Saturday 10 December 2011

Slikarstvo interijera Boja Ideje

Unutarnjih poslova slikarstvo projekt je od primarne važnosti kada su pregradnja vaš dom. Jednostavno slikarstvo svoju kuću u novu boju može dati osvježeni izgled. Interijer slika je definitivno nešto što ne možete propustiti, a planira obnoviti svoj interijera. Sa zidovima obojana u svježe nijanse i nove boje, možete dobiti osjećaj za koračni u novu kuću. Važnost odabira boja boja dosta veći, čak i više nego odabiru namještaja. Dok zidove pokrivati ​​najviše prostora u svojoj kući, da ih bojanje na najbolji način ne treba spomenuti. Također, ovi su najistaknutiji dijelove vašeg interijera koje su vam potrebne za rad na savršeno. Koje su opcije boja, najnovije trendove i najbolje boje za slikanje interijera? Mi vam nudimo neke najnovije interijera ideje slikarstvo boja koje možete primijeniti u svojoj kući i dati mu elegantan dodir.
Što je tvoj motika?, Prije nego počnete uzimati palete boja i pitam se koji je najbolji da se odlučiti za boju, razmislite o svojim izborima. Dok u hladu kartice su vrlo korisne u odabiru hladu, oni mogu biti u potpunosti zbunjujuće kao dobro. Koje su boje volim vidjeti, koje boje da se osjećate najbolje, ono što je tvoja najdraža boja kada je riječ o odnosu između nekoliko klasičnih nijansi? Pa, odgovor je vjerojatno jedan koji morate uzeti u obzir dodajući da svoju sobu. Spavaće sobe su osobni prostori koji moraju biti u boji prema izboru pojedinca koji ga koristi. Stoga prije nego što provjerite popularne boje boje i najbolji shema boja, odlučiti pokupiti (ako ih ima), a zatim pronaći complimenting svijetle i neutralne tonove.
Popularne boje Boje, dok spavaće sobe često se boje prema osobnim sklonostima, možda želite odabrati savršenu boju za zajedničke prostorije poput dnevne sobe, kuhinju, blagovaonu, sunrooms, itd. Jedan od interijera slikarstva boje ideja je da se hlad kartica i razmotriti nijanse popularne boje boje za ove prostore. Ako želite neke meke boje, krem, off bijela, bež, najlakši ljubičasta, svijetlo roza su najbolji pijucima. Također boje poput sive, ljubičaste, jantar, smeđa, žuta, ljubičasta, kadulja, poprilično su popularni. Svaka boja ima najtamnije i najlakši hladu koje možete koristiti u skladu s efekt želite imati. U kući interijera slici sheme boja je jednobojna sheme su mnogo popularan u dnevnim sobama gdje nijansi jedne boje koriste se za stvaranje lijepog izgleda prostora.
Best kombinacija boja, što su najbolje slike unutrašnjosti kombinacije boja koje se možete odlučiti za? Ako vam se sviđa bijelo efekt nego zadatak je dosta lakše. Jedan od jednostavne home interijera slikarstvo ideja je da odaberete svoje omiljene boje i par s bijelim. Možete odabrati svoje tamne ili srednje ton za žarišnu zid. Možete uzeti u obzir dodajući bijele do ukrasi gdje zidovi su tamne boje. Također bojanje sve bijelo sa stupova i fokalne zida u tamnu nijansu je odlična ideja. Osim toga možete odabrati kombinaciju poput ljubičaste i najlakši bež, ljubičasta i najlakši siva, kadulja i najlakši žute, kadulje i vrhnja, bež i lavande, maslina i vrhnje, crna i bijela, siva i lavande, naranče i od bijele, plave i roza, siva i svjetlo fluorescentno žuta / zelena, meke crvene i svijetlo žuta.
Trendy Teksture Ideje, dodajući trendy teksturom boja može obnoviti vaše boje boje zid. Izabrati pravo boja i klasične kombinacije nije sve što možete učiniti kako bi opsjeniti vaš u interijerima. Klasična promašaj slikarske tehnike su ovdje dodati začin u unutrašnjosti slici boja ideje. Ribanje, brisanje, češljanje i četkanje su među klasične tehnike koje se mogu koristiti za igrati do unutrašnjosti slike ideje. S uporabom metalnih boja možete napraviti ove završi još klasik.
To su bili neki interijera slikarstvo boje ideja za vas. Odaberite unutrašnjost slikarskih tehnika i boja koje vam se sviđa i ima ih brušenog na zidovima od profesionalne. Pobrinite se da koristite najboljih marki imati velik obličje zidova. Dakle, spremni za dodavanje boja za vaše zidove?

No comments:

Post a Comment