stereo tamo, moderne automobile poput limuzine su ništa manje od apartmana se kreće luksuzni hotel. Čovjek se pita kako se ti automobili upravljati električne energije samouprave dostatnost za pokretanje svih tih uređaja. To je sve moguće, jer je auto alternator. Automobili su opremljeni generatorima koji im pružiti potrebnu snagu kako bismo išli naprijed. To se zove dinamo alternatora (generatora izmjenične struje), koriste mehanički moment generirani od strane automobilskih motora za proizvodnju električne energije. Ovaj članak ima za cilj objasniti postupak alternator problem dijagnoza. To će vam pomoći razumjeti znakove alternator problem i poduzeti potrebne korake kako bi ga vratiti u punom radnom stanju.
Vaš automobil baterija je kao rezervoar električne energije koja obnavlja stalno je alternator kada se automobil kreće. Svi električni sustavi izvući energiju iz akumulatora i spremnik ako alternator ne radi svoj posao, rezervoar može isušiti, ostavljajući vas nasukan negdje tijekom vožnje. Stoga je važno da znate kako provesti dijagnozu alternator problem. Uz to, znanje o tome kako popraviti alternator problema može doći u ruci. Nakon što ste točno dijagnosticirati problem, alternator rješavanje problema je jednostavnije.
Bad Alternator Simptomi
Ovdje su glavni simptomi loše alternator to bdjeti vanjska strana za. Ako primijetite bilo koji od ovih znakova, onda vam je potreban da biste dobili tvoj alternator provjeriti što je prije moguće.
Nadzorna ploča Svjetlo alternatora, tu je upozorenje mehanizam za auto alternator problema u obliku indikatora na ploči s instrumentima, da se lako može primjetiti. Kada se svjetlo svijetli, to znači da je alternator očekuje izlazni napon padne ispod normalne razine te je stoga treba provjeriti.
Niska baterije izlaz, drugi indirektni pokazatelj alternator problema je nizak napon baterije izlaz. Ako primijetite da napon baterija izlaz je pala ispod normalne razine, to znači da ste loš alternator situaciju. To će biti popraćeno smanjile performanse električni pribor, uključujući prednja svjetla.
Alternator Problem Dijagnoza - Koraci
Sada kada sam izravno su identificirali neke simptome koji ukazuju na loš auto alternator, neka mi objasni postupak alternator problem dijagnoza. Morate se naoružati se s digitalni multimetar se koristi za mjerenje napona. Prije nego što provjerite alternator, pobrinite se da vaš automobil baterija radi dobro. Često, to je baterija koja je krivac, nego alternator.
Provjerite baterije izlazni napon, ovdje je jednostavan alternator postupak testiranja. Start up automobila i držati ga praznog hoda. Oružane s vašim digitalni multimetar, pristup akumulatora i povezati svoju test probe s pozitivnim i negativnim akumulatora. Postavite kotačić za mjerenje napona postavke i promatrati čitanja. Kada automobila praznog hoda, napon izlazni trebao biti iznad 14 V. Ako je ispod 13 volti dok je motor u praznom hodu, s većinom električni pribor isključiti, onda možete biti sigurni problem s alternator. On svibanj biti zbog problema s alternator pojas ili rotora.
Poštujte Alternator Pojas stanje; Provjerite stanje remena alternator. Ako je izlizan, blizu razbijanje točku ili labave, to znači da se alternator ne prima moment od motora u ukupnosti. Zategnite ga ili zamijeniti remen alternatora, ako je nepopravljiv.
Rotor provjeriti; Provjerite da li je rotor, koji je upravljan od strane pojas radi ispravno. Također provjerite ožičenje s obzirom na dijagramu alternator sklop isporučuje u automobilu priručnika. Ako postoji problem s rotora, to je najbolje ići na zamjenu alternatora. Možda želite da se odnosi na vodič zamijeniti auto alternator.
Nadam se da ove dijagnoze alternator problem postupkom vam pomaže u identificiranju predstojećeg auto probleme prije nego što uzrokuje veliki kolaps. Kada dosljedno slijediti raspored za održavanje automobila, svi problemi nastaju čeka da će biti zaustavljena upravo u njihove pjesme i veliki kolaps, će se spriječiti. Ako niste sigurni što učiniti, pustiti obučeni automehaničar rukovati posao za vas.

No comments:

Post a Comment