Monday 26 December 2011

Metal Krovovi Instalacija

Jedan od najviše odgovara i izdržljiv krovni sustavi je sustav metalne krovove. Sustav metalne krovove uključuje korištenje metalnih pločica ili dijelove za izradu limova debljine od metala, a zatim učitava na krov, s noktima. To je prvi put od listova valovitog pocinčanog čelika, a zatim je dodatno pomiješana s drugim metalima za bolju kvalitetu i teksturu. U mnogim dijelovima Amerike, postoje domovi koje još uvijek imaju krovova lima, ali moderna kuća imaju pretvorbu tih krovnih sustava. Razliku od ranijih one, novovjekovna metalni krovište je više izdržljiv, stilski, obojeni i lako instalirati. Oni su također lagane, prijenosne i prilično jeftin. Jedna velika prednost ove krovnih sustava je da život na krovu je obično rekao da se kao čeznuti kao kuća i pruža potpunu zaštitu vrijeme. To je također Negorive i više vatrootporna od bilo koje druge krovni sustavi. Navedene u nastavku su nekoliko metalne krovove instalacije savjeta za vaše udobnosti, tako da se pogledati!
Metal Krovovi Upute za instaliranje
Metalni krovni instalacije treba vaše osnovne alate i materijal koji ćete instalirati kao metalni krov. Postoji mnogo izbora za te materijale kao što su; valovitog lima krovište (najčešće), spoj cinka, aluminija i silicija obloženog čelika, obloženog čelika, kamena, metalnih pločica limova, nehrđajući čelik, aluminij i bakar listova, IBR ili obrnutih Box Rib (nisku cijenu od valovitog čelika). Instalacija metala krovište trošak je manji od instalacije ostalih krovnih sustava, i stoga ga je preferirani od strane mnogih. After materijala metal krovove, saznajte postupak metalnih krovnih instalacija navedene u nastavku.
Stvari koje će trebati, Roofing Nokti, bušilica, mjerna traka, obrada metala Roof Vijci, Ladder, Kreda Line, vijci za drvo, čekić, alat za pojas ili noktiju Pouch, metalne kablovske škare, uputa, Za početak tome kako instalirati metala roofing, mjera krov s obzirom na visinu i dodati bilo koje vrste od prevjes želite to izjednačiti. Također izmjeriti duljinu krova kako bi saznali koliko materijala će biti potrebno. , Sljedeća stvar koju trebate učiniti je, odlučiti koji tip krovnog stila će raditi najbolje za vas. Dvije su glavne vrste metala krovište koje su krov R-Panel metal, koji je panel list s visokim grebenima. Drugi je V-Crimp krov koji je najjednostavniji instalirati jer ne treba lap vijci za instalaciju. Također možete odrediti s obzirom cijenama metala krovove. , Kako bi se pripremili za instalaciju, najbolje je da uklonite sve stare krovne šindre, iako nije neophodno, ali bi čišći izgled na krov. Nakon što ste uklonili stari šindre, koristite katran papir ili krov osjetio položiti temelj za svoj novi krov. , Sljedeći korak je gdje ćete morati za instaliranje sustava metal krovište. Za to, možete početi s oštrenje, koji će trajati oko cijelog krova perimetar. Provjerite da li ste ga sigurno s krovnih nokte i čekić. Tada možete početi polaganje listove koristeći nečiju pomoć. Prvi odjeljak trebao trčanje okomite oko krov i koristiti svoj krede liniju za ovaj površine. Tada možete osigurati metalni panel, svake dvije noge, u kreda označeni dijelovi. , Nakon toga, preklapaju prvi list, s drugom, ovisno o vrsti V-crimp ili R-ploča krovne sustavu koje ste odabrali. Nastavite instalirati krov listovi preklapanjem prvi s drugom do cijeli krov je učinio. Možete koristiti kablovske škare za rezanje metala posljednji redak i vijak posljednji list u mjestu. , Nakon što je krov je instaliran, to je vrijeme da to trim rad. Cover trim sa strane na rubovima krova, i pokriti vrh previše! Metalni roofing troškovi su vrlo pristupačne i stoga mnogi ljudi vole instalacijom ovih krovova. ; S ovim uputama za metal roofing instalaciju, možete lako instalirati jedan na svoju vlastitu i ne će trebati provesti dodatni novac platiti profesionalnog. Iako to može zahtijevati radnog dana, to je definitivno isplati, jer nećete morati gnjaviti o trošenju na krovu postrojenja za ostatak svog života.

No comments:

Post a Comment