Sunday 12 February 2012

Bojanje kose kod kuće

Prijateljima ste se zove večeras za vikend bash i da je bez informiranja a priori. Isti dosadna crna kosa će učiniti malo nadopuniti vaš večeras stranke nositi. A vi ne želite ići u salon da investiraju dolara samo zbog jedne noći glamura. You look na paket boja kose i igrati se sa stoljetnom mislima, 'trebam prijaviti? Što ako sam zabrljati s bojom? Hmmm, tužno! Ne, ne neka vaše tmurno lice mar okus stranke. Evo članak koji će vam dati savjeta za bojanje svoju kosu kao kod kuće. Držite party raspoloženje živ i učiniti bojanje kose kod kuće sami. Pročitajte više na bojanje kose savjete.
Bojanje kose kod kuće - Tehnike
Bilo da je bojanje sijede kose kod kuće ili samo zbog stila, uobičajena pogreška što trebate učiniti je, ne pripreme kose prije nanošenja boje. Ako vam je kosa ne zadovoljava idealnim uvjetima, onda je boja kose ne dobije istaknuto mjesto na kosu. Kao rezultat, ni sijedu kosu pokriveno, niti dobiti pravilan boju ste bili tražeći za. Pa provjerite sljedeće savjete. Kliknite na link da znate upute boju kose. ; Isperite you kose s vodom. Ne primjenjuju šampon, ako boja kose ne može stav iznad šampon. Dopustite kosu da potpuno suha. ; Odaberite proizvod boja kose iz dobre znan brand. Saznajte bojanje kose ideje i izaberu boju koja će odgovarati vaš ten. Također možda željeli znati o odabiru boju kose. ; Nosite rukavice i obrađuje sve s četkom i lopaticom prije miješanja bojanje agentima. ; Pročitajte upute položio na pakiranju i miješati točan iznos uputama. Pripremite mix i pustiti ga stajati u željeno vrijeme. , Nakon što ste pripremili za bojanje smjesu napraviti cjedilu test kao i po smjernicama, kako bi se osiguralo da proizvod odgovara vama. , Početak primjene četkom vrh, počevši od korijena i proteže se do vrha folikula. ; Dio kosu u sekcijama za potpunu pokrivenost i sprečavanje zabrljati gore sa ostalim nitima. ; Sada gomila svaki dio na vrhu vaše glave. Koristite glavu folijom ili kose isječak držati kosu netaknut. , U slučaju da želite naglasiti vaše kose, možete boje odabrane nitima, a zatim odvojeno s aluminijskim folijama. ; Držite na umu vremena kao što je navedeno na pakiranju boju kose. ; Nakon vremensko razdoblje je gotovo, isperite kosu vodom. Provjerite da nijedan iznos od boje ili boje za kosu ostaje na kosu i ispiranje vodom teče bistra. Use šampon boje za svakog pranja straže. ; Bojanje kose Proizvodi
Mješavina kanu u prahu je najbolja kod kuće bojanje kose. To je ne samo prirodna, ali je izuzetno koristan za održavanje zdravlja kose. Kana je prirodna uređaj koji bi dodali volumen kose i sprečava gubitak kose. Ako praksa bojenje svoju kosu kod kuće, uvijek odlučiti za prirodne kane u prahu ili kana lišća. Možete pripremiti smjesu s čaj stablo ulje ili čaj liker. To osigurava potpuni siva pokrivenost i dodaje sjaj vaše kose. Drugi dom na temelju boje kose proizvode iz znan brandovi su također dostupni u kozmetici trgovini kućama. L'Oreal Feria Haircolor, Garnier Nutrisse Stalna Creme boja kose, Clariol Biljni Essesnces, Clariol prirodnim instinktima, Naturtint stalnog boja kose, itd. su nekoliko dobrih marki dostupnih na tržištu. Postupak bojanje kose u kući će kao ovisiti uputi proizvoda.
Pročitajte više na:; bojanje kose Savjeti i tehnike; Kana Savjeti za bojanje kose, prije odlaska za bojanje kose kod kuće, uvijek poduzeti potrebne pripreme. Budite strpljivi i nemojte zabrljati gore sa bojom. Primijeni sa svim mjerama opreza i dobiti dobru boju kose nakon ispiranja. Da biste dobili dugotrajan učinak, redovito češljanje režim treba slijediti.

No comments:

Post a Comment