Tuesday 13 December 2011

Vodoskok dizajni

Kada vidimo vodoskok u filmovima, u restoranu vrtovima ili u tuđe dvorište, osjećamo se kao da jedan od naših vlastitih. No, veliki troškovi koji su uključeni i održavanje ovih otvoreni vodenih fontana koje nas zaustaviti čak i razmišljati o tome da ima jedan za nas. Ovaj članak se vrti oko neke dizajne vodoskok koji su jeftini i lijepi. Neka nam pogled na neke od ovih prekrasnih dizajn za vodoskok.
Vodoskok Ideje
S obzirom na nastavku su neke vodoskok dizajne i ideje za svoju korist. Možete odabrati bilo koji od ovih vodenih fontana na temelju proračuna i vašem ukusu.
Metal fontane, a prednost imaju metalne fontana je da oni mogu biti molded u bilo koji oblik ili veličinu prema vašem vrtu pribor i dekor. Možete oblikovati these fontane u ljudskim oblicima ili životnje ili bilo koje druge kreativne oblike koje se možete sjetiti. Bakra, mjedi i inox koriste kako bi metal dizajna vodoskok. Oni su obično skuplji, ali se poboljšala izgled vašeg vrta.
Patio fontane, keramičke i mozaik se može koristiti kako bi šarene fontane protiv zida vaš vrt. Možete napraviti dizajn na akrilnog sloja i onda koristiti slomljena komada keramičkih i mozaik pločice popuniti dizajn. Prednost ovog vodoskok je da će biti jeftinije i možete stvoriti vlastiti deigns vode u vrtu s takvim fontane.
Sadilica fontane, a to je još jedan jeftin vodoskok dizajn. Trebate neke biljke ovog dizajna. Stack dvije, tri ili četiri nasade na vrhu jedan drugoga. Njega treba poduzeti kako bi vidjeli koji su ti biljke raspoređeni u silaznim redoslijedom prema visinama.
Bambus fontane, ako imate krajolik vrt sa šarenim drveća i cvijeća, možete stvoriti prirodan izgled s bambusa fontana. Kako bi se izgraditi bambusa fontana, trebat će vam mali ribnjak i trebat će vam da brane od bambusa. These fontane mogu biti kod kuće ili imate dizajn od strane dekoraciju interijera i instalirati ga sami kod kuće.
Save fontane, ako vaš vrt je vrlo mali i još uvijek osjećam kao da vodoskok, možete staviti prekrasan bazen vode i instalirati vodovod za fontana pumpe u njemu stvoriti osnovne vodoskok. Koristite bazena u zemljani tonovi za šareni vrt.
Fiberglass fontane; To su jeftin vodoskok dizajne i oni su dostupni u različitim bojama. Dovoljno je instalirati jedan u vašem vrtu koji odgovara vašem landscaping, ukusu i proračun.
Prolijevanje fontane, ako imate velike biljke u svom vrtu, samo stvoriti jedan jednostavan izlijevanje vodoskok iz nje. The vode može biti prolivena u ribnjak ili se može izliti na druge biljke. Ove vode vodoskok dizajne raditi najbolje kada postoji velika količina lišća u vašem vrtu. Također možete koristiti šljunak za ovaj dizajn.
Slojni fontane, multi-kata fontane mogu biti izrađene od zdjele i urne u različitim oblicima i veličinama. Možete stvoriti šareni vodoskok s dva ili više razine. Dizajn može ovisiti o načinu na vrtu je osmišljen i pribor u vašem vrtu. Također možete imati fontana u svoj ribnjak, koji dodaje elegancije i glamura u svoju kuću.
Kamene fontane, fontane od kamena su bili poznati od dugo vremena. Ako vaša kuća je izgrađena u viktorijansko dizajn ili je stara kuća, možete dodati fontana kamenu i dati seljački izgled za vaš vrt. Kamene fontane nadopunjuju stare i moderne kuće, pa su popularni vodoskok dizajne.
Također možete stvoriti tabletop fontane ili unutarnje ukrasne fontane, ako nemate vrt, ali želite fontana. Bez obzira na vodoskok dizajne koje ste izabrali za vaš vrt, budite uvjereni vaš vrt će izgledati elegantnije s njima. Vodeni fontane dodati šarm i smiruje atmosferu. Kada dolaze kući umorna, krotko mreškanje vode pomoći će vam opustiti. Idi naprijed i učiniti vaš vrt, vaš bijeg iz dana u dan brige.

No comments:

Post a Comment