Monday 12 December 2011

Hortenzija Care

Za nastavak onoga što je rečeno gore, Hortenzija je jedna od najpopularnijih i jedan od najdražih cvjetnica uzgajaju u većini dijelova svijeta. Biljka je čest prizor u područjima Himalaja, Kina, Koreja i Japan. Dijelovi Indonezije, Sjeverne i Južne Amerike također su naseljeni s nekoliko vrsta biljka Hydrangea. Oko 70-75 vrste ove biljke se zna da postoje. Neke vrste raste kao mala stabla, a neke mogu postići visinu od 1-3 m ili čak i do 30 m, pomoću penjanje drugo drveće. The Hortenzija vrsta može biti listopadni (prolijevanja lišće na kraju vegetacije) ili zimzelen (ležaj lišće tokom cijele godine). Međutim, većina kultiviranih vrsta Poznato je da su listopadne. Sljedeći članak će se baviti Hortenzija skrb upute što trebate znati.
Kako se brinuti o Hortenzije
Djelomična Ned i sjene su osvjetljenje zahtjevima Hydrangea postrojenja. Važno je zapamtiti da cvijeće može biti pate od gori kad izložena podneva ned Ono što se smatra idealnim je izlaganje suncu u jutro ili kasno poslijepodne. Čak i ako, tvornica dobiva suncu za pola dnevno, to je dovoljno dobar za to.
Sljedeća točka će se raspravljati na Hydrangea skrbi o svojim zalijevanje. Iako, ova biljka je pogodna za rast u većini tipova tla, ona preferira vlažno tlo, uz pravilnu odvodnju. To znači da ona zahtijeva da se zalije redovito, kako bi održali tlo iz uzimajući suha.
Hranjenja Hortenzija biljka s bogata hranjivim tvarima gnojiva je neophodna za njegov rast. Biljka ne zahtijeva puno toga ipak. Nije potrebno oploditi mladih biljaka, barem dok se oko dva mjeseca stara i još uvijek se uspostavljanje i uzimajući korijen. Navedeni gnojivo mora biti dobro izbalansiran. Kasno zimi ili u rano proljeće najbolji su vremena kada je biljka mora primiti gnojiva. Usitnjavanje je važan dio programa Hortenzija skrb. Malča ne pomaže samo u gospodarstvu vode oko korijena, ali kao što propada, to uspomena dodajući hranjivih tvari u tlu, kao dobro.
Rezidbe jedan Hortenzija biljka bi samo sastoje se od uzimajući osloboditi od mrtvih grana, stabala i cvijeća. Također je koristan za biljke ako je bilo rastinje is stečen osloboditi od. U slučaju da želite your Hortenzija biljka postići određeni oblik, onda možete napraviti neke dogovore s obzirom na vrijeme orezivanja. If the cvatnje svoje biljke odvija se u tekućoj godini rast, tada je savjetovali da je rezidba mora biti učinjeno u kasnu zimu ili rano proljeće. Međutim, rezidba, nakon Hydrangea biljka cvjeta, mora biti učinjeno ako cvatnje odvija u odnosu na prethodnu godinu rast. Pročitajte više na obrezivanje Hortenzije.
Ako je Vaš Hortenzija raste u području gdje je temperatura mogla pasti ispod 25 stupnjeva F, onda je bolje ako ga dati odgovarajuće pokriće. Brigu o bolesti koje su tipične za ove biljke je još jedan bitan korak koji treba poduzeti u jednom Hortenzija skrb. Štetočine poput japanske bube i lisne uši obično se zna da utječu na ove vrste biljaka. Pa kad se to dogodi, dobiti neke dobre kvalitete insekticida za liječenje problema. Alternativno, čuvanje ladybugs (mali okrugli svijetle boje i šarene buba koja se obično hrani lisne uši i ostali štetnih insekata), u vrtu će voditi brigu o problemu, naravno.
Saznajte više na:, Hortenzija cvjetnih aranžmana, Hydrangea Wedding Centerpieces, Hydrangea svadbeni buket; Hortenzija skrb je kao jednostavan kao complimenting ljepotu ove predivne cvijeta. Jedna zanimljiva činjenica koje nisam napraviti spomenuti o u navedenom opis je da su boje Hydrangea cvijeća odlučila pH tla. Plavo cvijeće su one koje se raste u kiselim tlima i ružičaste ili ljubičaste su one koje su zasadili u alkalnim tlima. While tla koje su neutralne su tipične vrlo blijede krem ​​latice.

No comments:

Post a Comment