Saturday 17 December 2011

Voda Lily Značenje

Voda ljiljane su vodenih biljaka koje rastu u slatkoj vodi. It preferira miran vodno tijelo poput ribnjak, jezero i ritovima gdje nema vodene struje. Oni pripadaju Nymphaeaceae obitelji. Prekrasna, drečeći lokvanj cvijeće nalaze u širokom rasponu sorti. Najčešći boja lokvanj je bijele boje, ali to se može pronaći u mnogim drugim bojama poput ružičaste, ljubičaste, žute, narančaste, tamnocrvene i tako dalje. Najviše sorti cvijeća otvoriti latice ujutro i zatvara navečer. No, neke od svojih sorte cvatu samo tijekom noći. U sljedećem odjeljku, osigurali smo različite informacije uključujući značenje lokvanj.
Lokvanj Informacije
Znanstveno ime vode Lily je Nymphaea. To je dobio od grčke riječ 'nimfe', koja prema grčkoj mitologiji znači nadnaravno feminine koji su nastanjivali u vodi tijela poput izvora. Istina je da lopočima su nježno cvijeće i nalaze se u vodi. Tako možemo reći da ovo značenje lokvanj je apsolutno relevantna.
Iz povijesnih dokaza nalazimo u drevnim slojevima, vjeruje se da je podrijetlo lokvanj je u Južnoj Americi. Međutim, danas, veliki izbor hibrida vode ljiljane različitih boja uzgajaju u različitim dijelovima svijeta. U osnovi, to je porijeklom iz suzdržljiv klime. U ekstremnim klimatski uvjeti, lišće imaju tendenciju umrijeti off, ali korijen nastavlja preživjeti u tlu. S druge strane, u tropske ili suptropske klime, lokvanj svibanj čak i cvatu tijekom zime.
Kada smo pogled na lokvanj, čini da ima narasla od površine vode sama. Iako činjenica je da cvijet samo plutajući na vrhu vodnog tijela i njegove stvarne root je privitku odvratan tla na dnu. Drugim riječima, to je zapravo raste unutar vode. Ima mesnate, rizoma korijenski sustav koji može rasti kao duboko kao 6-7 noge i širiti horizontalno do 15 metara. Ona proizvodi dug stabljika koje omogućuju lišća i cvijeća da ostanu u doplovio stanje na površini vode.
Cvijet lokvanj sastoje od višestrukim broja latica sa zlatnim prašnik na svojoj centra i oko 5 inča u promjeru. Novi cvijet mladica početi pojavljivati ​​u mjesecu travnju. Međutim, procvat zapravo počinje u lipnju, a nastavlja do rujna. Na prosjek, cvijet lokvanj živi do pet dana.
Kada cvijet je na mlada fazi, prašnik je ravna i sa starenje cvijet, ona folds i kovrče u vodu ljiljan. The prašnik je organ koji drži pelud cvijeća. Nakon što cvijet umire, biljka povuče dolje cvijet korijen u vodu.
Voda ljiljana mogu se lako uzgaja kao ukrasna biljka u malom vrtu ribnjacima. Plant gomolj vode ljiljana u kontejner i potopiti lonac u vodu. Za pravilan rast, to zahtijeva puno Ned Ako živite u području gdje je vodno tijelo je vjerojatno da će zamrznuti tijekom zime, a zatim biste trebali izvaditi ljiljanima vode iz vode, zamotajte ih u plastične i spremati ih. Sa napad proljeća, možete ponovno ih staviti natrag u vodu.
Osim boja i ljepote, sadnja lokvanj u vodeni vrtovi ima nekoliko drugih prednosti kao dobro. U sjeni koje je lokvanj na vodu sprečavanje rasta algi u vodi i na taj način držati ga čistim. Štoviše, on štiti raznih malih riba i akvatičnih životinja žive u vodu iz njihovih predatora.
Pročitajte više na:; Casablanca Lily značenje; simbolizam Lily, a lokvanj ima svoje vlastite duhovne i estetske vrijednosti za čovječanstvo. To je široko koristi u razne slike od drevne civilizacije. Poznati francuski impresionista Claude Monet (1840-1926) koristi lokvanj kao objekt u njegovu ulju slikama lokvanj serije izraziti njegov emocionalni odgovor prema okolišu. U novije vrijeme, lokvanj tetovaže su jako popularne među ženama u cijelom svijetu. U kontekstu tetovaža, lokvanj značenje portrays čistoću srca.

No comments:

Post a Comment