Tuesday 27 December 2011

Ovjerene Betonski vrt troškova

Ovjerene beton kamen vrt je velika mogućnost ako želite izgraditi mali ili srednjih vrt. Tri glavne prednosti se opredjeljuju za jedan pečat konkretne vrt su da je jedan jeftin način gradnje, ima jednostavan proces izrade i to treba manje vremena i napora. Ovjerene betona vrt cijena je očito manji, od troškova većih betonskih patios da su složene temelje.
Prvo pitanje na koje će doći u vaš um je 'ono što je otisnut beton?'. Evo objašnjenje. U inicijalnom vremenima, podnice pločice načelno bili sačinjen od kamenih ploča koji su quarried iz kamena. Takve ploče bili prilično teška i jer su izrađeni iz prirodnih kamena, oni su također prilično skuplji. U usporedbi s prirodnim kamenim pločama, koristeći skup ovjerene betonskih pločica is quite ekonomičan i jednostavan. Još jedna prednost je da ove pločice su prilično svjetlo u težini i lako rukovati. Izgradnja ovjerene concrete vrt je od tri koraka procesa sa svakim korakom koji uključuju upotrebu ili neke druge građevinskog materijala.
Izvođenje prosječnu cijenu od pečatom betona vrt je potpuno do vas i ovisi o tome koja građevinski materijal, želite koristiti. Sljedeći je proces pomoću kojeg možete izračunati troškove izgradnje vrt.
Ovjerene Betonski vrt Cijena: Foundation; temelj za takvu kamenu vrt je nužna, s obzirom na činjenicu da ako izgraditi vrt neposredno iznad tla, ona će postati neujednačena i ne bi bio u stanju izdržati težinu iznad određene granice. Najjednostavniji zaklade može biti je napravio sa pomoć od šljunka i provođenju konkretnih. Ovaj temelj dobro radi za manje terase. Tona šljunka vas mogu koštati ništa od USD 26 USD 48. Cijena varira ovisno o razredu šljunka koju koristite. Dobavljači katkad i naplatiti dodatni iznos za transporta, za daleko od dostave adrese. Pre-betonske smjese, s druge pak strane je u vreće i oko 50 kilograma to će vas koštati ništa obrazac USD 15 USD 20 ili više, ako ste se odlučili visoku kvalitetu varijantama.
Također možete pribjeći nekim heavy duty materijal, kao što čeličnih greda izgraditi dugotrajan vrt koja je prilično velika veličina. Morat ćete zaposliti izvođač ili inženjer kako bi dobili zadatak obaviti, a to će vas koštati ništa od USD 15 i 50 USD po kvadratnih metara. Također će morati uzeti u obzir zbrajanjem troškova rada.
Ovjerene Betonski vrt Cijena: Pločice i blokove; ovjerene betonski blokovi su izrađeni s pomoću baca i betona. These blokovi su uniformu i izrađeni tako da mogu zakačiti jedni s drugima. Kada korak van u tržištu ćete pronaći gotovo bezbroj varijanti takvih blokova. Obično, najjeftinije one će vas koštati oko 14 USD na USD 20 po kvadratnih metara. Prodavatelji takvih materijala opskrbu malim mreže kupaca, cijena koja će se razlikovati od proizvođača do proizvođača. Neki stvarno detaljan one također dolaze s keramičkim preljevom. Ovaj pločice može ti troškovi oko 200 USD po četvornih metara. Tu su i neke pločice koja može biti skupo kao 400 USD.
Ovjerene Betonski vrt Cijena: Sealer, dok računanje cijene ovjerene betona vrt, morat ćete uzeti u obzir jedna vrlo važna trošak, trošak sealer. Materijalom u osnovi se primjenjuje za provedbu gornji sloj cijelog vrt. A može dobre ovjerene betona za brtvljenje će se u rasponu od USD 50 do 100 USD.
Da biste znati više o konkretnim ovjerene vrt troškova, pročitajte na:; ovjerene Betonski vrt dizajni, vrt dizajn ideje, dok je utvrđivanje ovjerene betona vrt cijene, vrlo važan trošak koji će trebati utvrditi is rada plus porezi. Taj trošak može se razlikovati od lokacije mjesta. Nadam da ste pronaći napisati up oko ovjerene konkretnim pacio trošak snalažljiv.

No comments:

Post a Comment