Tuesday 13 December 2011

Dno okna pumpa Save

Sump pumpa bazeni su popularni jer su mnoge godine. Je od velike koristi za držati tvoj podrum čiste i suhe, tako da možete iskoristiti cijeli podrum i izbjeći curenje probleme koji podrum od prosječne američke kuće lica. Sump pumpa bazena ispumpati vodu iz podruma kada se akumulira. Ključ za čisti podrum je instalirati odgovarajuće vrste kartera pumpa. Some podrume možda zahtijevaju mali bazeni pumpa sump dok neki mogu zahtijevati veće. To sve ovisi o razini vode nataložilo u vašim podrumu. Čitajte na za neke podrumu Izolacijski sustavi.
Instaliranje bazen kućištu pumpe
Ako želite dodati kartera pumpa na svoj podrum trebate imati sump pumpa bazena da bi se prikladno za svoj podrum. Stavljanje u kartera pumpa bazen je teška i mukotrpna. Imati pogledati kartera pumpa popravak. ; Odaberite prikladno mjesto u svom podrumu za vaše kartera pumpa. Pobrinite se da se ne šteti podzemnih cijevi za vodu i druge komunalne usluge. Koristite jackhammer na odgovarajuće mjesto. ; Napravite obris za vaše bazenu sump pumpa na vašem podrumu katu. Okrenite sliva naopako. Uzmite bazena kao središte i nacrtati kvadrat oko nje. Veličina kvadrata bi trebao biti otprilike 6 do 10 inča više nego na vrhu u bazenu. Kada početi izradu rupa u podrumu katu, provjerite da li su 10 metara od bilo kojeg zidova. Uvijek je savjetovao da napravi rupu u podu deset metara udaljen od zidova koji ga okružuju zbog sigurnosnih razloga. Također bi mogli biti zainteresirani u unutrašnjosti podrumu hidroizolacija. ; Započnite dosadna your rupu. Uz pomoć jackhammer, rezati linije ste napravili. Pobrinite se da ne napravite rupu prevelik. Nakon što su perimetar rez, započeti rastavu u manje bitova dok ste dostigli betona. Uklonite sve prljavštine šut tako da samo ostaje. , Napraviti rupu za sliv kartera pumpa. Koristite lopatu napraviti rupu za bazen. Učinite vaš rupa malo duboko tako da slivu uklapa u njemu. Ostavite 1 inch jaz između bazena i rupe, tako da u bazenu ne bi ispran s prljavštine. ; Popunite prostor oko bazena sa šljunkom, dok ne dosegne vrh rupe. Sliva i rupa treba biti u nivou. , Uz pomoć lopatice zagladimo šljunak području. Poklopiti i izglađuju šljunak područje i uklonite prljavštinu oko bazena. , Izvadite komade stijena i korijenja jer oni mogu uzrokovati probleme ako zaglavi sa šljunak. U gornjem dijelu sliva treba 1 inch veća od podrum kat. ; Iskoristite konkretne nad smoothened prljavštine području. Spread ravnomjerno beton, tako da je bazen pumpe sump i podrum katu su razini. Uvjerite se da je etaži potpuno suha prije instaliranja kartera pumpa. ; Sump Pumpa Save pokriva
Onaj tko zna što podrumu poplava je zna važnost sump pumpi. Oni su vrlo važno ako želite suhom podrumu i većine američkih kućanstava ima sump pumpe instalirane u podrumima. Unatoč tome toliko za svoje podrum, teško brinuti o njihovim kartera pumpi. Sump pumpa bazen pokriva su bitna jer ako oni nisu tu onda opasne krhotine i strani objekti mogu zaglaviti i oštetiti vaše kartera pumpa. Sump pumpe bazen pokriva dostupni su za sve kartera pumpa bazen veličine. Ovih pokriva dostupni su u dva oblika, perforirana i čvrsta. Čvrsta korita pumpa pokriva se koriste za ispuštanje vode uz pomoć jedne cijevi. Probušeni odnosi se koriste kada voda teče preko poda i onda ide na dobro.
Pročitajte više na: Kako instalirati kartera pumpa.
I ja mislim ako imate podrumu onda ima kartera pumpa bazen je apsolutna nužnost. Uvijek instalirati kartera pumpa i pokriti da imaju čist i suh podrum kat.

No comments:

Post a Comment