Thursday 22 December 2011

Maslinovo ulje Vrste

Maslinovo ulje se naziva tekućim zlatom i neke od najboljih ekstra djevičanskog maslinovog ulja su okus and prized kao vino. Maslinovo ulje se ne koriste samo za kuhanje, ali također se koristi kao ulje za masažu, za promicanje rasta kose. U mediteranskoj kuhinji, maslinovo ulje se koristi liberalno, a sada svi koristi maslinovo ulje za svoje zdravstvene beneficije. Opremljen je s flavonoida i antioksidansi, a također ima sposobnost da se usporiti proces starenja. Vrlo je cijenjen jer je visoko u mono nezasićenih masti koje pomažu da niži LDL ili loš kolesterol u tijelu. Službena definicija maslinovo ulje je ulje koje se dobiva od zelene masline. Postoje različite vrste maslinovog ulja i ovdje ćemo ih raspraviti u detalj. Pročitajte više na maslinovom ulju činjenica prehrane.
Različite vrste maslinovog ulja
Različite vrste maslinovog ulja navedeni su u nastavku.
Ekstra djevičansko maslinovo ulje; Ova vrsta maslinovog ulja je najkvalitetnije i najskuplje maslinovo ulje koje se proizvodi. Dobiva se od prvog pritiskom od svježeg ruke picked plodu masline sorte i to je najviši iznos antioksidansi. Maslinovog ulja kako bi se kvalificirala kao ekstra djevičansko bi trebao imati manje od 1% kiselosti i to bi trebalo biti hladno prešanih. Razliku od drugih vrsta maslinovog ulja, niti ga obrađuje ili profinjena i možete ga odlikuje jedinstvenim okus, miris i boju.
Ekstra djevičanskog maslinovog ulja razlikuju u okus i miris po kvaliteti i vrsti upotrijebljene masline, vremenskim uvjetima, u regiji gdje su masline uzgojene i vrijeme žetve. Svi ovi faktori su odgovorni za različite okus ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Ekstra djevičansko maslinovo ulje ne smije se zagrijavati kao ulje gubi svoj okus i ova vrsta maslinovog ulja je najbolje koristiti za salatu dorada i vinaigrettes. To je obično zelenkasto-zlatnu do svijetlo zelene boje i dublje boja intenzivnija je okus.
Djevičanskog maslinovog ulja, a to vrsta maslinovog ulja je nešto manja od ekstra djevičanskog maslinovog ulja i to je uglavnom koristi za kuhanje jela mediteranske kuhinje i na pečenje kolača kora. Nakon pritiska ulja mehaničkim putem, ona ne obrađuje ili rafinirano. To je veći stupanj kiselosti od ekstra djevičanskog maslinovog ulja, oko 1,5% do 2,0%. These maslinovo ulje vrste također su idealni za tijelo i kosu masaže. Iako maslinovo ulje može se koristiti za sauteing povrća, ovaj tip maslinova ulja se ne preporuča za duboko prženje. Neki ljudi ne vole djevičansko maslinovo ulje za kuhanje jer ima prilično jak okus i miris.
Rafiniranog maslinovog ulja, Rafinirano je maslinovo ulje dobiveno rafiniranjem djevičansko maslinovo ulje bez promjene početne glyceridic strukturu. Rafinerije djevičansko maslinovo ulje eliminira visoke kiselosti razini. Rafinerijskih maslinovog ulja je učinio pomoću kemijskih i fizikalnih filtera. Rafinirano maslinovo ulje je napravio za rasute potrošnju i vrlo je mnogo jeftinije nego ekstra djevičansko ili djevičansko maslinovo ulje. Može se koristiti za svakodnevno kuhanje ali treba izbjegavati salatu. This maslinovo ulje vrsta se smatra mnogo manja od ostalih sorti maslinovog ulja, a nema svojstvo okus, okus ili miris čistog maslinovog ulja.
Maslinovo ulje, Ova vrsta maslinovog ulja je napravio mimo miješanje rafiniranog maslinovog ulja s djevičanskim maslinovim uljem u određenim omjerima zadržati neke od svojih aroma i okus. Većina maslinovo ulje koje kupujemo od supermarket pada pod tu kategoriju. Maslinovog ulja koje se prodaju kao svjetlo ili Extra svjetla sve spadaju u tu kategoriju. Budući da je iznos djevičanskog maslinovog ulja miješati u rafiniranog maslinovog ulja je različita u različitim marki, tako da cijene variraju.
Pročitajte više na:; svjetlo Maslinovo ulje Vs ekstra djevičanskog maslinovog ulja; Kuhanje s maslinovim uljem; unosi maslinovo ulje; To je sve o maslinovom ulju vrste i namjene. Maslinovo ulje ima mnoge zdravstvene prednosti, a trebali biste pokušati zamijeniti maslac i margarin s maslinovim uljem u svoj kuhanje. Other onda ti maslinovo ulje vrste također možete kupiti infused ulja poput češnjaka maslinovo ulje u infuziji ili ružmarina unosi maslinovim uljem.

No comments:

Post a Comment