Friday 23 December 2011

Ognjište pregradnja ideje

Kamina ima veliki utjecaj na način na koji vaša kuća izgleda, jer je upravo u sredini vaš dnevni boravak. Dakle, ako su se preselili u novu kuću s kaminom, provjerite da li dati važnost koju zaslužuje. Protiv toga, ako ste toying s idejom daje svoj stari kamin makeover, ne mislim, samo ići za to. Kamin Because pregradnja nije jako skupa stvar i čak možete to učiniti sami, bez pomoći svih profesionalnih 'kamin pregradnja rješenja'. U nastavku ću vam dati neke od najboljih kamina pregradnja ideje koje su ne samo lako primijeniti, ali i trošak samo razumno.
Brick Kamin pregradnja ideje
Počnite s najjednostavnije što se može učiniti. Primijeniti novi kaput boje na cijeli kamin i bit ćete iznenađeni kako to izgleda drugačije. Odaberite boje ili sheme boja koji nadopunjuje shemu boja svojoj dnevnoj sobi. Uz bojom možete dodati neki pribor za kamin. Dodavanje kamin vrata ili zavjesa može se opcija. Također možete napraviti neke police na obje strane kamina koji će biti lijepo mjesto za knjige ili DVD-ova i izgled mjesta drastično će se promijeniti. Ako niste na vrlo uskoj proračun, možete razmisliti obnovi cijeli kamin. The pocrnjele stare opeke mogu zamijeniti nekim drugim materijalom poput promašaj opeke. Također možete oblikuju na način na koji vi želite. Ukoliko planirate da imaju vanjski kamin, te vanjski kamin ideje mogu biti korisne za vas.
Kamena Ognjište pregradnja ideje
Pregradnja kamen kamin je doista teško stvar da poduzme ako ste malo kratki na ekonomsku stranu. No, ovdje su neke kameni kamin uređenja ideje koje će vam pomoći promijeniti barem izgled kamina. Pokušajte dodati komad kamin mantel na kamin. Ovo je jednostavna stvar, ali dodaje novu dimenziju na sceni svojoj dnevnoj sobi. Drvena mantel komad je klasičan način i izgleda super. Svoje druge opcije su mramor, granit ili vapnenca mantel komad. Mnoge takve kamin mantel uređenja ideje su na raspolaganju koje možete provesti. Još jedna stvar koju možete napraviti je to boja. Postoje neki vrlo kreativni sheme boja dostupna je danas da možete koristiti. Također možete razmišljati o proširenju kamin sve do stropa, ako nemate mantel. Jedini problem je sa širenjem da biste trebali pronaći kamenja koje će se podudaraju s one stare imate u mjestu. Ali vi možda trebali pustiti profesionalna ručka kamina ekspanzije, jer mala pogreška može uništiti izgled Vašeg kamina.
Ukoliko ste spremni potrošiti malo extra novac možete pozvati stručnjake koji mogu voditi brigu o svemu. Ili možete uzeti stručnu pomoć samo za završnu obradu dijela i učiniti ostalo sami. To će vam uštedjeti mnogo novca i moći ćete ga ukrasiti na bilo koji način želite. I ako samo tražite jednostavan makeover možete to učiniti sami primjenom gore kamin pregradnja ideje. Pravedan držati makeover u tonu s dnevnim boravkom ukras pomoću podudaranje sheme boja i tekstura. Nemojte pokušati da ga previše izvanredan ili će dominirati persona svojoj dnevnoj sobi. I na kraju, proći kroz neke savjete kamin sigurnost prije nego što počnete s radom pregradnja.

No comments:

Post a Comment