Sunday 12 February 2012

Bazen Mačevanje troškova

Nakon što je prekrasan bazen u dvorištu je san za većinu od kuće vlasnika. Međutim, nakon što je i održavanje jedan nije lagan zadatak budući da je potrebno posvetiti posebnu količinu vremena i promišljenost kako bi se sigurnije i upotrebljive. Ako već imate dubok i u prizemlju bazen, a zatim vaš glavni posao će biti da graničnom ga s dobrim i čvrstih ograda. Bazen fence dizajna ne samo da štite non-swimmer/children od pada u njemu, ali ograda također povećava estetska vrijednost bazena i njegove okolice, što ste ponosni vlasnik bazena. Dakle, ono što je procijenjena bazen mačevanje trošak? Let's saznati.
Razmatranja za bazen Mačevanje
U većini područja, instalacija bazen mačevanje je obvezno, kako bi spriječili djecu ili životinje, od pada u bazen. Za to, ograde bazen materijala koji se odlučite, trebali biti trajan. Bazen ograda trošak je također važan čimbenik za mnoge bazen vlasnika. Pa, postoji nekoliko načina na koji možete procijeniti približnu cijenu koštanja bazen ograde. Prvi od njih sve je u potrazi za online tvrtke koje nude dobar online procjenu, a zatim pomoć za izgradnju ograde kao dobro. Također možete tražiti u blizini stručni tim koji posjeti vaš dom, te ih procjenjuje trošak ograde bazen. Najbolja opcija bi saznali točan trošak bazen ograda ga otkriti sami!
Pa, sve što trebate učiniti je da saznate odgovore na nekoliko jednostavnih, ali bitnih pitanja kako bi dobili točan bazen procjena fence troškova u ruci. Prije svega, utvrditi čimbenike kao što su potreba za samostalno zatvaranje ograde ideje za bazene s vrata, poklopac natrag priručnik otvaranja, željenu visinu ograde, udaljenost od bazena ograde od kuće, kao i bazen, trajne ili privremene ograde bazen , bazen mačevanje materijala, itd. Nakon što ste lik iz odgovora svih ovih pitanja, onda će vjerojatno dobiti prilično lako odrediti cijenu bazen ograde za Vaš bazen. Pa, s obzirom nastavku su neke od procijenjenih oko bazen mačevanje troškove popularnih materijala bazen ograde.
Vinilni Mačevanje bazen troškova, postoje različite vrste ove ograde da možete se odlučiti za, kao što su ograde uz postove, bez postova, konj uzorak fence, ograda, vinil privatnosti ograda, polu privatni ograda, viktorijanski, barun, grofica, Princeton i vladar ravno vinil bazen mačevanje, i sl. Vinilni mačevanje bazen je prilično popularan i njegova prosječna cijena je oko USD 80 USD 100 po linearnom metru.
Staklo bazen Mačevanje troškova; Staklo bazen ograda je prilično skupo i popularna vrsta bazena ograde dizajna. To je popularno odabrali za svoj vizualni (nevidljivo) učinke koji krase na otvorenom, kao i održavanje sigurnosti. Možete dobiti potpuno bez okvira, kao i polu frameless stakla ograde, koja dolazi s / bez postova, vrata, klizna vrata, itd. Prosječni trošak stakla bazen ograda oko USD 300 po linearnom metru.
Chain Link Mačevanje bazen troškova; Chain link bazen ograda također vrlo siguran tip bazena fence ako ste u potrazi za jeftini ideje bazen ograde. Postoje različite vrste lanca link ograde ovisno o veličini mreže. Međutim, pobrinite se da to nije više od 1-1 ¾ inča i praznine ispod ograde bi trebao ne biti više od 2 inča. Možete odabrati pocinčani lanac ograde link za USD 26 po linearnom metru bazen. Dok crni vinil obložene lanca link ograde bazen svibanj cijene negdje oko 32 USD po metru liner.
Postoji nekoliko drugih materijala tamo provesti svoje ideje bazen mačevanje, koje uključuju bazen kovanog željeza ograde, mreže bazen ograda, aluminijska bazen ograde, drveni bazen ograda, itd. Prosječni trošak sve ove vrste bazena ograda oko USD 35 po linearnom metar. Pa, mislim, znaš cijenu bazen mačevanje sada i uskoro ćete moći instalirati jedan oko bazena uskoro.

No comments:

Post a Comment