Friday 23 December 2011

Antibakterijski ispiranje usta

Da li su razlozi za skrivanje lošeg daha, borba protiv šupljine, ili spriječiti nastajanje plaka, antibakterijski tečnost za ispiranje usta radi svoje trikove vođenja usta čista i zdrava. Voda za ispiranje usta poboljšati cjelokupno zdravlje zubnog mesa, ubija bakterije, i daje ustima jednog svježeg okusa. Svi stomatolozi preporučuju da četkica naše zube dva puta dnevno, konac, i ispirati usta na kraju. U skladu s tim potreba, neka's pogledajte kako možete slijediti ove upute više ekonomičan način.
Domaći Antibakterijski ispiranje usta
Za vas bi najbolje antibakterijski tečnost za ispiranje usta za svoju obitelj i sebe, nakon što su neke osnovne antiseptičko receptima. Iako poslovne Voda za ispiranje usta mogu dati slične rezultate, zašto ne spasiti nešto novca i kuhati vlastitu verziju antibakterijski tečnost za ispiranje usta. Pročitajte više na vodik peroksid za ispiranje usta.
Antibakterijski ispiranje usta # 1
Sastojci: 1 šalice vode, 1 žlica sode bikarbone, 2 žlice sjemena Angelica, metvica-paprena ulje; postupku
Da bi prvi recept, kuhati vode u tavi od nehrđajućeg čelika. Prelijte anđeoske sjemenje, soda za pečenje, i nekoliko kapi ulja paprene metvice u njemu. Uključite topline off i pustite da smjesa sjesti za oko 15 minuta. procijediti u čistu posudu i spremiti u hladnjak nakon što se hladi.
Antibakterijski ispiranje usta # 2
Sastojci: 1 šalice vode, 1 žličica cijeli cloves, 1 žličica sode bikarbone, 1 žličica ekstrakta mente, 1 žličica cimeta, 2 žličice peršina; postupku
Da bi recept, kuhati vodu u posudu od nehrđajućeg čelika. Uključite topline off i dodajte sodu bikarbonu, cijeli cloves, paprena metvica ekstrakt, cimeta, i peršin u njemu. Neka se smjesa sjesti za oko 15 minuta. procijediti u čistu posudu i spremiti u hladnjak nakon što ga hladi.
Antibakterijski ispiranje usta # 3
Sastojci: 1 ¼ šalice vode, 1 žlicu sušene lavande, 2 žlice slatkog prošeka; postupku
Da bi recept, kuhati voda u inox posudu. Dodajte sušene lavande u njemu i umiješajte tekuće ispravno. Stavite poklopac na tavu i ostavite smjesu krčkati oko 45 minuta na laganoj vatri. Uključite topline off i Procijedite tekućinu u čašu jar. Neka tekućina ohladi na sobnu temperaturu. Sada dodajte slatko sherry u staklenku i lagano miješati sve. Stavite poklopac na staklenka i uskladištiti tečnost za ispiranje usta u hladnjak. Da biste koristili usta, protresite bočicu, izlije 1 žlicu usta u sa 1 žlica vode. The ispiranje usta je spreman za uporabu.
Antibakterijski ispiranje usta # 4
Sastojci, 2 šalice vode, 8 kapi eteričnog ulja cimeta, 8 kapi eteričnog ulja komorača; postupku
Da bi recept, kuhati vodu u inox posudu i ulijte u cimet eterično ulje. Na laganoj vatri, neka se tekućina topline za oko 2 minute. Nakon što je dosta toplo, dodajte koromač eteričnog ulja i toplinske energije opet za oko 2 minute. Izvadite posudu s vatre i ostaviti po strani da se ohladi oko 15 minuta. Promiješajte tekućinu u tavi i zaliti se na čistu staklenu bocu. Čuvajte u hladnjaku 24 sata prije nego što ga koristiti. Shake bočicu prije korištenja usta i držati usta natrag u hladnjak.
Antibakterijski ispiranje usta # 5
Sastojaka, 2 ½ šalice vode, 1 žličica ružmarina lišća, 1 žličica metvice, anisa 1 žličica sjemenki, 1 žličica smirnu; postupku
Da bi recept, kuhati vodu u inox posudu i prelijte ružmarina lišće, metvice, anisa i sjemenke u njemu. Okrenite topline off i neka lišće i sjemenke sjediti u oko 20 minuta. Neka tekućina ohladi i zatim dodajte nagovještaj smirne u njemu. Procijedite usta i sipati u čistu čašu na bocu. Čuvajte u hladnjaku i tresti i prije upotrebe.
Pročitaj više na:; Stomatološka skrb, zdravlje zuba; Kao drugi netoksični i jeftin antibakterijski usta, možete isprati usta s nekim nezaslađen sok od brusnica svake noći. Recepti za antibakterijski tečnost za ispiranje usta navedene su jednostavne za napraviti i nema nuspojava god.

No comments:

Post a Comment