Friday, 9 December 2011

Car Stereo ožičenja

Vožnja je samo nije toliko zabavno bez automobila stereo u mjestu i udarajući visokim decibelima sa svojim omiljena pjesma svira. U slučaju da planirate instalirati novi automobil stereo u mjestu, morate znati auto stereo ožičenje osnove za ići naprijed. U ovom članku, naći ćete opće upute kako žice auto stereo uređaj u bilo kojem modelu automobila.
Car Stereo Osnove
Prije nego što smo ići naprijed i pogledati kako auto stereo ožičenje je učinio, neka mi Vas upoznati s osnovama sustava stereo uređaju za automobil. To će vam dati ideju o tome kako ići oko ožičenje posao. Ona se sastoji od četiri glavna dijela, koji uključuju glavu jedinica koja ima CD player, zvučnike, sub woofera i pojačala. Svi ostali dijelovi su spojeni na glavu jedinice par žica za svaku.
Većina auto stereo sustavi imaju dvije glavne zvučnike na prednjoj nazad. Pojačala obaviti posao pojačavaju audio signala dobivenih od glave jedinica prije nego što dolazi do sub woofera. Pojačala dobiti njihova moć iz izravnog 'vruće žica' veza napravio sa akumulatora i je povezan automobila šasija za uzemljenje. Pod woofera su dodatnu opremu za automobil stereo koje pružaju duboki bas, koji poboljšava kvalitetu zvuka. U slučaju niste planiranje na dodavanju sub wooferima, možete ignorirati dio gdje auto stereo ožičenje za sub woofera je objašnjena. Saznajte više informacija o audio sustava u automobilu.
Car Stereo ožičenja Savjeti
Ne možete skinuti ožičenje posao stereo auto bez odgovarajuće alate i opremu. Prije svega, morat ćete znati kako to maknuti nadzornu ploču za stereo kabel zajedno s vrata. Kupnja odgovarajuće Hayne priručnik za vaš model automobila koji bi mogli imati u vezi ove upute. Također možete naći pomoć on-line.
Stvari koje će trebati; Prije nego što počnemo govoriti o tome kako žica auto stereo, morat ćete znati o alata, uređaja i druge stvari, da će vam trebati za posao. Oni su kako slijedi:; Car Stereo razvodnog (specifični za Vaš automobil Model & Stereo učiniti); Pojačala ožičenje Kit; Oko 7 Noge kabel zvučnika (14 gauge), zvučnika, stereo, zvučnici i Sub woofera, pojačala, Electric Tape ; Wire Strippers; Wire Rezači; 9 volt baterije; Datoteka; nož; Čeljusti; Sa svim tim alate i stvari u ruci, možete početi ožičenje posao stereo automobil. Pretpostavljam da imaju neka iskustva u popravak automobila i znati osnove kako električne veze su napravili. Imati pogledati auto stereo ožičenje boje kodova i instalaciju vodič pod uvjetom uz kit. Bitno je da se isključiti motor automobila i odspojite negativan terminal vašeg automobila baterije prije nego što idete naprijed.
Povezivati ​​nove stereo zvučnike, Prvi dio posla je stavljajući nove stereo zvučnike na mjestu. Zbog toga ćete morati ukloniti stare govornika iz zvučnika ograde. Ako je stara govornika žice bile spojene na glavnu jedinicu po metal isječak, tada ćete morati skinuti staru žice i skliznuti novog predsjednika žice na mjestu. Ako to nije slučaj onda izrezati i trake stari žice i spojite ih uvrtanjem, s Uzeli žice novog govornika. Cover izložene metalne žice, električnim trakom. Spojite kabel nove žice zvučnik, pazeći da crne žice (negativno) je spojen na negativni terminal i crvene žice (pozitivno) je povezano s pozitivnim terminala. Koristeći odvijač, popraviti novih zvučnika na mjestu, ali ne isključiti zvučnik enclosure samo još.
Zamijeniti stare Stereo Head Unit; Koristeći Hayne priručnik ili informacija zaradio s Interneta, specifične za vaš automobil, uklonite dijelove ploče s instrumentima za pristup stari voditelj jedinice za stereo. Uklonite da stari uređaj glavu. Get držite na stereo i remenarskih proizvoda i spojite ga na takav način, da djeluje kao most između starog konektor glavne jedinice i novi šef jedinice. Također spojiti antenski kabel radio glavnu jedinicu. To se može prepoznati po velikim utikač na kraju. Napravite veze kabel zvučnika rezanjem, raskrivanje i uvijanje žice zajedno. Zatim isključite stereo ograde.
Voditelj jedinice za pojačalo Veze; Sljedeće što trebate napraviti pojačalo veze s glavom jedinica stereo. Morate se spojiti crvenu (pozitivna) kraj kabela pojačala snage na pozitivan terminal akumulatora. Veza je napravio s upotrebom O prsten.
Sada popraviti osigurač u nosač osigurača i trčanje moć kabel za spajanje s pojačalom gdje stereo pojačalo nalazi. Da biste to postigli, morate proći kroz vatrozid u automobilu. Također trčanje tanke žice možete pronaći u kit pojačalo ožičenje u paralelnom, ali suprotnom smjeru kabel za napajanje, prema stereo glavu jedinici. Također pokrenite RCA kabel od glave jedinice na pojačalo na leđa.
Pojačala kako Subwoofer Veze, odlučiti gdje namjeravate smjestiti sub woofera uz pojačalo na stražnjem dijelu automobila. Gdje god da to mjesto, sjetite se da crni zemlju kabela, što je oko tri metara dug, mora biti povezano s automobilom šasije za uzemljenje. Spojite pojačalo za sub woofer i popraviti kako u mjestu.
Napravite kabel RCA signal i daljinski na kabelske veze s uređajem glava stereo. S druge strane, čine RCA kabel, napajanje i uzemljenje s pojačalom. Postavite sub woofera i povezati ih s pojačalom.
Učvršćivanje Head Unit u mjestu, sada možete spojiti zvučnik žica (14 gauge) s pojačalom kanale i sub woofera. Konačno, možete staviti vaše jedinice glavu u mjestu. Uvjerite se da su svi vezu napravio ispravno i provjeriti ih s priručnika stereo uređaju za automobil. Škripac glavu jedinicu u nadzornu ploču i ga vratiti zajedno. Da zaključimo ožičenje posao stereo sustav u automobilu, ponovno negativan terminal akumulatora. Uz to, vaš posao je obavljen! Možete gledati prema naprijed za slušanje some funky glazba!
Pročitajte više na:; Car Stereo Uklanjanje; Kako instalirati Autoakustika; Car Stereo Rješavanje problema; Nadam se da ovaj članak vam je dao grubu ideju o tome kako ići oko auto stereo ožičenje postupak. U slučaju da su zbunjeni, najbolje je da ćete dobiti stereo žičane strane stručne osobe.

No comments:

Post a Comment