Sunday 18 December 2011

Neverbalna komunikacija Primjeri

Vi svibanj imati pokušao svaki trik u knjizi, ali nekako niste se mogućnosti da zadrži snažne odnose, bilo osobni ili profesionalni. Gdje ideš krivu? To je vjerojatno zato što svoje tijelo jezik ne nadopunjuju svoj govor. To je čest problem s kojima se susreću mnogi. Možda govoriti s puno uvjerenja, ali vaše oči ili držanje može govoriti na drugi način. To je ono mi zovemo neverbalna komunikacija, koja bolje je objašnjeno uz pomoć nekih neverbalne komunikacije primjera.
Što je neverbalna komunikacija?
Neverbalna komunikacija je također poznat kao govor tijela i neizbježan dio naše osobnosti. Kada se govori, mi također dati nekoliko neverbalnih signala da ponekad raditi na intenziviranju što već je rekao, ponekad u suprotnosti ono što govore. Neverbalna komunikacija mogu biti dati daleko jednostavno jer je teško kontrolirati ovu vrstu komunikacije. U nekoliko slučajeva, vi svibanj komunicirati jednostavno putem neverbalne komunikacije. Kažu da oči govore puno više od riječi. Ovo je primjer neverbalne komunikacije.
Neverbalna komunikacija prvenstveno obuhvaća geste, držanje tijela, dodir, prostor i izraza lica. Spominje kao prije, ti ili mogu nadopuniti ili osporavati ono što mi reći. Neverbalna govor tijela ostavlja ogroman utjecaj na odnose, oba osobni ili profesionalni.
Primjeri neverbalna komunikacija
Postoji nekoliko tipova neverbalna komunikacija koji svibanj biti ocjenjivati ​​na temelju određenih primjera, koji će vam pomoći razumjeti nijansi ovog komplicirano oblik komunikacije.
Facial Izrazi; Kada čitamo izrazi lica, neke od tih primjera svibanj pomoći:; Dok održavanje oka kontakt znak povjerenja i pozitivnosti, izbjegavajući oka kontakt jedan od najviše jasne negativne neverbalnu komunikaciju primjera. To podrazumijeva da osoba svibanj biti laže, ili strahovi konfrontacija. ; Osmijeh je još dati-daleko kada je u pitanju izraza lica. Dok mekom osmijeh je mekan izraz koji je ohrabrujuće, kruta osmijeh ili glup može biti znak prezira. ; Povišena obrve nisu samo znak iznenađenje, oni također može predložiti izrugivanje ili sarkazam. On svibanj biti prirodni fizički osobinu nekih ljudi, i oni svibanj to učiniti bez realizirati. Međutim, važno je znati kakav učinak ima na drugima. ; Frowning je još jedan izraz lica da smo skloni pretpostaviti kad su pod stresom. Ovo daje out poruku da smo nepristupačnim i hladno. ; Držanje i druge Pokreti; postures su uključene u neverbalna komunikaciji i mogu objasniti s nekoliko tih primjera:; stojeći uspravno pokazuje povjerenje, ali ako ste slouching to je znak niskog samopoštovanje i stav da ste dali gore. ; Imajući ramena kruti opet dati znak da ste svibanj biti nepristupačnim, i svibanj utjecati vrstu ljudi vas privući prema vama. ; Stalna trivijalan sa svime što je u očima je znak tjeskobe, frustracije, dosade i nedostatka interesa. , Stajanje s rukama prekriženim iza vas, u kombinaciji sa svojim izrazima lica može biti jasan znak ljutnje ili frustracije da ste pokušavaju držati leđa. ; Geste; Geste animirati razgovore imamo s drugima. Napominjemo, mi val i korištenje svim vrstama tijela jezika gestova dok govorimo. ; Na primjer, ste stalno svibanj biti trljanje vaš vrat, ili vaš poleđini uho. Ovo je znak nelagode i nedostatak povjerenja. , Ako su ljuti, možda Stiskanje svoje šake kontrolirati svoj bijes, ili u pripremi za fizički napad! ; Trljanje ruke pokazuje uzbuđenje i pokazuje spremnost da se uključe u aktivnosti. ; Slijeganja svibanj pokazuju nedostatak interesa. , Dodir, čak i dodir igra važnu ulogu neverbalne komunikacije. Na primjer:, Kada je šef you hvali, a vi maženja na leđima, to je znak istinskog sviđanje za vas i vaš rad. ; Tvrtka rukovanje znak je povjerenja. , Svi znamo ohrabrujući efekt toplo medvjed zagrliti. ; Netko tko drži vašim rukama dok govorimo ni pokušava napraviti izjavu, ili portretirati da on / ona je u kontrolu. ; Prostor; Svi imamo fizičkog prostora oko nas. Ponekad nađemo ljude invaziju da su osobni prostor. On svibanj biti slikati bilo sljedećih:; Intimnost; pogođenost; Dominacija; agresije; To ne značiti da netko održavanje pristojan fizička udaljenost pokušava držati podalje od vas. To samo znaci da osoba koja zna svoje mjesto i poštuje svoj osobni prostor, pod uvjetom da ne dijele vrlo blizak odnos.
Razumijevanje govor tijela uz pomoć ovih primjera neverbalne komunikacije može potrajati neko vrijeme. Za pokupiti neverbalna cues zahtjeva da bdjeti vanjska strana za njih pažljivo, i naučiti kako se nadopunjuju pravo signale s izgovorene riječi, pa da ne davati krivu poruku. Jednom ste mogućnosti učiniti da, sigurno ćete minimizirati šanse zablude i nerazumijevanja o drugima, i sami.

No comments:

Post a Comment