Thursday 9 February 2012

Potres savjete za sigurnost

Kao što znate svibanj, potrese se dogoditi bez davanja dovoljno upozorenja. Javljaju se u bilo kojem trenutku vremena i bilo kada tijekom godine. Veliki ili mali, potresi su sve više i više redovitih širom SAD kontinenta. Sigurnosni savjeti za potres, zajedno s planiranjem ispred vremena, može Vam pomoći uštedjeti vaše i svoje obitelji život. Ovdje su neke bitne za sigurnost potresa savjeta koji će vam pomoći u smanjenju opasnosti i razumijevanje onoga što možete očekivati ​​prije, tijekom i nakon potresa štrajkova. Pročitajte više o potresu predviđanje.
Prije Potres uzvraća
When potres dogodi, vi ne želite biti uhvaćeni nespremne. Kao predostrožnosti način da vas i vaše obitelji sigurno, čin prije iznenadne štrajka potresa. Ovdje su neke specifične potresa sigurnosnim mjerama koje moraju biti obrađene prije nego je prekasno djelovati. Pročitajte više o tome što uzrokuje potres.
Potres Sigurnosna pravila za svoje kuće uključuje određene dijelove. ; Police bi trebao biti osiguran za zidove i držati teške predmete na dnu police. ; U kuhinji, mjesto sve lomljive predmete kao što su staklo, porculan, hrana i bocama u donjem dijelu ormara koji imaju zasuna. ; Držite slike i ogledala daleko od kreveta i Sofe, apsolutno daleko od mjesta gdje ljudi sjede ispod nje. , Ako postoji defekt u spajanje ili plin veze, to popraviti što je prije moguće, kako bi izbjegli potencijalnu opasnost od požara. , Nikakve vidljive pukotine u zidovima, stropovima, ili na temeljima svoje kuće treba uzeti njegu odmah. ; Imenovati sigurna mjesta za vas i vaše obitelji u susret - unutra i vani. , Bilo gdje ispod čvrsti stol ili stol u kući ili uredu. ; Suprostaviti unutar zida koji nema ništa iznad njega, vedro nebo. ; Stand udaljen od stakla prozora, zidova, slike, porculan ormar i polica. , Boravak daleko od visokih zgrada, ne stoje ispod stabala ili telefonske stupove. ; Izbjegavajte ide ispod nadvožnjaka i autocesta. ; Pobrinite se da vaša obitelj razumije sve savjete potres sigurnost unaprijed. , Djeca imaju tendenciju da se prepala lako kad oni ne razumiju što se događa i što točno oni su trebali učiniti u takvoj situaciji. Stoga, potres savjete za sigurnost za djecu je potrebno. ; Ih educirati o pozivajući 9-1-1 i / ili vatrogasce i kad bi ga koristiti. , Zajedno s svim tim potresa sigurnosnih savjeta i uputa, pokazati svoje obitelji kako pretvoriti plina, električne energije i vode off. , Pripremite popis potres sigurnost i uskladištiti materijal. ; Trebat ćete svjetiljku s dodatnim baterijama. ; Potpuno opskrbljena prve pomoći s uputama. , Konzervirana hrana (s nonelectric otvarač) i flaširana voda. ; Nešto novca pohranjena u ponudi kit za hitnu uporabu. ; Tijekom potresa
Svoj prvi gol ka sastavljanje savjeti potres sigurnost se kao siguran što je više moguće. Kao određeni županije dobiti slammed s šok, želite kako bi bili sigurni da vi i vaša obitelj drži sve mjere opreza potrebne. Ovdje su neke specifične potresa savjete za sigurnost koje moraju biti obrađene tijekom jednog. Pročitajte više o tome kako su potresa otkrivena.
Sigurnosne mjere ako vam se dogoditi da se unutra. , Jedan od prvih potresa sigurnosni savjeti za visokouzlazni stanovnika je da se odmah padajući na pod, sami pokriti protiv tvrd stol ili stol, i ostati do potres je zaustavljen. , Ne stoje previše blizu stakla, ogromne namještaja koje mogu pasti vama, električni stupovi, a zidovi koje bi mogle pasti vas. , Ako ste u krevetu, ostati na mjestu. Ne pokušavajte izvoditi bilo gdje drugdje, pokriti glavu s nekoliko jastuka. Ako postoje bilo kakve teške fixtures na vrhu kreveta, izaći od tamo i premjestiti na sigurnije mjesto. ; Ako je Vaš vrata su dovoljno snažan i može podržati opterećenje, ostati blizu nje. , Nikada ne koristite dizala, dok je u svom uredu ili bilo koje zgrade. ; Sigurnosne mjere ako vam se dogoditi da se na otvorenom. ; Najbolje mjesto biti uhvaćeni u trenutku kada potres udari is otvorenom. Dakle, ostati na mjestu, dok potres je zaustavljen. ; Stand daleko od visokih zgrada, drveće, rasvjete i drugih električnih žica. ; Sigurnosne mjere ako ste u automobilu ili bilo koje druge kreće vozila. , Kao sigurno kao što možete, zaustavite vozilo na strani ceste i ostati unutar. Nemojte prestati pod drvo, autocesta nadvožnjak, ili električne žice. ; Nakon potresa je prošlo, budite oprezni kada pokrenete ponovno. Nemojte doći na bilo cestama, autocestama, odnosno rampe koja može biti na putu potresa. , Sigurnosne mjere opreza ako ste zapeli u krhotine. ; Strogo, ne zapali Matchstick ili kretati ispod. ; Pokrijte lice s nekom vrstom odjeće zadržati prljavštine iz uzimajući u pluća i oči. , Kad čuješ spasiteljski timovi izvan, napraviti neki buka dodirom cijev ili uza zid. To će im pomoći u vas locirati brzo. , Nakon potresa uzvraća
Nakon potresa je zaustavljen i živce da se smjestiš, postoje određene smjernice koje je potrebno slijediti. Naravno šok može se dogoditi čim se u prvih nekoliko sati, dana ili tjedana, ali to neće biti jednako žestoko kao stvarni potres. Ovdje su neke specifične potresa savjete za sigurnost koje moraju biti obrađene nakon jednog. ; Držite sebe i svoju obitelj informirani o novostima preko baterija-rukovođen radio / TV. ; Koristite telefona samo kada postoji za hitne slučajeve. , Ako se ide u svoju kuću, nastaviti s rezervom. Provjerite temelj pažljivo, bilo sami ili član spašavanje tima. ; Pomozite ljudima oko vas, osobito žene, djeca i starije osobe. Donesite ih vode, hrane, odjeće ili, ako je potrebno. , Ako vam netko teško ozlijeđen, ne premjestiti ih sami. Nazovite je član tima za spašavanje nužde odmah. , Provjerite svoju kuću i okolnim područjima za curenje benzina, izbjeljuje, ili drugih opasnih / zapaljive tekućine. ; Da bismo razumjeli potrebu potresa savjete za sigurnost, pročitajte više na:, prirodnih nepogoda, 4 Činjenice o potresima; Potres Činjenice: Zašto Potresi se dogoditi, a kada je potres udari, sve što možemo učiniti je biti spreman. Nema mnogo potresa sigurnost savjeta koji će ga zaustaviti ili doći s vremenom. Budite oprezni, ne paničarite, zaštitili sebe i svoje prijatelje i obitelj.

No comments:

Post a Comment