Monday 5 December 2011

Kupaonica Mold Removal

Svi vaši napore zadržati Vašu kupaonicu u dobrom stanju će ići dolje izlučivalo zbog prisutnosti kupaonica plijesni. Ako dopustite ove gljive napredovati u vašoj kupaonici, to će sigurno pokvariti vaše dekor kupaonicu. Ako ste ikada spot kupaonica kalup, morate koristiti učinkovite metode za uklanjanje plijesni staviti kraj s ovom prijetnjom. Možda ste proveli puno novaca na svoju kupaonicu dekor, siguran sam da ti ne bi želite kupaonica kalup pokvariti izgled vaše kupaonice. Štoviše, kalupi otpuštanje nekih kemikalija i spore koje mogu imati negativan utjecaj na vaše zdravlje.
Ako niste svjesni opasnosti kupaonica kalup, dopustite mi da vam kažem, otrovne kalup kupaonica može biti odgovorna za zdravstvene probleme. To može izazvati alergijske reakcije. Oni koji imaju slab imunološki sustav ili su oboljele od respiratornih problema su na povećan rizik od hvatanja infekcije zbog crne kalup zaraze. Pročitajte više na kalup sanacije u domovima.
Kupaonica Plijesan prevenciju
Možda se pitate što čini kupaonice zajedničko mjesto za kalup i plijesni infestacija. Pa, kupaonica pruža sve potrebne uvjete koji podupiru rast ove gljive. Vlaga, nedostatak odgovarajuće ventilacije, toplom okolišu, visoka vlažnost i loše osvjetljenje su uglavnom odgovorni za rast plijesni. Ako vaša kupaonica ne održava i dobro su propuštanja i nedostatka odgovarajuće ventilacije, sigurno dali otvoren poziv za kupaonicu kalupa.
Ako samo pjegavi crne kalup u kupaonici, ne dopuštaju da raste daljnje. Za to je potrebno da bi bili sigurni da je kupaonica održavati čistim i suhim u svako doba. Morat ćete držati svoju kupaonicu dobro prozračenom. Za smanjenje vlažnost, morate otvoriti prozore kupatilo i pružiti bolju ventilaciju. Trebate koristiti fan ili dehumidifier tako da su vlage i parne izvukao i vlagu pod kontrolom. Morate očistiti kadu i tuš ispravno. Kupaonica kalup napredovati oko sapun ostataka, dakle, morate pročišćavati kadom i tuš u cilju da biste dobili osloboditi od sapuna šljam. Dark sredinama potiču rast plijesni, dakle, držati tvoj bathrooms dobro lit. Ako postoji bilo propuštanje, to popravak uskoro.
Kako očistiti Kupaonica Mold
Pitate kako dobili osloboditi kupaonica kalup? Što prije ove gljive licu mjesta, bolje. Nemojte čekati za kupaonicu kalup za širenje na veće područje. Ako vidite mali patch također, ribati ga isključiti uskoro koristeći kalup i plijesni remover. Prije nego počnete čišćenja kalup, nositi gumene rukavice i masku za lice kako bi zaštitili sebe. Nekoliko plijesni uklanjanje proizvodi su dostupni na tržištu, možete koristiti proizvode za uklanjanje plijesni i usluge obuzdavanja rasta kupaonica plijesni.
Bleach također može koristiti biste dobili osloboditi plijesni, ali ako ste alergični to, možete koristiti druge prirodne kalup proizvodi za čišćenje. Korištenje bijelog destilirana ocat je vrlo učinkovit način za uklanjanje plijesni. Ne samo da ga čistim kalup, to također mogu napraviti ustajao miris ići način. Druga jeftin metoda dobivanja osloboditi od kalup je koristiti pečenje soda na zahvaćena područja. Ako primijetite kalup na pločice, prvo morate očistiti zahvaćena područja s pečenje soda, sapun i topla voda. Nakon toga možete koristiti rješenje napravio od izbjeljivač i vode u omjeru 1:2. Pljusak ovog rješenja na kalup zahvaćena površina i pričekajte 10 minuta. Pročistite it off četkom. Drugi lijek za uklanjanje plijesni je dodati 2 unce boraksa na šalice bijelog destilirana ocat. Primijenite ga na zahvaćena područja i čekati 10 minuta. Pročistite it off četkom. Vi bi također trebali koristiti dezinficijens obeshrabruje rast plijesni.
Pročitajte više na:; li Bleach ubiti kalup, kalup za uklanjanje savjete - Početna lijekovi za uklanjanje plijesni; Domaći Savjeti: Kako ubiti Black plijesni, Nadamo se da ćete naći informacije o kupaonice kalup za uklanjanje koristan. Ako ste ikada spot crna kalup raste u vašoj kupaonici, koristiti ove kupaonica metode uklanjanja plijesni uskoro. Također, poduzeti sve mjere opreza i spriječiti rast kupaonica plijesni u budućnosti. Držite kupaonicu čistom i reći bye do kupaonice plijesni!

No comments:

Post a Comment