Thursday 29 December 2011

Penjanje ružama

Rose, simbol ljubavi je najpopularniji cvijet u svijetu. To je jedan od jedinstvenih biljka koja dodaje ogromnu ljepotu vrta. Penjanje ružama ne samo dodati ljepotu, ali se također koristi za uređenje kuće, ograde u vrtu, tračnice of trijem i terasa. Some vrtovima koristiti penjanje ružama for hlad kao dobro. Penjanje ruža ne posjeduju osobine puzavac ili penjač omotati that svoje vitice oko podršku i uspon. Penjanje ruže proizvodnju dvadeset metara dug Lovački koje stoje uz potporu ograde ili staza. Postoje mnoge vrste ruža penjačica dostupni za nas odabrati za naš vrt u skladu s našim omiljene boje. Ovdje su neke popularne vrste penjača ruža.
Penjanje ružama: Vrste
TIPOVI za penjanje ružama; Red ClimbersPink ClimbersYellow ClimbersWhite ClimbersOrange ClimbersPurple Penjaci; Altissimo RoseBlush Rambler RoseJacobs Robe RoseAlberic Barbier Rambler RoseBlaze slave RoseNight Sova Rose, crvenog Eden RoseCandy Zemljište RoseLemon kolač od bjelanaca RoseClimbing Iceberg RoseRoyal Sunset RoseVeilchenblau Rambler Rose, Dortmund RoseDream Weaver RoseGolden pljuskovi RoseLamarque Penjanje RoseWesterland Rose-
Sadnja Penjanje ružama
Uzgoj penjanje ružama nije sve što teško, ali to se obično misli biti. Slijedite nekoliko jednostavnih koraka pažljivo posaditi grm ruža. Proljeće je idealno godišnje doba za sadnju ruža grmlja. Traži za mjesto u vašem vrtu koji prima najmanje šest sati pune sunca u jednom danu. Tlo bi trebao imati dobar i dovoljan drenaža, tako da biljka može lako razmjenjivati ​​zraka. Nedovoljna količina zraka može dati rođenja do mnogih ruža bolesti i može izazvati čak i gljiva. Pripremite tlo nekoliko tjedana prije sadnje ruža. Uklanjanje korova, kamenja i trave i dodati komposta na tlu potrebna količina. Uvjerite se da je pH vrijednost tla je između 5,8 - 6,8 koje je idealno za biljka za opstanak. Također možete dodati vapna u tlu, ako je jako kiseli ili tresetnica ako je previše alkalno.
Prije sadnje grm ruža u zemlju, postavite ga u kantu vode, nakon što gnojenje na pola snage, a zatim ga stavite u zemlju gotovo dva metara od ograde ili staza. Voda biljke, posebno korijene svakodnevno po mogućnosti u jutarnjim satima. Orezati it redovito odvojio suhih listova i cvjetova, a ne dodavati komposta da ga, kako bi se izbjeglo insekata i gljivica. Rasti više ružama možete presaditi ili dobiti jedan iz ružama penjanje za prodaju kao dobro.
Briga o Penjanje ružama
Pravilno penjanje ružama skrb je potrebno da ga držati u dobroj formi. To zahtijeva jako malo stvari gnojiva kao dobra, puno sunca i tla bogata organskim tvarima, i naravno, treba ga dobro isušen kako je ranije spomenuto. Nijansu tamnije od penjanja ruže grmlje zahtijevaju više sunčeve svjetlosti u odnosu na svijetle boje ruža. Davanje smjer ovog planinarskog je također dio brige za ružama.
Rezidba Penjanje ružama
Rezidba penjanje ružama koje su već utvrđene ne zahtijevaju puno truda. Oni činiti dobro čak i nakon malo rezidbe. The Lovački treba urediše nakon što su prerastao prostor. Također, trim strani puca iz glavne stabljike trske ili gotovo dva i pedeset osam inča. If penjač cvjeta puno, onda to po mogućnosti bi trebao biti pruned nakon cvjetnice razdoblju. Ponovite postupak rezidbe u uspavan sezona biljka. Mimo pravedan slijedeći ove jednostavne upute rezidbe može učiniti vaše penjanje ružama cvatu s cvijećem.
Ako uzmemo pravilnu brigu o ružama penjanje, onda oni sigurno će dodati veliku dimenziju u svoj vrt. Početnicima na području vrtu će se naći sve ružama biti lakše jer zahtijeva manje rezidbe u odnosu na druge sorte ruža i raste vrlo brzo.

No comments:

Post a Comment