Monday 12 December 2011

Soba s pločicama hodati u Tuš

Uzimajući tuš u raskošan kupaonica može biti ugodan doživljaj. A onda je koračni na čisto pločice sa kapljice vode zaostale na nogama pomladiti vaša osjetila. Štoviše, ako je kupaonica odiše prekrasan miris, a zatim uzimajući vanjska strana od taj učinak nije ono što će želite učiniti. Kupaonica podnice pločice uljepšava svojoj unutrašnjosti. Popločan hodati tuš kabine je dizajniran u kutu kupaonice u kojoj tuš je instaliran. Ostatku prostora može ili ne mogu biti odvojeni uz pregradni zid. Tipičan tuš hodati u ima popločan zidova i podova, a ulaz može biti sastavljena od stakla. To je zatvoreni prostor, gdje možete uživati ​​u kupku.
Soba s pločicama Šetnja u tuš dizajni
Nacrtima su navedene u nastavku će unaprijediti vizualni apel vaše kupaonice. Soba s pločicama hoda u tušem ideje su uglavnom povezane s različitim obrascima kupaonici pločice, instaliran s točnim arhitekture.
Dizajn # 1, prvi dizajn će objasniti dizajn tuš crijep za malu kupaonicu. Držite jednostavan dizajn. Instalacija plain pločice svjetlosti nijansi. Bijela, breskva, ružičasto ljubičast i roza obojene pločice zadržati jednostavnost dizajna. Ne biste trebali staviti gore sa prekrasnim dizajna interijera ako je vaša kupaonica je mala. Za pametne izgled, možete dodati kontrastne pločica na raskrižju dviju pločica redaka. Mali prostor neće biti ograničenje uživati ​​kneževski kupka, a glatke završi i cool hues bi potpuno opustiti vaše tijelo.
Dizajn # 2; Ako imate kupaonicu bračnim, jazz it up s egzotičnom patterns tušem pločica. Možete miješati pločice različitih uzoraka. Ogroman bathrooms obično se zaljubljuje u različite obrasce keramičkih pločica i oni su dizajnirani izvrsno. Mramoriran pločice izgledaju skupa na podu i zidovima ogromne kupaonice. Možete stvoriti mirnu atmosferu spa cijelom kupatilo.
Dizajn # 3; Jeste li savladan idejom uzimanja kupka u čašu popločan hodati u tuš? Just dizajn projekta podići freestanding staklenoj kabini. Razgraničiti područje sa staklenim particiju. Možete se odlučiti za šarene ili prozirne staklene matirano dizajna. Tuš kućišta sa staklenim dodati sofisticirani izgled u kupaonicu. Ljubičasta i aqua plava matirano staklo su savršen izbor za srednje do velike veličine i kupaonice. Dodaj dotakne od nerđajućeg čelika kako bi se poboljšala urednost faktor.
Dizajn # 4; Ako imate pomama za suvremenu kupaonicu dekor, onda ići naprijed s najboljim doorless tuš dizajna. Iako tuš je zatvoren u posebnom dijelu kupaonica, nepostojanje vrata omogućuje da se više ležerno kupanje. Umjesto vrata, možete objesiti zavjese svila saten. Druga mogućnost je ostaviti jednu stranu otvoren. U takvim izvedbama, hoda u tuševi nisu postavljeni prema sobi. Možete instalirati dizajniran obrubljen, prugasta ili patterned pločice po zidovima kućišta.
Dizajn # 5; špilje izgled će biti objašnjeno ovdje. You često može naići hodati u tuševima s zidovima zaljubljen u surovim kamenitim i škriljevca, a podovi imaju glatke dizajna. Ovo je idealna špilje dizajn za popločan hodati u tuš. Zidovi su nagnuti da daju prostor na kupalište. Zidovi su vodonepropusnim materijalima. Ponekad se, umjesto tvrd pločice, životinja patterned pločice su također korišteni za špilja temu. Međutim, na podu je uvijek glatka i je uglavnom izgrađen s jednim obojene pločice.
Dizajn # 6; Tradicionalni dizajn nikada ne može biti propustili dok razmišljam o idejama kupatilo tuš pločica. Možete odlučiti temu za tuš pločice, a zatim ići naprijed s dizajnom. The pločice mogu se seljački ili običan, nalik drvetu. Na trgu pločice mogu biti smješteni u naginje način, nakon što je starinski ukras u njima. Victorian uzorak hodati u tuš nadopunjuje tradicionalni izgled. Između popločan redak, možete dodati dizajniran granicu od mramora.
Nadam se da će navedene ideje o popločan hodati u tuš obrasci imaju dokazano koristan za vas. Plan uređenje po sebi i uživati ​​u kraljevski kupka svakodnevice.

No comments:

Post a Comment