Tuesday 6 December 2011

Ukrasne trave Biljke

Biti krajobraznog epikurejac oduševljenje, ukrasne trave biljke su dekorativne, zimzelene biljke, koje se mogu dodati ogromnu količinu ljepote na bilo dosadno ili ne tako cvatu vrt. Oni dolaze u širokom rasponu boja, oblika, teksture i veličine, sa svake vrste ima svoj jedinstveni stil i oblik. Biljka lišće je obično zelene, plave i crvene boju i njegova šarolika sorte su crveni, bijelo ili žuto lišće označena bjelokosti ili žute pruge. Međutim, tijekom pada sezone, lišće boje promjena boje od crvene, bež ili smeđe, daje lijep i svjež naglasak zimskom vrtu.
Zbog svoje trajnosti i svestranosti, ukrasne trave biljke općenito su korištena kao punila ili uzoraka, granice biljke ili pozadinu zasadi u bilo koju vrstu vrt. Štoviše, te biljke često u kombinaciji s drugim biljkama da ispunite sadnju kreveta, dakle, njihova prilagodljivost i neuhvatljiva ljepota ih čini savršenim drugova da cvjetnica, kao i drugi drveni ukrasi. Postoji uglavnom dvije vrste ukrasnih trava biljaka: topla i hladna sezona trava. Tople sezona trava uključuju fescues, plava trava zob, i jesen baruština trava, koji se obično početak raste u kasno proljeće i početkom ljeta, dok je coll sezona trava kao što je sjeverna mora zob, Hardy pampas trava, fontana trava i uključite trava, započeti izvire u rano proljeće. Ovo je samo kratak račun na ukrasnog bilja travi, sada neka nas naučiti kako rastu i brigu za njih. Pročitajte više o vrtu i krajobraznog.
Kako rasti i skrbi za Ukrasne trave Plants?
Uzgoj ukrasnog bilja trava nije puno zahtjevan zadatak, kao što su to brzi vinogradara i može narasti u područjima gdje druge biljke obično ne prežive. Biljka raste u prosjeku i dobro drenirano tlo vrt, obogaćen komposta ili druge organske tvari sa širokom pH rasponu od 5,5 do 7,5. Biljka rijetko treba zalijevanje jednom osnovan, no početni zalijevanje je neophodno kako bi potaknula dublju navijali naviku, da bi ga više suša tolerantni. Dakle, dok se presađivanje biljke iz svojih kontejnera, pripremite tlo tako da ga obrađuju na dubinu, što je dvostruko duboko kao biljke korijen loptu. Biljka zahtijeva punu sunca, no postoji nekoliko vrsta koje borave u svjetlu i sjeni, kao dobro.
Ukrasne trave biljka može biti pruned 2 do 3 cm od tla u kasnu jesen ili u rano proljeće, kako bi se uklonili mrtvi ili suho lišće i vegetacije. Dakle, tamnoljubičasta dugo razredi trave oko šest centimetara iznad tla i manjih trava can biti obrubljen oko 2 cm od tla. Plant razmak je jedan važan parametar treba uzeti u obzir dok je sadnja ukrasnog bilja trava, kako bi održali vrt od uzimajući pretrpanim ili začepljen. Dok sadnje, provjerite da li zadržati dovoljno prostora između novih zasada kao poput drugih višegodišnje biljke, te biljke ne mogu postići svoj puni potencijal veličini tijekom inicijalne jedne ili dvije godine, ali su se kasnije postala prilično široka i velika. Dakle, biljka novi zasada udaljeni, tako da su dobili dovoljno prostora da raste visok i širok. Kada je riječ o bolesti, štetočina ili insekata, biljka nije na sve problematičan i štetočina besplatno. Međutim, bi se izbjeglo prekomjerno gnojenje postrojenja, drugi trava će postati neizvodljiv i na kraju pada off.
Pročitajte više na:; Vrtlarstvo Ukrasne Trave; Ukrasne trave vrste; Ukrasne trave sorti; otrovni ukrasnog bilja; Ukratko, možemo reći da je trava ukrasnog bilja su lako rasti biljke, koji jedva da zahtijevaju bilo kakve posebne njege i održavanja. Štoviše, njihova ljepota i raznolikosti možete dodati veličanstvene primjetan atribut u svoj vrt. Međutim, prije nego što odluči ukrasna biljka trava želite da raste u vašem vrtu, istraživanje ispravno da li ili ne biljka će odgovarati na svoj klimatskim uvjetima. Nadam se da će podatke dati na ukrasnog bilja trava pokazuje da se korisne za vas sve, za uzgoj this ukrasnog bilja u Vašem vrtu.

No comments:

Post a Comment