Friday 23 December 2011

Alternator Problemi - Znakovi

Jeste li se ikada zapitali kako se vaš automobil generirati potrebnu snagu za pokrenuti stereo, klima, prednja svjetla i ostali pribor na brodu? Da, postoji akumulatora, ali kako može 12 V, jednom napunjena baterija traje toliko dana? Može, jedino ako je to puni stalno kao automobil kreće oko. Ovaj posao se radi po alternator (generator izmjenične struje), koji je u automobilu vrlo vlastiti električni generator. S obzirom na veliku ulogu ovog uređaja, loš alternator može uzrokovati neke prilično ozbiljne probleme. U tekstu koji slijedi, ja identificirati glavni problema alternator znakove za vas koji vam mogu pomoći zaustaviti ovaj problem prijeteće, pravo u svojim stazama.
Akumulator je vaš automobil's elektrane i alternator ispunjava svoje kratkotrajna trgovine električnom energijom, pretvaranjem mehaničke sile, generira motor automobila u električnu energiju. Tako je automobil postiže snaga samouprave dostatnost zbog alternatora ugrađen unutra.
Zamislite što će se dogoditi, ako je automobil alternator break down. Već neko vrijeme, nećete primijetiti nikakvu razliku u automobilu performansi, kao što radi glatko na prethodno pohranjene naboja u bateriji. Međutim, polako, kao što je zadužen oštećuje, iznenada ćete naći svjetla titranje i većina električnih uređaja će početi zaklopac dolje jedan po jedan. Naposljetku, vaš automobil, motor kontrolne jedinice (ECU) i paljenja mehanizam će biti osakaćen, što je dovelo do ukupne shutdown. Ukratko, vi svibanj dobiti nasukan u sredini nigdje, ako se zanemari automobil alternator problema znakova. Loša alternator simptome da sam popis ovdje, učinit će to jednostavnije za vas identificirati i gutljaj problem u korijenu, prije nego što eskalira dalje.
Premijer Znaci Alternator Problemi
Bez dodatnih teškoća, neka mi se identificirati glavni problema alternator simptomi koji se lako mogu identificirati na svoju vlastitu. Oni se kreću od vrlo očito na vrlo suptilno.
Nadzorna ploča Pokazatelj zapaljen; Moderni automobili opremljeni su s upozorenjem mehanizam koji pokazuje nekoliko nadolazećom problema s autom strojevima kao što su žitarice. Ovo upozorenje mehanizam u obliku svjetlosni pokazivač na ploči s instrumentima, posvećen pokazuju probleme s bilo kojim dijelom funkcija automobila. Tu je takva upozorenja svjetlo ili LED lampica na ploči s instrumentima koji svijetli, kada se alternator napon padne ispod određene vrijednosti. Taj način gledati da li je indikator svjetla, označene kao 'GEN' ili 'Alt' svjetla gore. Get your alternatora provjeriti što je prije moguće.
Zatamnjenje prednja, jedan neizravni pokazatelj alternator otišao loše, je zatamnjenje svjetla. Svjetla zauzimaju niske električne energije i oni mogu uzeti danak na akumulator. Zatamnjenje svjetla je rezultat pada alternator izlaz dovodi do smanjenja naboja u bateriji. Alternator ispitivanja će pokazati da li je problem s baterijom ili generator uređaja.
Dead akumulatora; Najočitiji znak duboko ukorijenjena alternator problema je mrtav akumulatora. Zbog neadekvatne popunjavanju naknade, akumulatora performanse spušta i na kraju ide mrtvih, kao i sve naknade se koristi gore. Očigledno, to je bolje ako primijetite alternatora probleme i popraviti, dugo prije nego se situacija pogoršava u mrtav akumulatora problem.
Problemi s električnim programi, kao alternator performanse smanjuje, to će imati utjecaj na sve električni pribor povezane s automobilom. Tako je u Općenito, ako primijetite hirovite ili smanjenje performansi bilo električne opreme, dobiti alternatora provjeriti.
Vi svibanj morati zamijeniti remen alternatora, ako ima istrošene ili ići na alternator zamjenu uopce. Cijeli posao alternator za rješavanje problema je najbolje da se ostavi na kvalificirane mehaničar, ako ne znate kako to ide o tome.
Uzeti na znanje ovih alternator problema znakove te ih zapisati u svoj automobil problem dijagnoza priručnik. Ako imate redovno održavanje automobila, ovi problemi nikad neće pojaviti. Ne morate znati kako popraviti alternator probleme, ali poznavajući znaci alternator sloma zasigurno će vam uštedjeti mnogo novca, koji bi inače potrošiti u automobilu popravke. Dovoljno je držati na oku na zdravstveno ploči s instrumentima alternator svjetlosni pokazivač.

No comments:

Post a Comment