Friday 16 December 2011

Uklanjanje bradavica Početna lijekovi

Bradavice su neprirodne izrasline na koži koje se javljaju zbog virusa poznat kao HPV, tj humani papiloma virus. Najčešći bradavica nalazimo u ljudi kožu warts and genitalnog warts. Većina warts su bezopasni kao što oni ostaju na površini kože i ne prodire duboko. Međutim, oni izgledaju vrlo ružno i može dati osobi negativnu sliku tijela, posebno ako su na izloženim dijelovima tijela. Iako warts može biti uklonjena kroz određene medicinske postupke kao što su cryosurgery, ali uklanjanje bradavica home lijekova mogu biti jednako učinkovit.
Uklanjanje bradavica Početna lijekovi: ljepljive trake, da biste dobili osloboditi od warts, izrežite mali komad ljepljive trake i pokriti bradavica s njom. Ostavite ljepljive trake na bradavica, kao što je, za oko tjedan dana. Nakon tjedan dana je prošlo, uklonite traku pažljivo i lagano. Zatim natapanje bradavica u vodu za oko petnaest minuta da bi ga mekom. Nakon toga, uzimanje plavac, ribanje bradavica van. Ne zaboravite ne na više od pročišćavati kao što to može biti štetan za kožu. If bradavica ne izlaze lako, ponovite cijeli postupak ponovo, odnosno traka bradavica za drugi tjedan ili više, do bradavica u potpunosti uklonjena. Pročitajte više na ljepljive trake za uklanjanje bradavica.
Uklanjanje bradavica Početna lijekovi: Apple jabukovača, jedan od najefikasnijih lica uklanjanje bradavica home lijekova je jabučni ocat. Uzmi loptu pamuka i iverak u jabučni ocat. Cover bradavica s njom i pored staviti flastera, po mogućnosti vodootporni, na njega. Držite band aida za oko jedan dan. Nakon toga uklonite ga polako i najvjerojatnije bradavica će izaći. Ako ne, opet ponovite postupak nekoliko dana, do bradavica izlazi. Pročitajte više na licu uklanjanje bradavica.
Uklanjanje bradavica Početna lijekovi: češnjak, češnjak je sve prirodni lijek za dobivanje osloboditi od warts, jer ima mnogo antivirusna svojstva. Za dobivanje osloboditi od warts, uzmi sirovi češnjak i satrti. miješati s vodom i primijeniti ga na bradavica biti uklonjena. Dalje, zavoj na zahvaćena područja za oko jedan dan. Sljedeći dan, uklonite zavoj. Ako mjehur nije pojavio, to znači da je bradavica će spadati u tjedan vrijeme.
Uklanjanje bradavica Početna lijekovi: salicilna kiselina; Tabani warts pojaviti na tabanima. Jedna od najboljih uklanjanje bradavica tabani home lijekova je salicilna kiselina. Za uklanjanje bradavica, mješavina salicilne kiseline i bijele parafinskim mora biti pripremljen. Započnite namakanje stopala u vodi neko vrijeme, tako da je bradavica omekšava se malo. To će pomoći u boljoj apsorpciji smjese pripremljene ranije. Sada, nanesite smjesu na bradavica koristeći pamuk loptu i pokriti ga s povez. Po mogućnosti slijedite ovaj tretman u noć kao mješavina mora biti lijevo na nekoliko sati. U jutarnjim satima, operite noge s vodom i pročišćavati bradavica i okolnih mrtve kože pomoću plavac. Ponovite ovu tabani bradavica za liječenje nekoliko dana do bradavica je uklonjena.
Uklanjanje bradavica Početna lijekovi: Ulje s vitaminom E, iako, to se ne može predvidjeti hoće li genitalija warts uklanjanje home lijekova kao što su vitamin E ulje, će biti na snazi ​​u uzimajući osloboditi od njih, ali oni mogu biti pokušao barem jednom uz redovne liječenje jedan je poduzetnik. Za genitalija bradavica uklanjanje, primjenjuju vitamina E ulje na bradavica. Dalje se sirovi češnjak, to simpatija i primijeniti svoje zalijepiti na bradavica previše. Zamotajte bradavica s traka za tjedan dana. Nakon tjedan dana, uklonite traku i genitalnih bradavica mogu ispasti previše.
Pročitajte više na:; Početna lijekovi za uklanjanje bradavica, kako da biste dobili osloboditi od warts, osim ovih uklanjanje bradavica home lijekova, osoba mora poduzeti određene mjere predostrožnosti, kao što ne dodiruju zaražene koži ponovno i ponovno, i održavanje higijene te zadržati na koži čiste i pomoću prati ručnici, bedsheets, itd. Slijedeći ove mjere opreza i gore navedene home lijekova, jedna osoba može dobili osloboditi od warts, sjedi kod kuće.

No comments:

Post a Comment