Thursday 16 February 2012

Boutonnieres for groomsmen

Boutonniere for grooms su nosili u lijevom rever jednog odijelo. To znači da je cvjetni opreme koju nosi mladoženja je simbol njegove ljubavi i vjernosti prema svojim nevjesta. Općenito, boutonnieres for grooms sadržavati jedno cvijet iz svadbeni buket. Ovaj cvijet je primarni cvijeća u svadben buket. Ovaj članak će pokriti neke podatke koji će vam pomoći razumjeti svečane tradicijske etiketa, boutonnieres za groomsmen. Možete pročitati više na vjenčanje tradicije.
Što su Boutonnieres for groomsmen?; Baš kao corsages je boutonniere za muškarce u svatove se obično nazivaju rupice. A boutonniere se sastoji od male cvjetni aranžman s nekim paprati i zelenila koja su zabodena na lijevoj strani rever od tužbi ili smoking. The boutonniere je manje skuplji od gornji dio ženske odjeće, jer je najjednostavniji cvjetni aranžman. Boutonniere za muškarce svatove uključuju mladoženja, groomsmen, uvodi, otac mladenke i otac mladoženje. Ako osoba osim otac mladenke, pratitelji the blushing nevjesta niz prolaz, on previše treba nositi boutonniere. U slučaju žena sprovođenju mladenku, ona treba nositi gornji dio ženske odjeće. Možete pročitati više cvijeća vjenčanje.
Boutonnieres for groomsmen boje, a boutonniere for groomsmen treba pomno odabrani. Cvjetovi treba podudaranjem prema bojama wedding temu. To je mlada obitelj that naređuje boutonnieres for groomsmen. Također može biti mladoženja, koji narudžbe boutonnieres za groomsmen. The boutonnieres for groomsmen treba sadržavati boje koje su besplatne na djeveruša buketi. Možete jednostavno odabrati cvijet koji je isto boje kao djeveruša haljina. The boutonnieres for groomsmen pomoć razlikovati mladoženja od groomsmen. The boutonnieres for mladoženje su više obasuti u izgledu nego boutonnieres for groomsmen. Također, officiant se može dati u čast boutonniere njegovoj važnosti za vrijeme ceremonije. Nositelj prsten svibanj ili svibanj ne nositi boutonniere ako to ne odgovara njegov outfit. The boutonnieres for groomsmen sadrži jedan cvijet od pupoljak, frezija ili minijaturne karanfil. Možete pročitati više o groomsmen dužnostima i groomsmen odgovornosti.
Boutonniere for mladoženje, Boutonnieres for mladoženje tradicionalno izrađene su od bijelih ruža, grančica stephanotis ili bijele orhideje. The boutonniere također može uključivati ​​najmanje jedan cvijet svadbeni buket. Cvjetovi mogu biti ruža, ljiljan, tulipan, pa čak i orhideja. The boutonniere može također sadržavati i druge elemente kao što su bršljan, bobice ili manje cvijeća dodati neke kontrast. Prema vjenčanje temu, mini borovom pinete, žira, itd. svibanj biti dodani za zemljani ton. Vjenčanja, ako netko ne može odlučiti boja za boutonnieres for mladoženje i groomsmen, zatim bijelo cvijeće su najbolji izbor. Bijela cvijeće za boutonniere for mladoženje su prikladni za bilo smoking stil nosi čovjeka i odgovara bilo kojem shemu boja na vjenčanju.
Boutonnieres for Men u vjenčanje stranke, osim mladoženja i groomsmen je boutonnieres također može nositi očevi, djedovi i braće i nevjesta i mladoženja. These boutonnieres za ljude u svadbenim stranaka način im čast. These boutonnieres za očeve, djedovi i braća svibanj ne biti kao razraditi kao da od mladoženja i groomsmen. Ona također pomaže gosti razlikovati these muškaraca kao srodnike mladenka i mladoženja.
Kako napraviti groomsmen je Boutonniere?; A boutonniere for groomsmen može koštati oko 15 USD 35 USD. Da bi se uštedjeti nešto novca, možete isprobati čineći boutonnieres sebe. Osim što boutonnieres sebe i pomaže dodati osobni dodir. Ukoliko ste u potrazi za nekim informacijama vezanim uz kako napraviti groomsmen je boutonniere, sljedeće savjete će biti korisna. Možete pročitati više na vjenčanje proračuna.
Materijal za izradu groomsmen's Boutonniere; Male ili srednjih cvijet; Fern i / ili bebinu dah; Škare; Cvjećari vrpca; Metoda Making groomsmen's Boutonniere
Ako koristite svježe cvijeće, pazite da se ne učiniti ih 2 do 3 dan unaprijed. Ovo će uzrokovati cvijeće uvenuti i kunjati. Možete pitati nekoga da bi ih noć prije vjenčanja. Morate rezati cvijet proizlazi, ostavljajući samo 1 ½ inča proizlaze iz cvijet glave. Zatim morate poduzeti cvjećar trake i zamotajte iz matičnih na blagi kut. Stretch trake kao što folijom, tako da se drži za sebe. Zatim nastavljamo wrapping dok ne dođete do kraja debla. Zatim stick paprati i drugih zelenila koje želite Iza cvijet. Možete urediti cvijeća i paprati način na koji vi želite. Pobrinite aranžmana estetski je učinio. Možete koristiti pin kako bi se pričvrstila na lijevoj rever u odijelu ili tuxedo.
To je sve o boutonnieres za groomsmen i grooms. Postoji mnogo drugih alternative koje grooms i nevjeste izabrati više boutonnieres. Ovo je samo dodati neke jedinstven dodir na svoje svadbe. Nadam se da ovaj članak na boutonnieres for groomsmen je pomogao da odaberete ispravan boutonnieres za muškarce u svatove.

No comments:

Post a Comment