Monday 6 February 2012

Godinu dana godišnjicu darove

Prije svega, čestitamo na što je završila punu godinu dana zajedno. Naravno, to je velika stvar i ti si apsolutno pravo u nedostatku slavlje biti savršen. Važan dio proslave je godišnjica dar. Znaš li vaš partner tako dobro, znate što oni vole i ono što prezire. Onda zašto je izlaskom biti tako teško odabrati prvu godišnjicu dar za njih? Da je zbog toga želite vidjeti radost najviše savršeni dar na lice. Ja sam ovdje dijeljenje moja kompilacija nekih od najviše apt i kreativne jedna godina obljetnice darove koje sam saznala nakon temeljitog istraživanja. Odaberite bilo koju od ovih jedna godina obljetnice dar ideja ili jednostavno uzeti inspiraciju od njih.
Godinu Obljetnica Pokloni za dečkom
To je zabluda da dečko dar ideja čine samo sportska oprema i naprava. Istina je da dečki također cijeniti jednostavne romantične darove. Prođite kroz slijedeće popis jednog poklona godine rođendan dečko.
Poklon zajedništva, Biti u društvu s osobom s kojom ti je možda najbolji dar netko može dati. So organizirat piknik ili putovati do Scenic mjesto. Ili plan izlaska u lijepom hotelu suite. Također možete planirati večera uz svijeće u restoranu u kojem ste imali svoj prvi dan s njim i to će biti zabavno prisjetiti svih the nervoze i uzbuđenja od prvih dana. Najjednostavniji način da mu na dar da bude zajedno ide za malu piknik u obližnji park. Možete uzeti uz nešto pojesti i bocu šampanjca ili njegovih omiljenih vina.
Get Osobni; Ako ste obličje za nešto vrlo romantično i slatko onda personalizirane poklone su način da ide. Napravite ga mala plovila stavke koje on može držati je na ležaj strana stol i sjeti se da si svako jutro dok isključivanja alarma. Također možete napraviti personaliziranu okvir starom fotografijom vas dvoje. Ako ste umjetnički tip napisati mu pjesmu ili boje njegovu sliku. Osobna pokloni pokazati koliko vam je stalo do osobe, jer se posvetiti svoje vrijeme i trud na ih odluka.
Gadgeti i sportske opreme; To su uvijek hit, iako muškarci i cijeniti druge darove. Nabavite mu najnoviji mobitel ili igraće konzole je oduvijek želio kupiti. U sportu opremu imate samo previše izbora. Možete dobiti mu je dres svog omiljenog nogometnog kluba ili par studs on zagledao u prozoru sportski dućan. Just crtica u bilo kojem dućan sportske opreme i dobivanje godišnjicu darove muškaraca postaje lakše.
Jedna godina Obljetnica Pokloni for djevojke
Iako su svi svoju djevojku darovni čini da rade, ona svibanj se osjeća loše ili ne tako sretan u. Zato pazite da dovoljno ulažu misli u svoj dar. Ovdje su neke velike jedne godina obljetnice popis darova za nju.
Nakit, ne jedan od najkreativnijih jedna godina godišnjicu darove, ali nakit je hit s djevojkama u svakoj prilici bilo koje vrijeme, osim ako vaša djevojka je rijetka iznimka. Možete dobiti joj personalizirane ogrlice ili naušnice ili tako nešto ona htjela za dugo vremena. Ona nikada ne mogu dobiti dovoljno od onih privjesci i ogrlice.
Classic večera uz svijeće, a to je najviše klasičan način obilježavanja godišnjice, ali to još uvijek stijene i srce i tvoja djevojka se topi brže nego svijeće oko. IT tim se s kasno u noć film. Možete je odvesti u restoran gdje ste imali svoj prvi datum. To je uvijek romantično.
Personalizirano Pokloni, Da ovo je dobar dar za nju, kao i njega. No, dok je stvaranje prilagođenih ili personalizirane dar za nju morate izabrati nešto više meke i romantična. Primjerice možete dobiti joj šalicu sa slikom od vas dvije tiskane na njega ili glazbenog CD-a neke njezine odabrane favorite ili možete napraviti tetovažu na ruci sa svojim imenom.
Get joj kućnog ljubimca, a to je najbolji dar ideju za bilo koju djevojku. Jer su sve djevojke poput sladak štene ili mali hrčak. A ona će se sjetiti svaki put ona igra s ljubimac ili ga hrani ili ga vodi u šetnju. Ako ništa drugo, štene ili koji je ikada ljubimac koju odaberete će sigurno dati joj opterećenja bezuvjetne ljubavi i odanosti.
Navedeni popis jednog darova godišnje obljetnice je značilo da vas inspirirati. Uostalom tko zna što je najbolji poklon za vaš partner bolje od vas. So u ovom važan korak u vašem odnosu, potrajati neko vrijeme van, i umjesto da ide za tradicionalne godišnjicu darove, tražiti da savršeni dar, i dobiti nagrađeni sa osmijehom koji je siguran da light up your partner's lice. Sve najbolje.

No comments:

Post a Comment