Saturday 3 December 2011

Vintage modne krojeve za odjeću

Ako volite vintage odjeću i imaju problema pronalaženju jedan u spremištu, onda najbolji način ići o je šivati ​​jedan sebe. Postoji mnogo lako berba haljina obrazaca iz koje možete napraviti bilo koju haljinu koju želju. Kada govorimo vintage modne, ona donosi um stilu ikonama poput Jackie Kennedy i Marilyn Monroe.
Berba haljini obrasci 1930s i 50s bili blistav s velikom detaljima i korištenje luksuzne tkanine. Poznati couturiers i modni dizajneri poput Coco Chanel, Jean Patou, i Jeanne Lanvin došao do neke inovativne dizajne i stilove koji su relevantni i danas. Coco Chanel bio jedan doći gore s malu crnu haljinu koji je sinonim s visokim mode i je bitan modni stavku u bilo žena's ormar. Ovdje ćemo raspravljati sve o vintage patterns haljinu.
Vintage Dress Uzorci za Djevojke
Ako tražite vintage haljina nositi uzorak za svoju maturalnu, onda ne možete pogriješiti s 50s vintage haljini. A 50s prom haljina pattern karakteriše korištenje tkanine poput duchesse saten, sirove svile, podebljano ispise i svijetle boje. A 50-ih berba haljina uzorak ima ugrađen steznik s naglaskom na struku i s punim suknju. Rubove hit samo ispod koljena i ove vrste haljine obično nošene su s uski pojas naglasiti struka.
Tkanine koje se mogu koristiti za vintage haljini uzorke 50-ih godina su taft, velveteen, svila, saten i krep. Boje poput fuksija, električno plava, tirkizno, patlidžana i tamnocrvena radi jako dobro s tim uzorcima. Vintage haljina obrasci 1950 su pune starom svijetu glamura i osjećat ćete kao Hollywood zvijezda. Možete čak uzeti inspiraciju iz vintage haljine stila vjenčanje.
Vintage Prerušiti Obrasci 1920s
Ako volite više suzdržanija izgled, onda možete koristiti berba patterns haljinu 1920s. Ravno pomak haljini u tkanine poput pamuka, svile i lana bili vrlo popularan izbor za formalne haljini obrasce u 1920s. The hemline for berba haljini obrasce u 1920s bili iz skromni tele dužine prema više trendy odmah iznad koljena. Haljine bili racionaliziraniji i oblik opremljeni. Jakne s haljine su nosili mnogo žena. Drugi berba modne krojeve stil koji je sinonim 20s stil je šiparica haljina. 1920s šiparica haljine imao pao waistline s višestrukim resama i bio obično rukava.
Vintage haljina obrasci su notoriously teško pronaći i najboljih mjesta tražiti ih je u štedljivost trgovinama, buvljaci, dvorište prodaje i aukcije. Mnogi jeftini berba haljina obrasci također mogu naći online i postoje mnoge web stranice koji nude free shipping kao dobro. Kad odaberete besplatno vintage haljinu uzorke napraviti haljina, pobrinite da ažurirate izgled pomoću osuvremenjenu modernim tkaninama. Za žene na zdraviji strani, postoje mnoge plus size vintage haljinu obrasce izabrati iz. Zamotajte haljine kao kap struk i carstvo izrezati modne krojeve raditi dobro za plus size žene.
Postoje mnogo različitih vrsta dizajner večernje haljina i haljina obrazaca za izabrati iz. Samo budite sigurni da je uzorak se odlučite ne je vrlo datiran i izgleda elegantno i glamurozno u modernim postavke. Iznad sve haljina napravljen od berba haljina kroj treba vam stane dobro. Ako niste previše dobri u šivanje, onda je najbolje uzeti pomoć iz profesionalnog krojačica. Vintage patterns haljina će vam pomoći kako bi se uvelo da zalogaj drame i elegancija u vaš ormar.

No comments:

Post a Comment