Sunday 25 December 2011

Dezodorans Bez aluminij

Dezodoransi su neodvojivi dio našeg svakodnevnog četkanja. U ovom dobu, gdje je u potrazi naočit postala norma, mirisna dobar je jednako važno. Dezodoransi i parfema dolaze na naš spašavanja kad želimo borbu protiv miris tijela. Antiperspiranti je klasa dezodoransa koji sprečava tijelo iz znojenje. Različiti kemijski spojevi koriste se za smanjenje znojenja. Aluminijska je najčešći i naširoko koristi element gotovo svi antiperspiranti. Dugotrajno korištenje tih aluminija na temelju dezodoransi navodno ima mnoge bolesne efekte na ljudski organizam. Deodorant bez aluminija mogao biti vaš izbor, ako želite izbjeći mnoge zdravstvene opasnosti od korištenja aluminija na temelju dezodoranse i antiperspiranti.
Potencijalne opasnosti od aluminija Na Dezodoransi
Aluminij klorid i aluminij oksid su dva spojevi aluminija koje se koriste u antiperspiranti. Ti spojevi čine premaz na površini kože, čime se blokiraju žlijezda znojnica. Glavna svrha znojenje u ljudskom tijelu za oslobađanje toksina u tijelu, kao i za održavanje tjelesne temperature. Antiperspiranti djeluju kao snažan Astringents koje blokiraju pore kože, čime se sprječava oslobađanje znoj sa žlijezda znojnica. Blokirajući žlijezda znojnica aluminija spojeva inhibiraju oslobađanje štetnih toksina iz tijela. Ti toksini zatim ići unutar tijela i opet se distribuiraju po cijelom tijelu koje je limfni sustav. Akumulacija toksina u tijelu može izazvati razne bolesti. Što više, ti spojevi također dobiti apsorbira u tijelu koje dodatno povećavaju rizik od aluminija izazvanih bolesti. Dugotrajno izlaganje aluminij spojeva je također povezan s Alzheimerovom bolešću. Potencijalni izazvati rak je još jedan razlog zašto je na temelju aluminijske dezodoransi treba izbjegavati.
Dezodorans Bez aluminij
Deodorant bez aluminij klorid, ili aluminij oksid dođe u kategoriji ne-antiperspirants. Znači, ti proizvodi ne ometaju normalan znoj mehanizmom. Ljudski Znojenje je mirisa osim ako je djelovao na bakterije. Bakterije dovesti do fermentacije znoj i puštanje različitih prekršaj mirisna otpadnih materijala, što priopćavanje neugodan miris znoja. Non-antiperspiranti rad ubijanje tih bakterija koji su odgovorni za neugodan miris. Deodorant bez aluminija, koji djeluje na taj način omogućuje korištenje sode bikarbone ili sličnih other bezopasne spojeve, umjesto aluminija spojeva. Ti dezodoransi dolaze u aerosol sprejeva, za razliku od stick formulaciju antiperspirants. Antiperspiranti često ostavljaju jedan ostatka, koji može uzrokovati nekoliko iritaciju kože i alergija. Pročitajte više o antiperspiranti vs dezodoransa.
Deodorant bez aluminija je također dostupan u organske i biljne varijante. Neki od tih proizvoda koristiti ulje čajevca kao glavni sastojak za ubiti bakterije. Lavandino ulje, lichen ekstrakt biljke su neke botanički sastojci često se koristi u biljnoj dezodoransa. Većina brendove dezodoransa proizvodnju dezodoransa bez aluminija za muškarce, kao i žene. Men je dezodorans bez aluminija je malo jači kao ljudi imaju tendenciju da znojiti više od žena. Deodorant bez aluminija za žene se također nalaze u unscented sorte koje ga čine još sigurniji za korištenje. Mnogi dezodoransi bez aluminija također koristiti kristali ili stijena soli njihova antimikrobna svojstva.
Ukoliko nitko od aluminija slobodno dezodoransi Čini se da rade za vas, razmislite o tome da svoj dezodorans. Uzmite neke destilirane vode i sipati 6-7 kapi eteričnog ulja ružmarina u njemu. Čuvajte ovo rješenje u sprej bocu i koristiti ga kao dezodorans. Dodavanje pregršt metvice ili neem ostavlja na svoju kadu vodom također sprečava tjelesni miris. To je najveći prirodni način za borbu protiv problema tijelo miris. Pročitajte više na miris tijela lijekova.
To je najbolje da biste išli na dezodorans bez aluminija, ako želite izbjeći moguće zdravstvene opasnosti od korištenja aluminija na temelju dezodoransa. Nakon što je zdravo fizičko i mentalno stanje bilo važnija od mirisa dobra.

No comments:

Post a Comment