Sunday 4 December 2011

Prirodni piling za lice

Kad je riječ o njegu kože režima, piling treba slijediti barem jednom u tjednu. Koža piling nije ništa drugo nego uklanjanje mrtvih stanica s kože i scrubs su kozmetičkih proizvoda koji će pomoći u piling kože. Body scrubs i lice scrubs su dvije vrste scrubs i Potonji su napravio specijalno za njegu kože lica. Koža na licu je vrlo osjetljiva i nježna i stoga, potreba mild proizvodi za pilinga. Korištenje lica pročišćavati na redovnoj osnovi, ne samo da uklanja mrtve kože, ali također izlaže novi sloj kože. To čini izgled lica zdraviji i užaren. Iako postoji veliki broj lica pročišćavati marki, priprema prirodni lica pročišćavati je jednostavno i ekonomski. These lice scrubs su sigurno jer ste svjesni svih sastojaka u njemu. Dakle, želite pripremiti vlastitu prirodne lice pročišćavati? Onda ovdje su nekim receptima za vas. Pročitajte više o njegu kože.
Prirodni piling lica Recept # 1
Sastojci; Pšenica mahuna - ½ šalice, meda - 1 žlica; mlijeka - 1 žlica; Smjerovi
Ovo je jedan od najboljih prirodnih lica scrubs koje koriste prirodne exfoliating agent, pšenice ljuske. Vi svibanj zamjena pšenice mahuna sa pšenicom kašu zrna. Za pripremu ovog prirodnog lica pročišćavati, kombinirati sve gore navedene sastojke u maloj zdjeli i pripremiti guste paste. Zatim, primjenjuju ovu zalijepiti na lice i vrat. Provjerite jeste li izbjeći područja oko očiju. Zatim napraviti kružnim pokretima i protrljati pročišćavati za oko 5 minuta. Operite off pročišćavati s vodom i osjetite razliku.
Prirodni piling lica Recept # 2
Sastojci; Zobena kaša - 4 žličice; Mlaćenica - 8 žličice; Smjerovi
Ako ste bili u potrazi za prirodni lica pročišćavati za suhu kožu, onda je to ribati recept je za vas. Zobena kaša je veliki piling agent za suhe kože. Prvo, prelijte mlijekom u lonac, a zatim dodajte zobene pahuljice na njega. Neka zobeno brašno potopiti u mlaćenica i zatim ih miješati zajedno napraviti debela tijesto. Nježno primijeniti ovu zalijepiti na lice, izbjegavajući područje oko očiju. Zatim ostavite da se suši oko 15 minuta i zatim ga uklonite čineći kružne pokrete na vaše lice. Nadalje, operite lice sa toplom vodom.
Prirodni piling lica Recept # 3
Sastojci; šećera - 1 čajna žličica, maslinovog ulja - 1 žličica, ekstrakta vanilije - 1 kap; Smjerovi
Uzmi malu zdjelu za miješanje i kombinirati sve gore navedene sastojke u njega. Blago masaža ovu smjesu na lice i vrat. Ostavite ga nekoliko minuta, a zatim ga isperite toplom vodom. Nadalje, možete koristiti vaše lice-wash ukloniti ulje, a zatim moisturize vaše lice.
Prirodni piling lica Recept # 4
Sastojci; Jagode - 2 ili 3; Honey - 5 kapi; Smjerovi
U malom zdjelu, zgnječiti jagode i dodati med pire smjesu. Kombinirajte ih pravilno i temeljito primjenjivati ​​na vaše lice. Ostavite ga da se suši oko 20 minuta. Zatim, mokra ručnikom i obrišite pročišćavati od lica.
Prirodni piling lica Recept # 5
Sastojaka, Smeđi šećer - 2 žličice; Limunov sok - 1 čajna žličica, Aloe - 2 žlice, Ground zob - 2 žlice, uputa
Uzmite čistu zdjelu i kombinirati sve sastojke gore navedene dane u njemu. Mix sastojke obrazac glatke paste i zatim nježno ga masaža na vlažnu lice i zatim ga isperite toplom vodom. Pazite kada samljeti zob, koristite čistu mlin za kavu.
Za više domaća prirodna lica pročišćavati receptima, glasi:; piling lica piling, piling lica Domaći; Prirodni piling lica: "Ovo su neke jednostavne prirodne lica pročišćavati receptima za vas. Ako ste alergični na bilo koji od gore navedenih sastojaka dane, izbjegavajte korištenje kao sastojak i koristiti kao zamjena. Dakle, izabrati bilo koju od gore navedenih s obzirom lica scrubs, dobili osloboditi od mrtve kože i imaju lijep prirodni sjaj na vašem licu.

No comments:

Post a Comment