Tuesday 20 December 2011

Desert Ideje za stranke

Tko ne ljubav desert! Desno od čokolade truffles poledice-kreme to pite i torte, sve vrste deserti koji prezasićen sladokusac su dobrodošli. Deserti staviti lijepu punu zaustaviti cijeli događaj ili prigoda. To ostavlja gosti sretan krajem vjenčanja, rođendan party ili baby tuš. Predstavljajući kreativne desert ideje za stranačke uvijek osvaja srcima mnogih gostiju. Ljudi vole okus nešto novo i ukusno!
Party Ideje desert
Ovisno o prigodi, izbor desert može varirati. Primjerice, desert ideje za bebe tuševi variraju od desert ideje za djecu rođendana, itd. Međutim, nema tvrdih i brzo pravila o čemu desert je trebao biti poslužen na pojedine stranke. Broj gostiju i temu će određuju vrstu desert odaberete služiti, nema ograničenje kao takve. Let's imaju pogledajte neke desert ideje za party da jedan možete isprobati!
Desert Ideje za vjenčanja
Čokolada Fountain, Pogled na bogate belgijske chocolate kaskadno s razine fontana je fantastičan, usta zalijevanje očima. To je mnogo zabave za umočiti voće, keks, marshmallows, itd. u čokoladu slap, a zatim ga uživati. Takva čokolada fontane su hit na svadbama i držati zabave i uzbuđenja ide! S različitim porinuće stavke kao što su pereci, napolitanke kolačiće, suho voće, orasi, čajna peciva i sve što mislite da će ići dobro sa čokoladom mogu biti postavljene na stol za goste da uživaju. Čokolada fontane su veliki desert ideje za velikim grupama. Veliki broj porinuće predmeta dati ljudima iluzija da više od jedne desert se pruža!
Ice-Cream Baru; plain vanilla sladoled s niz toppings je svakako prezasićen sladokusac gostiju na vjenčanju. Pružajući pladnju preljevima kao svježe voće, jagoda ili čokolada umacima, sprinkles, šlagom, trešnje, orasi, karamela, itd. je svakako stvoriti čaroban osjećaj na svoj desert kutak. Sladoled barovi su veliki desert ideje za vjenčanja, jer je predstavljena raznolikost i mogućnost da izaberu vlastite arogantan će interes gostiju.
Desert Ideje za Božić
Božićno vrijeme je vrijeme kada cijelu obitelj dobiva zajedno i slavi rođenje Kristu Isusu. It's vrijeme kada možete napraviti posebne Goodies i razveseliti vašim voljenima čak dalje.
Čokolada Kolači s Tekuća Centrima; Čokolada lave kolači su hit sa svim dobnim skupinama. To je samo jedan prekrasan osjećaj da kašičica u kolač i čokoladu curiti lava iz nje. Da bi ova torta treba nekoliko ramekins. Sastojke potrebne za taj desert recept je polu-slatka čokolada, maslac, kristal-šećer, jaja i brašna. Rastopiti polu-slatka čokolada i maslac u dvokrevetnoj kotao. Međuvremenu u zdjeli mix bjelanjke i šećer i ga pobijediti temeljito dok ona počinje krečiti.
Nakon toga ulijte otopljenu čokoladu-maslac smjesu u zdjelu tukli šećera smjesu od jaja, cijelo vrijeme stalno miješajući. Dodajte brašno i lagano tući. Zatim trunka van smjesu u namazan maslacem ramekins i pecite za 10 minuta u 350 ° F pećnicu. Nagnite ramekins više i poslužiti vruće ili običan sladoled! Za više pojedinosti o ovaj desert, imaju pogled na čokoladni umivati ​​se kolač recept. Ove čokolade desert je jednostavno neodoljiva!
Turski Delight, ratluk je slastica sklopio s škrob i šećer, koji je mekom žele kao dosljednost. Postoje različite varijacije ratluk, kao što su ruža ratluk, metvica ratluk, banana badema ratluk, Red Hot ratluk, itd. ovisno o dopunama koje napravite na osnovne ratluk recept. Ovo konditorskih stekao puno popularnost u filmu, 'Ljetopisa Narnia'. Dakle, ako imate puno djece oko kuće tijekom Božića, možete prezasićen njihove slatke zub s ratluk.
Ideje za desert Kid's rođendan stranke
Kids uživati ​​svijetle boje i uživati ​​oblike u njihovu hranu. Dodavanjem dodir kreativnost možete napraviti desert koji će doista zadržati svoje sićušne tot publiku apsorbira u svojim desert.
Jelly životinje; Jelly je jedan najsvestranijih desert proizvodi dostupni. To je super za djecu rođendana, jer oni dolaze u živim bojama i tresti sve na putu, ostavljajući djecu osvojila s njim. Tko mliječi rekao može biti poslužen samo u tradicionalan način. It's do nas koristiti naše kreativnost i koristiti različitih jarke boje u najvećoj. Za dječjom jedan rođendana možete pripremiti mliječi životinja koje će ih zadržati zaintrigiralo.
Za pripremu ovaj desert sve što je potrebno je nekoliko paketa u boji želatine i neke životinje u obliku kolačića rezalica. Pripremite mliječi as spominje na paketna i ostavite ga postaviti u plitkom ladicu. Nakon što je postavljen uzeti cookie cutter i pritisnite ga u marmeladu. Koristeći široki nož kako bi se spriječilo žele od pada, stavite kolačić za glodanje na tanjuru i lagano otpustite mliječi. Vašu životinju mliječ je spreman. Učinite to s različitim oblicima kolačić cutter. Služe ti životinja oblika mliječi komada s sladoled.
Tematski Cupcakes; Tematski cupcakes su jedan popularnih djeca rođendana deserti, uglavnom jer postoji toliko jedan može učiniti s jednostavnim cupcake. Ovisno na temu fiksne za rođendan party, jedna može ići o s cupcake ukrašavanje ideje za cupcake ukras. Ako imate cirkus kao tema, možete imati cupcakes koji nalikuju lica klaunovi ili čak lica životinja, s marcipan ili fondana. Štoviše, ako je zoo temu, možete imaju svakakva slatka životinja lica napravio u različitim boje marcipan na cupcake. Kupnjom odgovarajuće linijski brodovi pehar kolač, jedan može naglasiti temu!
Za stranke održan tijekom ljeta, imaju pogled na neke brz i jednostavan ljeta desert ideje, koje će vam pomoći ohladi Vaših gostiju na toplom ljetnom danu. , Dok se bave deserti za stranke, ne zaboravite, uz okus, prezentacija je također vrlo važno. Pa predstavio deserti čine čak jednostavne slastice izgledaju egzotične! Uzdanica ovaj članak na desert ideje za party je bio koristan i informativno!

No comments:

Post a Comment